1. Leverandør af hvidevarereservedele

Electronica webshop Snelle levering-Hoogste kwaliteit -Beste prijzen!

4,3

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Vriendelijke service

Om half 7 besteld, wat na hun lever deadline was, hadden ze toevallig alsnog kunnen verzenden dezelfde dag, alleen DHL liep weer vertraging op. Snelle en vriendelijke whatsapp support. Ik raad dit bedrijf zeker aan als je snel iets voor je fatbike nodig hebt.

29. maj 2026

5 sterren voor Azz As Knoop Fatbike

5 sterren voor Azz As Knoop Fatbike! ⭐⭐⭐⭐⭐

Super vriendelijk geholpen en duidelijke informatie gekregen over de verschillende modellen. Er is veel keuze en alles was snel geregeld. In tegenstelling tot grote aanbieders kon ik hier snel terecht en werd de fatbike ook snel geleverd. Daarnaast hebben ze ook diverse onderdelen en accessoires voor je fatbike op voorraad. Zeker een aanrader!

10. maj 2026

Uitstekende service en snelle levering.

Uitstekende service en geweldige communicatie. Snelle levering. Mijn advies: als je niet zeker weet of een product op je fiets past, neem dan eerst contact op met het bedrijf. Ze geven je deskundig advies, zodat je je geen zorgen hoeft te maken. Ik raad winkelen bij KalkanStore aan iedereen aan.

15. april 2026

Heel tevrede over de snelle en kundige…

Heel tevrede over de snelle en kundige reacties van dhr. Kalkan. Hij neemt snel op en geeft zeer behulpzame adviezen. Hij stelt de juiste vragen en stuurt je bestelling meteen op. De volgende dag nog binnen!
Ik kan het onderdeel direct instelleren op de fatbike in mijn werkplaats en de klant is weer blij met een snelle succesvolle reparatie. Daar gaat het toch om?

18. oktober 2025

Perfecte service

Heel snelle levering.
Klacht naar beider tevredenheid snel en probleemloos opgelost.
Perfecte service.
Niks op aan te merken.
Ik beveel deze online store zonder meer aan.

4. oktober 2022

Levering was niet compleet, geen reactie op klacht

Levering was niet compleet. Geen reactie ontvangen nadat ik dit gemeld had.

9. august 2022
Kalkanstore-logo

Besvarelse fra Kalkanstore

Beste Robin, Wij hebben in onze data base nogmaals gekeken en er is geen enkele bericht van u ontvangen. Onze mail adres staat ook vermeld op onze website dat is info@kalkanstore.nl of u kunt een bericht achterlaten op het nummer +31650818164. Wij willen u graag het beste service verlenen en vragen u daarom het juiste info kanaal te gebruiken. groeten, Kalkanstore