Kørte til KajakFreaks butik i Vinderup i dag og fik en fantastisk oplevelse. Super god betjening med stor viden om kajaksport, produkter osv. Fandt og købte de ting jeg havde håbet af finde - og... Se mere
Bestilte i sommers to kajakker med udstyr leveret til min adresse. Hurtig levering og ingen problemer. Her et halvt år efter oplever jeg en mindre defekt, som Kajak Freak hurtigt tager hånd om - en fo... Se mere
Bedre service skal du lede længe efter. Uanset om du er nybegynder eller er rutineret på vandet, så er der altid hjælp og vejledning at hente hos Kajakfreak. De ved, hvad de taler om, og du kan tr... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Danmarks fedeste kajakbutik, ligger i det helt rigtige kajakmiljø i vandkanten. Strandvejen 12, Handbjerg v/ Holstebro, 20 16 50 50
Strandvejen 12, Handbjerg , 7830 , Vinderup , Danmark
- mail@kajakfreak.dk
- www.kajakfreak.dk
Ny havkajak
Kørte en tur på 2.30 time til Kajak Freak for at kigge på ny havkajak!
Lige indenfor døren, blev vi taget godt imod af begge Kajak Freaks folk på stedet denne Lørdag. Fik super god service og vejledning inden jeg valgte ny kajak. Hele turen værd - Tak til jer bege to
Plejeprodukter til tørdragt
Jeg købte lidt forskellige plejeprodukter til tørdragt i webshoppen. Blevet leveret allerede næste dag!
Perfekt service!
Da jeg havde købt en Kajak hos kajak…
Da jeg havde købt en Kajak hos kajak freak til afhentning i Handbjerg kørte en kammerat og jeg derop for at hente den og sikke en super god oplevelse. Vi kom 10 min før lukketid og blev mødt af en super imødekommende og smilende sælger “Erik”. Selvom om jeg kun skulle hente kajak’n var vi hele butikken igennem, Erik fortalte med stor faglighed og god humor om de mange spændende ting de havde i butikken. Det endte med at vi var der næsten en time efter lukketid. Vi undskyldte over for Erik, at vi nu havde været skyld i hans overarbejde hvor svaret var at god kundeservice altid var top prioritet hos dem og det må man virkelig sige den var !!! Glæder mig til at besøge jer igen ..5 stjerner for top betjening hele købet igennem og 5 stjerner til Erik for rundturen 😊
5 velfortjente stjerner til KajakFreak
Kørte til KajakFreaks butik i Vinderup i dag og fik en fantastisk oplevelse.
Super god betjening med stor viden om kajaksport, produkter osv.
Fandt og købte de ting jeg havde håbet af finde - og endda i virkelig god kvalitet til en fair pris.
Blev vist rundt og så butik, lager, værksted mv., og må bare sige, at kun de færreste vil gå forgæves.
Jeg vender helt sikkert tilbage næste gang, jeg får brug for noget til min fritidsinteresse.
Kan varmt anbefales
Virkelig god kundeservice. Hurtig levering. Kan varmt anbefales.
Framragende betjening med god…
Framragende betjening med god rådgivning om valg af udstyr
Fantastisk service
Fantastisk service. Havde en defekt fodstøtte på Rebel kajak. Fikset hurtigt og topprofessionelt dagen efter jeg ringede til dem.
Virkelig fin service
Jeg kan varmt anbefale Kajak Freak. Sidste år handlede jeg i deres fysiske butik, hvor jeg fik en rigtig fin vejledning. Senest har jeg handlet på web shoppen, hvor jeg lavede et fejlkøb (min fejl), og her fik jeg rigtig fin og hurtig hjælp, og pengene kom hurtigt retur.
Jeg handler gerne hos Kajak Freak igen.
Vandtæt mobilholder, der ikke var vandtæt...
Jeg købte tilbage i maj et en vandtæt mobilholder, så jeg kunne tage min telefon med på vandet, når jeg ror kajak. Den viste sig meget tydeligt IKKE at være vandtæt i forbindelse med en kæntringsprøve. Det kostede mig en smartphone, og jeg var allerhøjest i vand i 2 minutter. Det er ret ringe at sælge varer af så dårlig kvalitet - særligt når det ender med at koste 4000 kr. for kunden i den anden ende...

