Modtog en defekt Pavoni og den slags kan jo ske. Men derefter var det lidt som at tale med kundeservice i et teleselskab; alle jeg talte med i telefonen afviste at tage imod besked og ingen sagde an... Se mere
Købte vildledt af beskrivelse og "test" en espressomaskine, som på ingen måde levede op til hverken beskrivelse eller dens høje pris. Maskinen laver dårligere kaffe end min mors gamle filtermaskine.... Se mere
Har netop købt en ASCASO UNO PROF MED PID i KaffeMekka, samt Ascaso kværn m.v.. Super dejlig oplevelse, både ved køb, rådgivning, telefon service særligt af Niels og Morten. Har tidligere haft e... Se mere
Beringvej 21A, 8361, Hasselager, Danmark
- info@kaffemekka.dk
- www.kaffemekka.dk
Andre kiggede også på
Sjusk eller arrogance
Sjusk eller arrogance? Købte Cafiza og Dexcal pulver 10. juni og klagede straks, da Dexcal pulveret var hårdt som sten og ubrugeligt. Opfordrede til, at firmaet byttede til et brugbart produkt, men fik et henholdende svar. Man skulle lige vende det med leverandøren.. Har intet hørt siden.
God frisk kaffe
En god butik, med god friskristet kaffe. Jeg har dog en ting, jeg ikke er tilfreds med (og derfor 'kun' fire stjerner). Der er for langt op til fri porto. Jeg skal købe godt 3 kg kaffe, for at få fri porto og så er det for meget til, at jeg kan nå at drikke det, mens det stadig er frisk.
Meget dårlig service.
Meget dårlig service, jeg håber nogen får den endelige pris før reparation af maskinen og ikke betaler dobbelt pris til reparation som transport.
Super god service!
Super god service! Jeg har bestilt fra Kaffemekka en del gange og har været så tilfreds hver gang. Både med kvalitet af bønnerne, levering og smagen.
I dag ringede skønne Camilla fra Kaffemekka fordi hun kunne se, at jeg havde bestilt formalet kaffebønner og hun ville bare lige høre om det var en fejl! Og det var en fejl! Så dejligt at der blev ringet. Mega god service! Tak!
Endnu en god oplevelse
Som altid; hurtig levering og nogle af markedets bedste priser.
Ugidelig medarbejder
Jeg ringer til kaffemekka, da jeg gerne vil have noget information ang. nogle pakninger til min premillenium La Pavoni espressomaskine. De sælger en masse reservedele til maskinen, hovedsageligt skal man være opmærksom på at der findes en gammel og nyer udg af La Pavoni, hvor målene er forskellige.
Medarbejderen jeg får i røret kan ikke helt svare på spørgsmålet, om den bestemte pakning passer til den gamle model, hvilket er helt fair. - Det der frustrerer mig er at han, som jeg oplever det, ikke gider og finder ud af det.
Jeg forventer bedre service når man sælger en masse reservedele til maskinen. Jeg tror ikke der er nogle der er eksperter på alle espressomaskiner der findes. Men en sløv ugidelig medarbejder uden sans for salg og service. Det er sgu ikke godt nok!
Efterfølgende finder jeg så et helt pakningssæt på deres hjemmeside hvor der står det passer til den gamle model.
Jeg ender op med købe pakningsættet, men det er kun fordi de er den eneste danske kaffe virksomhed som sælger det, udefra min hurtige googlesøgning.
Det er ikke med god smag i munden og ærligt er det nok heller ikke sidste gang jeg køber noget fra dem, men jeg vil tjekke alle danske konkurrenter inden, og hvis jeg har tålmodigheden til at vente, køber jeg det udlands.
Friskristet for 6 dage siden
Skriver
"Friskristet kaffe - vi rister alle hverdage"
Men sender 6 dage gammel kaffe. Det er sku ikke friskristet
Fantastisk oplevelse og imødekommende personale!
Jeg bestilte en ny espressomaskine ved Kaffemekka for cirka en måned siden. Fra at jeg lagde bestillingen mandag tog det kun indtil torsdag før jeg havde maskinen og den var endda en dag forsinket. Jeg var lidt nervøs for hvordan sådan en maskine blev transporteret sikkert men fragtmændene havde fuldstændig styr på det og jeg var meget tryg ved at den var blevet behandlet som den skulle.
