KAB Anmeldelser

1,7

Pas på derude, KAB tager rumpen på deres lejere når de fraflytter lejligheden, de sender sky høje regninger for istandsættelse, dog er halvdelen ikke udført, besøgte den nye lejer og tog billeder af... Se mere

Hvad får man får ca. 20 års anciennitet? En containerboks med træbelægning. Se cowboybyen, hvor man kan høre naboerne snakke og derudover ingen have, selvom man blot ønskede bare 5 m2 el. noget lign... Se mere

Fantastisk hjælpsom, tålmodig og med et smil der når ud gennem telefonen. Min ros drejer sig - i denne anmeldelse - om den person der sidder i receptionen. Sjældent man oplever SÅ skøn en oplevelse... Se mere

Hæver de er profesionelle, miljøbevidste , strukturet mm Min opfattelse er det stik modsatte Der hvor jeg var i Rødovre , havde jeg efter 3 måneder stadig ikke brugbart it udstyr og telefon... Se mere

1. Ejendomsudlejning

KAB er en almen administrationsorganisation, der er ejet af en række boligorganisationer i hovedstadsområdet. Vi administrerer mere end 65.000 boliglejemål i København og omegn, og er med til at skabe levende beboerdemokratier, gode boligforhold og spændende bomiljøer, der skaber trivsel. Vi har fokus på kernedrift, bæredygtighed og trivsel - med henblik på at skabe bedre boliger for alle.

Dårlig

Svarer typisk inden for 2 uger

36 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Byttede mig til en lejlighed

Byttede mig til en lejlighed, da jeg sku flytte ind, var den spækket med skimmel i alle vinduer, varmemester undskylder, og får en maler til at ringe til mig, ugen efter, er jeg tilbage og stadig godt nok, endte med at sige den op, 16 dage efter , og sendte mange klager til kab, ingen svar, bedte om et personligt møde, ingen svar, 2 dage efter jeg bedte om et møde, fik jeg opgørelsen… det vil sige 1.5 måned efter jeg havde sagt den op… og har aldrig boet i lejligheden, men det kostede 10.000, så indskuddet åd sig selv op i husleje, og fik besked hvis jeg ville klage ku jeg kontakte kommunen mod et gebyr..

3. oktober 2025

Urimlige fraflytningskrav

Krævede at vi betalte 40.000 kr. i renovation for en sokkel i badeværelset pga. slid, på trods af at badeværelset var gammelt da vi flyttede ind. Tog generelt uhørt høje priser for at ved udflytningen, så vores regning endte på over 60.000. Hvis man skal leje gennem KAB skal man virkelig spare op til udflytningen...

31. december 2025

Jeg bor i en KAB bolig

Jeg bor i en KAB bolig. Jeg har to klager.

1) Når man fremsiger gentagne, seriøse klager over ens overbo, så sker der absolut ingenting. De er helt tavse.

2) Jeg får tilsendt boliger fra den interne venteliste, men når man ser, at man er nummer 75 på listen, så er det blot spild af alles tid og spam af min indbakke.

5. januar 2026

Værste oplevelse.

Værste oplevelse.
Jeg har siden 2017 været skrevet op hos KAB og har endda valgt fleksible kriterier. Alligevel modtager jeg konsekvent kun boligtilbud fra det samme område med høj husleje, på trods af at jeg har tilvalgt flere forskellige områder.

Når man kontakter KAB for at få en forklaring, oplever jeg desværre, at medarbejderne svarer flabet og ikke er behjælpelige. Samlet set har det været en meget frustrerende og utilfredsstillende oplevelse.

15. december 2025

Dårlig kundeoplevelse hos kundeservice

Meldte min søn ind i sommers tre steder på KAB, blev guidet af en medarbejder hos KAB omkring at det var mig som mor der skulle stå for betaling for min søns medlemskab, da vi var i tvivl om det hele var udfyldt korrekt.
Her for nylig kunne ikke se at han var blevet skrevet op….Ringede igen til kundeservice for at få vejledning igen, da dem vi talte med i sommers sagde at alt var som det skulle være.

