Kaffehjørnet.dk Anmeldelser

3,5

Var meget skeptisk da jeg læste deres trustpilot. Vores mælk sensor til vores Sage barista touch virkede ikke, så bestilte en ny. Bestilte lige op til weekenden og havde den allerede tirsdag. 😍... Se mere

Jeg bestilte nogle ting, som jeg senere fandt ud af at jeg allerede havde. De var derefter søde til at annullere min ordre uden besvær.

Købte en Sage espressomaskine og havde en fin dialog med Kasper dels via mail og pr. telefon inden jeg afgav ordren. Afgav ordre onsdag og modtog maskinen med GLS fredag samme uge. Beløbet blev truk... Se mere

Jeg købte en varer hos dem, og efter 10 dage havde jeg stadig ikke modtaget min varer, og skrev derfor til dem, hvor jeg efterfølgende får et svar tilbage, at de havde glemt at kontakte mig, og je... Se mere

1. Køkkenudstyrsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos Kaffehjørnet.dk er vi specialister i espressomaskiner og kaffemaskiner. Vi er Vestjyllands største kaffe- og espressocenter - og i vores butik i Ringkøbing kan du se og prøve vores modeller og få smagen og duften af en rigtig kop kaffe. Vi glæder os til at se dig.

Middel

Lynhurtig levering

Bestilte en Sage Barista espressomaskine om eftermiddagen og allerede næste dag blev den leveret ved døren. Fik også god rådgivning over telefonen inden mit køb. Kan varmt anbefale at man handler hos Kaffehjørnet, som har gode priser på deres produkter.

5. marts 2019

Hurtig og effektiv

Hurtig og effektiv.
Lidt pricy, men måske er det bare hvad mærkevare koster. Til at dulme de 'smerter' lå der et lødig og sødt hånskrevet kort, og den slags gør jo altid en glad :-)
Det er anden gang jeg handler hos Kaffehjørnet.dk og første gang gik lige så hurtigt og godt.

11. juni 2018

Rigtig god oplevelse, på trods af forkert leverance!

På trods af at jeg fik en forkert vare leveret, da jeg bestilte på hjemmesiden, giver jeg kaffehjørnet 5*.

Fejlen var en simpel forbytningsfejl, mellem to produkter med stort set samme navn. Det er ærgerligt, men kan ske.
Men det gør ikke noget, når kundeoplevelsen derfra ganske enkelt er perfekt. Jeg skriver til den oplyste mailadresse samme eftermiddag og får omgående svar. Kort efter har jeg en returlabel i indbakken.
Varen blev returet og den rigtige vare leveret indenfor ganske få dage, uden diskussion eller noget som helst andet.

Man kender først en online butik, når man skal returnere en vare.. Nu kender jeg kaffehjørnet og kan varmt anbefale dem til andre. Jeg handler der helt sikkert igen.

11. juni 2018

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse!
Varer blev hurtig leveret, desværre var jeg kommet til at bestille det forkerte, men Kaffehjørnet var yderst behjælpelig med at finde det rigtige og det er nu sat i ordre!

Absolut ikke sidste gang jeg handler der.

5. marts 2018