Kaisa Smykker Anmeldelser

1. Smykkeforretning

Hos Kaisa Smykker finder du personlige smykker med morsekoder. Design dit eget smykke med tekst og farver efter dine ønsker. Hvert smykke leveres i en fin smykkeæske.

Middel

3,0

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Kan ikke anbefales - spild af penge - for mange “regler” ved brug af armbånd

Kan ikke anbefales - spild af penge - for mange “regler” ved brug af armbånd - du kan ikke leve dit liv eller have en hverdag ved brug af dette armbånd, medmindre du vil have et flosset armbånd efter kort tids brug.

Jeg kan ikke anbefale at smide penge efter et personligt morsekode armbånd.

Snoren flosser op efter kort tids brug.

Jeg lavede en reklamation.

De ville ikke dække retur omkostningerne, da de vurderede at snoren havde været udsat for sæbe. Hvilket altså må betyde at du ikke kan vaske hænder samtidig med du bruger dit armbånd, altså er det penge lige ud af vinduet. Hvem tager et armbånd lavet af snor af hver gang der skal vaskes hænder eller når hverdagens mange andre gøremål skal laves?

6. april 2025
Kaisa Smykker-logo

Besvarelse fra Kaisa Smykker

Hej Laura

Tak for din feedback.

Vi er naturligvis kede af at høre, at du har haft en uheldig oplevelse med dit armbånd. Vi sælger en del af disse armbånd til dagligt og oplever ikke samme udfordringer, som du har haft. Man kan selvfølgelig være uheldig engang i mellem og derfor vurderede vi også, at vi ville tage dit armbånd retur og få kigget på det. Konklusionen var, at der var kommet sæbe, creme eller lignende på armbåndet, hvilket kan forringe snoren over tid. Vi valgte dog at reparere og skifte snoren og sende det tilbage til dig, uden beregning.

Vi håber at du ikke vil få yderligere problemer med armbåndet.

Kaisa Smykker :-)