Den kvinde vi talte med fortalte mig at vi ikke havde betalt kontingentet og derfor var slettet… fra ALLE ventelister….
Regning skulle have været sendt pr mail….Har gået alt igennem, både mail og spam mail…ingen regning…
Medarbejderen sagde det var vores fejl…Da jeg spurgte om hun ville hjælpe mig, og jeg ikke kunne forstå det…Herefter blev hun ret ubehagelig i telefonen, afviste mig og påstod at det var min fejl…Hævede stemmen og var meget nedladende over for mig, i et kedeligt toneleje, så jeg til sidst måtte bede om at tale pænt til mig som jeg gjorde med hende…

Det hjalp en lille smule, men hun var helt afvisende for at det var KAB der havde fejlen, og hun sagde at vi bare måtte gå ind og blive skrevet op igen, og så håbe at vi kunne gøre det rigtig denne gang…Ikke noget med, er der andet jeg kan hjælpe dig med…
Meget uforstående over at man taler sådan til folk når de ringer og beder pænt om hjælp… Måske hun burde få sig et andet job..Hvor det ikke handler om kundeservice… Hun var alt andet end kundemindet…
Desværre skal man give en stjerne, hvis det var en mulighed at give minus Fem stjerner… Så havde KAB fået dem, synes faktisk ikke de kan være det bekendt at tale sådan til folk når man ringer for at bede om hjælp

14. november 2025

AKB, KAB og 3 gådefulde lejligheder

Jeg har siden den 25.8. bedt AKBs lokalkontor gøre noget ved voldsomme støjchikaner i min lejlighed. De har ikke svaret. Oveni har jeg spurgt, om sagen skal starte i beboerklagenævnet, hvis de ikke vil gøre noget. Jeg har mindst 5-10 gange bedt dem om at melde tilbage, om de selv vil få stoppet støjchikanerne, eller at sagen skal i beboerklagenævnet. Da jeg ringer til AKB får jeg at vide, at de intet kender til sagen. De lover at vende tilbage, når de har sat sig ind i sagen. Men jeg har stadig intet hørt. Når de intet kender til sagen, er det enten fordi nogen lyver, eller fordi nogen har slettet alt, der vedrører sagen. Anden forklaring er der ikke. Jeg har masser af kvitteringer på, at mine beskeder er modtaget. Så derfor bliver jeg nødsaget til at fortsætte kommunikationen med AKB / KAB her på Trustpilot, hvor der ikke er nogen der kan gå ind og slette oplysninger, man ikke vil høre.

Baggrunden ligger i alle 3 nabolejligheder rundt om min lejlighed. Disse 3 lejligheder bliver ikke brugt som normale beboelseslejligheder. I stedet virker det som om lejlighederne bliver brugt som en slags værksteder og beboelse for illegale beboere. Det giver en masse gener, især af stank fra mærkelige kemikalier, sprit, maling og lignende. Men også en masse larm om natten fra alle de mystiske aktiviteter. Og en evindelig smækken med dørene fra alle de mange personer, der kommer og går. Men udover støjchikaner har der også været truede adfærd fra de personer, som kommer og går i de 3 lejligheder. Problemet er, at det er KABs ledelse, der på en eller anden måde beskytter de her aktiviteter. Derfor er KAB ikke interesseret i, at der bliver gjort noget ved støjchikanerne, eller at sagen går i beboerklagenævnet.

Jeg er forarget over, at i en by med stor bolignød, så trækker et boligselskab helt uden nogen begrundelse lejligheder ud af systemet og bruger dem til egne formål. På trods af det har stået på i årevis, er der stadig ingen logik i, hvad de her lejligheder bliver brugt til. Eller hvorfor de ikke bliver udlejet på normal vis.