Besvarelse fra Kajakfreak
Perfekt service og hurtig levering
De ved, hvad de taler om, og du kan trygt handle her.
Hvis der skulle opstå en fejl fra butikkens side, så er de lynhurtige til at løse det på bedste vis - og det er vigtigt, hvis man lige står og skal afsted på tur og mangler det sidste gear.
Alt i alt en rigtig god oplevelse at handle hos Kajakfreak - men pas på, hvis du ikke allerede tilbringer alt din sparsomme fritid på vandet, så kunne du komme til det efter et besøg hos Kajakfreak :D
Købte en hat, til stor fortrydelse
Købte en hat i str. L - blev ringet op at den havde de sørme ikke på lager men jeg kunne få en str. M som var passende i størrelse til voksen. Måske. Men det var så ikke tilfældet. Min søn på 10 år kan ikke passe den. Nå, men så retur med den. Men nej det vil de da ikke have så afviser vi da pakken. Så sender men en mail til dem den afvises også. Så nu synes jeg deres opførelse kræver en besked på trustpilot.
Forvent de ønsker jeres penge men intet signal når varen skal retur.
Så om de vil modtage en pakke indenfor de lovmæssige krav tyder det ikke på så det kræver nok en stævning for de vil høre på en kunde der vil returnere en vare!
PAS PÅ MED AT KØBE VARER HER!!!!
Tilføjelse efter svar fra Kajakfreak!
Offentliggør en mail sendt til kunden. UACCEPTABELT!!
Nedgør kunden til at de er snotdumme og ikke kan finde ud af at sende en pakke. At kajakfreak ikke kan modtage med aflevering af Dao - dog har Kajakfreak modtaget en mail om at de har modtaget en pakke, men ingen besked til kunden - men andre kan godt - er kajakfreaks problem og ikke kundens.
Kajak freak vil kun modtage en pakke med postnord burde de notere på deres hjemmeside!!!!
Med denne behandling er jeg da nok blevet helt sikker på at jeg klart vil anbefale enhver at holde sig langt væk fra Kajakfreak da deres syn på kunderne er at de er snot dumme.
Ydermere at I offentliggør en svarmail på trustpilot. Helt uhørt!!!
Pakken blev sendt med omdeling og Kajakfreak fik yderligere en mail om at pakken var forsøgt leveret direktør fra DAO da jeg kontaktede Kajakfreak igen kunne de sørme se at pakken var i en pakkeshop uden jeg oplyste noget.
SÅ IGEN DEN SAMME BESKED FRA KAJAKFREAK - snot dumme kunde du skal forstå at en pakke skal sendes med omdeling.
PAKKEN BLEV SENDT MED OMDELING!!!
Kajakfreak modtager kun med PostNord!!
Hvis de ønsker at modtage en pakke??
En refundering af at sende en pakke retur som Kajakfreak mente passede i størrelse som absolut ikke var tilfældet. Det er ikke sket for Kajakfreak!!

Meget tilfreds 😀
Meget tilfreds 😀
Fik utrolig god telefonisk vejledning i køb af paddleboard af Pia. Vi fik en længere snak, og hun lyttede virkelig tålmodigt efter, hvad mine behov og ønsker var.
Købte Arrow2 og modtog det hurtigt.
Kom afsted på ferie - desværre uden at tjekke indholdet, og det viste sig der manglede en padel, selvom det ellers stod i beskrivelsen at den var inklusiv (kan se det er ændret nu).
Jeg blev selvfølgelig MEGA ærgerlig da jeg ville ud og sejle lørdag i helt perfekt SUP-vejr, og opdagede at der ingen padel var. Jeg ringede straks mandag morgen og blev lovet at en padle fluks ville blive sendt afsted til mit feriested, og tirsdag formiddag kunne jeg hente den i nærheden, inklusiv 2 brillesnore som ‘kompensation’.
Nu var solen imidlertid væk, og der var kommet godt med bølger på vandet. Men det skulle da prøves alligevel, og jeg er GLAD, for det passer helt perfekt til mig.
Så alt i alt tak for god og kompetent betjening.