Jeg blev kun mødt af meget venlige og imødekommende mennesker i telefonen og jeg fik som undskyldning for den ekstra dags ventetid 3kg espressobønner med. Mvh en meget tilfreds kunde.
Utrolig god kaffe
Utrolig god kaffe og dejlig lys ristning. Kan ikke finde det billigere på nettet
Godt risteri, skuffende kundesupport.
Kaffemekka laver faktisk udmærket kaffe som jeg varmt kan anbefalde. Det også meget rart man kan tage ud i deres forretning frem for kun at handle på nettet. Servicen og vejledning har været rigtig fornuftig, dog blev jeg meget skuffet, da jeg fik problemer med et helt nyt produkt, som de ikke ville bytte på stedet men insisterede på at prøve at reparere i stedet. Dette resultere i ventetid og transport frem og tilbage. Produktet havde været i brug 1 dag. Så kan man altså godt bare lave en ombytning.
Super oplevelse at handle ved…
Super oplevelse at handle ved Kaffemekka. Deres kundeservice er helt i top - og i sær Niels er meget hjælpsom med diverse gode råd og tager sig virkelig tid til at hjælpe en. Vil helt sikkert anbefale dem til alle andre.
Ikke ordentlig pakket vare
Har modtaget for 750 Dkk reserve dele som er pakket i samme pose i bunden af en kasse uden nogen former for ekstra beskyttelse. Virkelig uforsvarlig måde at pakke tingene på især når man blander foodsave dele med ikke foodsave dele - meget skuffende oplevelse.
God vejledning og hurtig levering.
Købte reservedele til min Rancilio Silvia espresso-maskine. Fandt på hjemmesiden frem til hvilke reservedele jeg egentlig skulle bruge og bestilte dem; de kom 2 dage efter.
Fin kundeservice
Lagde en ordre over weekenden tror jeg, og mandag fik jeg en mail grundet forsinkelse, som var foresaget af tekniske udfordringer hos butikken. De forklarede kort årsagen, og opfordrede mig til at kontakte dem hvis jeg ønskede at ændre/annulere min ordre. Tirsdag fik jeg afsendelsesbekræftelse osv, og jeg modtog varen en dag senere end forventet (da jeg lagde ordren).
Jeg oplever sjældent at butikker gider sende informationer ud ved kortere forsinkelser, så det fortjente en anmeldelse.
Dårlig kunde service
Jeg køber ikke grej fra kaffemekka, vis jeg kan få det andre steder! Der var fejl på de produkter jeg bestilte og kunde servicen er blot spild af tid!
Jeg prøver og købe deres kaffe næste gang og opdater min anmeldelse.
Tak for fantastisk god kaffe (Tanzania…
Tak for fantastisk god kaffe (Tanzania Shangri-La) 👍🏻
Kaffekværnen gik i stykker på…
Kaffekværnen gik i stykker på sommerferien.
Intet problem. Kaffemekka sørger selvfølgelig for dag til dag levering, også i en pakkeboks nær sommerhuset, og så på en lørdag. Ja GLS bør vel også have en lille klapsalve for at komme til tiden.
Bestilt kl 13 ankom næste dag.
Som sædvanligt. Master Class!
Super dygtige og kompetente folk
Super dygtige og kompetente folk
Jeg har tit været ude i deres butik og de er simpelthen så dygtige og vil altid gerne hjælpe! Jeg har også bestilt fra deres webshop og tingene er altid blevet hurtigt leveret!
Ikke løsningsorienteret support
Har desværre flere gange oplevet utrolig lange tider på reperationer. Det er som sådan også fair nok, men ikke helt tilfredsstillende.
Denne gang ville jeg forsøge at få hjælp til bestilling af reservedele og selv lave min maskine. Men jeg må sige at jeg er mildest talt skuffet over den hjælp jeg fik på mail. Uengageret, passiv og slet ikke løsningsorienteret. Det endte med at jeg gav op, og må prøve at finde en anden leverandør der kan hjælpe mig med mine reservedele.
Har for et par uger siden købt en Simonelli Oscar II + en dejlig kværn. Ved leveringen viste Kaffemekka stor fleksibilitet i forhold til at jeg kunne hente maskinen samme dag. Da maskinen, som jeg fik, var defekt testede de fredag efter arbejdstid en ny maskine og gjorde den klar til ombytning lørdag. Og der var Espresso klar til vores gæster søndag :-)
Mange roser til god service herfra.