Chikanerne udføres i øjeblikket primært af en hemmelig beboer af tyrkisk oprindelse, der bor illegalt i lejligheden under min. Han er ven til en anden tyrkisk medarbejder i AKB. Så der er logisk forklaring på, hvordan han er kommet ind i billedet. Det er en mand i trediverne, som af og til har sine to børn i lejligheden på trods af den kraftige støj. Der er endnu mere larm i den lejlighed, fordi støjkilderne skal være af en vis styrke for at kunne genere i min lejlighed. Det er tydeligt, at støjen er højest, når den tyrkiske mand er alene i lejligheden. Det er rent ud sagt uforståeligt, at han kan holde ud at opholde sig i den støj. Derudover kommer et arabisk par i lejligheden. Det er dem, der formelt har lejekontrakten. De er især begyndt at komme, efter jeg bebrejdede dem for støjchikanerne og sagde, at jeg ville bringe dem i beboerklagenævnet, hvis ikke chikanerne stoppede.

Det har før været voldsomme støjchikaner i 2017-18. Da lokalkontoret ingen hjælp ville give og decideret modarbejdede sagen lige som nu, var der ikke andet end at bringe sagen i beboerklagenævnet. Det udløste en voldsom reaktion fra KAB. Jeg fik truende og decideret løgnagtige breve. Da sagen kom i beboerklagenævnet i august 2018, mødte beboeren ikke op. Der foregik endda i hendes lejlighed. Hvilket er ret mærkeligt, når hun potentielt kunne miste lejligheden. I stedet mødte en mand op, der var cirka på hendes alder, og sagde at han var vedkommendes søn. Og beboerklagenævnet lod sig bedrage. KAB gjorde deres bidrag til, at jeg ikke fik medhold. Og jeg fik ikke gjort bebeoerklagenævnet nok opmærksom på KABs inhabilitet i sagen. Heldigvis var støjchikanerne stoppet inden. Men det stod på et halvt år med voldsomme støjchikaner, før det endelig ebbede ud. Den kvindelige beboer var for længst væk og har ikke boet i lejligheden siden foråret 2018. Det var så lejligheden til højre for min. Og nu handler det om den nedenunder. Men KAB og AKB skylder stadig en forklaring på, hvad der er meningen med de 3 lejligheder.