Super service!
Jeg lagde en ordre hos kajakfreak.dk og ca. 10 min senere var der en meget venlig kvinde der ringede til mig og spurgte om det kunne være rigtigt at jeg havde valgt click & collect på deres website, hun syntes at det var lidt pudsigt da jeg bor i Nordsjælland og kajakfreak ligger i Holstebro. Det kunne jeg jo kun give hende ret i da det helt klart var en fejl fra min side, så super dejligt at hun lige havde tid og overskud til at ringe og få redt det ud!
God vejledning til en nybegynder
Som nybegynder i kajakroning fik jeg den glimmerende betjening af Erik, og forlod forretning med komplet udstyr til mit kommende kanin-kursus. Det bliver ikke sidste gang jeg tager turen fra Viborg til Vinderup.

Besvarelse fra Kajakfreak
God pris med en hurtig levering
Konkurrencedygtig pris på varen
+ hurtig levering.
Jeg er meget tilfreds!

Besvarelse fra Kajakfreak
Lækker butik med venlige ansatte og…
Lækker butik med venlige ansatte og hvor servicen er i top.
Ubehagelig fremtoning
Jeg blev overrasket, da jeg ville købe en lille WWkajak til træning af rul.
Uden særligt kendskab til mine forudsætninger, gav ekspedienten, Brian flere dramatiske bud på, hvordan jeg ville dø, hvis jeg købte kajakken.
Han lyttede ikke og virkede ret voldsom.
Min kommentar om at han ville passe på sine kunder blev korrigeret med, at han ville passe på sin forretning.
Jeg har ikke kendskab til hvor mange døde kunder, der har truet Brians forretning, men måske Han selv også gør skade?
Jeg køber min kajak et andet sted og håber Brian lærer at stikke en finger i jorden.
( Til Pias svar på Brians overfusning)
Den pågældende kajak markedsføres på kajakfreaks hjemmeside som en kajak til en 2 årlig og indtil du knap kan løfte din pagaj.
- og I beskriver flere steder at den er ideel til at lære rul.
Brian når i starten af ekspeditionen tre gange omkring et muligt dødsfald.
Hvordan harmonerer det med en kajak til 2 årlige eller ældre?
Ekspeditionen gik hurtigt over i et forsøg på at overbevise Brian om alt det han havde misforstået, hvilket så altså ikke lykkedes.
Hvad end hans intention med fremtoningen var, kunne han jo muligvis have solgt mig en anden kajak.
Jeg må tilføje, at jeg aldrig har talt om eller haft intention om at kajakken skal bruges til hverken fos eller at den som han troede skulle med ud af landet.
Den del står helt for Brians tolkning, og han kunne på ingen måde korrigeres trods flere forsøg.
Hans opførsel burde ikke forsvares, nærmere beklages, men måske det er jo op til “kajakfreaks”, hvordan man bør drive forretning.
Til nye kunder: find en anden butik eller evt en anden ekspedient, med mindre du trænger til at få sat håret tilbage.
Vedr ændringer
Jeg rettede en enkelt stavefejl.
Beklager forstyrrelserne.
Det er ok I ikke svarer på denne opdatering.
Der er mange usande påstande, som jeg tænker jeg lader falde nu.
Ved evt flere og nye påstande i et evt svar.
Jeg lukker den nu. -What ever
Bente

Besvarelse fra Kajakfreak
Kajakfreak, en helt fantastisk butik
Utrolig fed butik med dygtige og venlige ansatte. Servicen er helt i top, og jeg anbefaler gerne kajakfreak