25. august 2025

Jeg bor i egeskovvænge

Jeg bor i egeskovvænge, Høje Taastrup. Lad mig sige det lige ud. Hvis man er dansker og er oveni hatten handicappet så gør de 90 % muslimer i boligselskabet ALT for at terrorisere vedkommende. Jeg er udsat for en beboer der i den grad gør alt for at chikanere mig. Personen lover andre muslimer, samt vicevært og driftsleder at hvis de hjælper personen så kan de få penge ( som vi ikke har), ny traktor selvom den gamle virker. Komme til at sidde i bestyrelsen hvis bare de underskriver endnu en klage, det gjorde de så. Der er intet at klage over. Da jeg sjældent er hjemme og når jeg er så støjer jeg ikke. Personen jagter mig og får hjælp til at jagte/stalke mig af andre muslimske beboer. Personen sender sms til de andre at de skal gå ud og se og rapportere hvem der kommer og går i min bolig. Således at de kommunalt ansatte er begyndt at blive nervøse for at komme hos mig og gøre rent osv. Når jeg går tur med hunden får hun nogen til at vade efter mig, hvilket ikke giver nogen mening når jeg er udenfor egeskovvænges område. Hun har 2 gange sendt et tæskehold op hvor de buldrede, bankede og råbte og skreg. Jeg åbnede selvfølgelig ikke døren. Politiet sendte hun også hjem til mig, og den aften sad jeg og lyttede musik med høretelefoner på. Så det gav jo ingen mening at de skulle kigge forbi. Hun laver ulovlige aflytninger og indspiller når jeg f.eks taler I tlf eller når kommunen kigger forbi. For derefter at afspille det for de andre beboer I området. Så jeg føler mig så krænket da det er private samtaler. Hun styrer hele egeskovvænge og alle de gange hun har klaget over mig og hun får afslag på klagen så begynder hun at råbe og skrige både I sin lejlighed men så sandelig også ude i gården hvor der er børn der leger. Hun skaber en utryg atmosfære i området og digter en masse oppe i sit hoved. Hun har sågar fået bestyrelse formanden til at komme og stå ved min trappe da jeg en dag ville smide møbler ud. Jeg overholder husordensreglerne men alligevel banker hun I væggene når hjemmeplejen kommer, jeg går på wc, vasker op, eller som sagt taler I tlf osv. Hun har sendt breve til kommunen med en påstand om at jeg og min mand ( jeg er hverken gift eller har en mand I mit hjem så en fiktiv opfundet mand fra hendes side af. Vi jagter bestyrelsen, skrev hun. Nope det kan fysisk slet ikke lade sig gøre. hun skrev at han boede hos mig og derfor skulle jeg ikke have hele min pension og boligydelse. Heldigvis viste kommunen godt at der ikke findes en mand i mit liv, da de kommer stort set hver dag, både dag og nat, politiet, selv til min døende mor har hun skrevet til. Hun stalker min voksne søn. Både hende og de andre muslimer de råber og skriger af deres børn, eller af andre, de hopper i gulvene, smækker med dørene så hele huset ryster, støvsuger om natten så man ikke kan få sin søvn. Banker i væggene, slås indbyrdes, hamrer ting op på væggene kl 23 om aftenen og meget mere. Meen hvis jeg hæver stemmen et kort øjeblik såå bliver der sendt klager afsted, sendt et tæskehold op til mig osv. Klage over hende er stort set umuligt da vi kun bor 5 familier i den blok hvoraf de andre 4 er muslimer. Selvom jeg har haft gæster fra området eller de selv har oplevet hvordan de/hun ter sig. Siger driftslederen at jeg må ikke bruge dem da de bor i en anden blok heller ikke selvom de bor i samme gård og sagtens kan se og høre hvad der foregår. Det syntes jeg er for dårligt at man ikke kan det. Og jeg er træææt af hende/venners chikane af mig bare fordi jeg ikke er muslim. Hun har allerede fået en anden beboer til at hurtigt flytte igen , som kun havde boet her i 1 år. Da hun behandlede den beboer ligesom jeg bliver behandlet. Vi blev sågar filmet når vi gik eller sad på et område som ikke er egeskovvænges grund. Og hun spiller gerne offerrollen ved minste lille ting jeg ytrer mig om hendes adfærd. Hun lytter til enhver samtale i mit hjem o digter videre på dem så jeg fremstår som farlig. Hun og hendes venner har chikaneret mig i nu 2 et halvt år. Altså hvad kan man gøre når KAB har den dumme regel at man skal bo i selve blokken for at kunne klage over hende og hendes venner?? Især taget I betragtning af at noget af hendes adfærd sker udenfor og alle kan høre hende. !! Den regel må kunne laves om??!! Og derfor får KAB kun 1 stjerne, for den dumme regel. Fordi det kan ikke være rigtigt at man skal finde sig i sådan en adfærd
Ps. Jeg vil sige at hvis man ikke er muslim så skal man ikke flytte ind i egeskovvænge. Egeskovvænge er et ghetto mini samfund, idet at en del af dem kommer fra Tastrupgård.

16. oktober 2025

1 stjerne havde jeg nu helst givet som…

1 stjerne havde jeg nu helst givet som værende 5 sorte minus stjerner.
Har netop lige talt med en dame i omstillingen om de nu havde modtaget en klage fra mig vedrørende en beboer som har en cykel stående på trappen ved døren ind til kælderen og som er låst fast til gelænderet.
Svaret var at det er servicecenter Folehaven som skal tage sig af dette. Jamen svarede jeg, jeg har jo netop personligt afleveret klagen til dem for ca 3 uger siden, hvortil at de ville sende anmeldelsen til jer sagde de. Svaret var nej det er ikke korrekt, du skal henvende dig igen til servicecentret.
Konklusion.
Ja det kommer ikke bag på mig med det Servicecenter da de ikke reagerer og ikke ved ret meget. Det betaler vi i dyre domme for i husleje.
De burde skamme sig gevaldigt

10. oktober 2025

Kontaktede kab for at opsige min afdøde…

Kontaktede kab for at opsige min afdøde datters lejlighed ca 5 dage efter. Fik at vide vi havde 14 dage til at tømme lejligheden, som damen sagde “ vi skal jo hurtigt leje den ud igen så vi ikke mister penge” tak dame for din forståelse for min situation bvadr. Fandt så ud af lovgivningen sagde noget andet. Du er der så modtaget en regning på 27000,- for misligholdelse. Pårørende var ikke med til syntes men kender lejligheden. Den var absolut IKKE misligholdt men mindre slidtage. Min datter havde boet i lejligheden i over 10 år. Lejligheden var helt tom efter betalt borydere så der var heller ikke noget at komme efter. Efter kontakt til skifteretten fik vi at vide at kab ikke må sende sådan en regning, men det var det i er kendt for da mange faldt i og betalte.
Vi som pårørende skal nu mødes de dage og lave en anmeldelse for bedrageri. Det skal siges jeg sagde ja til at samtalen måtte gemmes da jeg ringede den håber jeg virkelig ikke er slettet hos jer.

2. oktober 2025
KAB-logo

Besvarelse fra KAB

Hej Hanne

Jeg er ked af at høre om tabet af din datter, og din oplevelse med os efterfølgende. Hvis du sender mig oplysninger om, hvilken bolig det drejer sig om og dit familiemedlems navn og efternavn, har jeg mulighed for at undersøge sagen nærmere. Oplysningerne skal sendes til kommunikation@kab-bolig.dk

Karen

Dårlig lejlighed

Det en dårlig idé og bor i lejligheden i kab,dårlig service mange lejligheder er gammel og usundt at bor i hvor jeg bor på grund af fejl bygninger men det rette ikke fejl ,henvisning tages ikke seriøst eller svar slet ikke og der blev skrevet en artikel i københavn avis om det i sidste måneder hvor der forklarer alt læs af den før man lejer hos dem.

23. september 2025

Parkering

Pas på hvis i parkere på kab's ejendomme det kan koste en formue. Jeg tror de tjener mere på deres p afgifter/bøder end på deres huslejer. Det er en penge maskine. Totalt urimeligt at have det i boligområdet. Især hvor der ingen forretninger findes i miles omkreds. Har intet med almennyttige bolig at gøre i burde tjene nok på deres tårnhøj huslejer som ingen har råd til og med de p bøder der udskrives burde huslejerne halveres.

30. august 2025

Meget dårlig oplevelse med KAB

Meget dårlig oplevelse med KAB – lejlighed ikke beboelig

Jeg overtog en lejlighed i april 2025 og har siden betalt fuld husleje, men har endnu ikke haft mulighed for at bruge den normalt. Først fik jeg oplyst, at der var gas, derefter el, men installationerne viste sig at være .ufuldstændige. Jeg har brugt mange penge på komfurer, transport og fagfolk, uden at problemet blev løst.

Trods gentagne henvendelser er installationen stadig ikke i orden, og KAB vil kun refundere et komfur, men tager ikke ansvar for den lange periode, hvor lejligheden ikke har været beboelig.

KAB’s egne elektrikere har bekræftet, at der kun er 1 fase i lejligheden – så en ovn ikke kan tilsluttes korrekt.

En meget stressende og utryg oplevelse – jeg kan ikke anbefale KAB.

15. april 2025

Ingen hjælp og hente selv i akut situationer

Jeg bor i Egedalsvænge i Kokkedal og har en psykisk syg nabo, som udgør en alvorlig trussel mod min familie og mig.
Hun kaster møbler ud af vinduet, råber, skriger og er kommet med direkte dødstrusler mod mig. Hun har boret et hul gennem væggen ind til vores lejlighed og har to gange fuldstændig ødelagt vores hoveddør.

Vi har gentagne gange været i kontakt med politiet og har sendt utallige mails til både boligforeningen og ejendomskontoret, hvor vi har dokumenteret hændelserne med billeder og videoer. Alligevel er der ikke blevet taget de nødvendige skridt for at fjerne hende eller sikre, at hun får den hjælp, hun har brug for.

Vi lever i konstant frygt for, hvad hendes næste handling kan være, men vi oplever ingen reel hjælp fra hverken boligforeningen eller ejendomskontoret.
Denne situation viser desværre, at selv i meget alvorlige tilfælde kan det være umuligt at få hjælp – selv når faren er åbenlys og veldokumenteret.

31. juli 2025