Hvad får man får ca. 20 års anciennitet? En containerboks med træbelægning. Se cowboybyen, hvor man kan høre naboerne snakke og derudover ingen have, selvom man blot ønskede bare 5 m2 el. noget lign... Se mere
Fantastisk hjælpsom, tålmodig og med et smil der når ud gennem telefonen. Min ros drejer sig - i denne anmeldelse - om den person der sidder i receptionen. Sjældent man oplever SÅ skøn en oplevelse... Se mere
Hæver de er profesionelle, miljøbevidste , strukturet mm Min opfattelse er det stik modsatte Der hvor jeg var i Rødovre , havde jeg efter 3 måneder stadig ikke brugbart it udstyr og telefon... Se mere
KAB er en almen administrationsorganisation, der er ejet af en række boligorganisationer i hovedstadsområdet. Vi administrerer mere end 65.000 boliglejemål i København og omegn, og er med til at skabe levende beboerdemokratier, gode boligforhold og spændende bomiljøer, der skaber trivsel. Vi har fokus på kernedrift, bæredygtighed og trivsel - med henblik på at skabe bedre boliger for alle.
Enghavevej 81, 2450, København SV, Danmark
- kommunikation@kab-bolig.dk
- www.kab-bolig.dk
Svarer typisk inden for 2 uger
Pas på derude
Pas på derude, KAB tager rumpen på deres lejere når de fraflytter lejligheden, de sender sky høje regninger for istandsættelse, dog er halvdelen ikke udført, besøgte den nye lejer og tog billeder af de manglende udførte arbejde, som jeg skulle betale, men KAB nægter at udspecificere regningen, så de holder fast på at alt er udført trods at jeg sendte dem billederne. Det er måden de tjener godt på, at tage penge fra lejere for arbejde der ikke er udført. De burde skamme sig, det er nok derfor den øverste chef for selskabet har så god en økonomi.
Usmageligt
Kab afhopper fra løfte
Kab afhopper fra løfte
Jeg var på hospitalet i ca et år
Kab havde lovet at pakke sammen og pakke ud igen ved midlertidig bolig og ved hjemkomst i egen bolig
Dette løfte blev ikke holdt, og nu står jeg med 30 flyttekasser og opmagasineret møblet i soveværelset
Og kab har meddelt at det må jeg selv betale for
Hurra for KAB
Spild af penge
Spild af penge
Min datter har været skrevet op i 40 år.
Og da hun så skulle bruge sit medlemskab, var der 1800 på venteliste før hende.
Ventelister
Jeg har været skrevet op i 24 år på extern liste til gårdhavehus i Lundegården Ballerup, der står godt nok over 20 års ventetid, men dette forklarer ikke at jeg som i overhoved ikke har fået et eneste tilbud om 3v på 83 kvm på denne liste, på den interne som jeg også er skrevet op på og har været det i 14 år har jeg tilbud på 83 kvm som jeg desværre ikke fik, utroligt nok er at hver gang jeg kommer længere op på ventelisten går der ikke mere end nogen dage så er jeg rykket ned igen, jeg venter spændt på at dette bliver taget op i OB om K.A.B’s måde at håndtere deres udlejning og ventelister på.
Havde spørgsmål om venteliste og fik et…
Havde spørgsmål om venteliste og fik et godt svar og hjælp af Kasper. Tak
God og hurtig hjælp
Jeg bor i KAB-bolig til pt og havde spørgsmål vedrørende intern venteliste. Flink og tålmodig person i den anden ende, og kom med afklarende svar på mine spørgsmål.
Vedr fastspeede som vi før har skrevet…
Vedr fastspeede som vi før har skrevet om. Nu har jeg givet 2400 kr om 3 år 10.000. Det skal stå i lejekontrakt hvis det er med i huslejen hvilket det jo ikke gør. Jeg har fået en lille fin mail fra jurist til jer begge selskaber. Og når svar kommer bliver det taget op. Udover det så er det på tide at hundene i gården er i snor så de ikke bide folk, hvilket er sket samt de står i døren om aften og lukker den på græsset. Fedt. Katte sætte åbenbart i sandkasse på en lejeplads og skide, de har en instinkt end hunden som sætter sig hvor den vil med mindre den er velopdragen og det kan lade sig gøre. Hvor mange ser i bruge græsset? I har haft så travlt med at sende klage at jeg skal ændre adfærd men hvordan, tid, sted der er ikke noget med det som i går på klager og da jeg fik nok og bad at få det stoppet eller en snak hos jer med der klager sjovt nok har jeg ikke oplevet andet end at jeg bliver slået ned og hvad skete der med gerningsmanden?? Han fik da at boende under mig. Rolfs plads 19.
3B/ KAB venteliste virker håbløs
3B/ KAB venteliste virker håbløs – jeg burde have valgt BoVest i stedet
Det er det værste boligselskab, jeg har oplevet.
Jeg har været medlem i 14 år og er selv intern ansøger, men har alligevel aldrig fået en reel mulighed for at få en af de gode boliger, f.eks. rækkehuse.
Hver gang der kommer et af de attraktive tilbud, ender jeg mærkeligt nok helt i bunden af rækkefølgen, selvom tilbudsbrevet er sendt ud til et antal boligsøgende med samme ventelistegrundlag. Til gengæld kan jeg ved boliger med høj husleje pludselig stå som nr. 3 eller 4. Det virker ulogisk, at jeg ved de gode og attraktive boliger havner helt i bunden, mens jeg ved mindre attraktive boliger står langt højere. Hvorfor det er sådan, har jeg aldrig fået en forklaring på.
Det skaber en oplevelse af, at systemet ikke er gennemsigtigt eller fair.
Jeg ærgrer mig ærligt over, at jeg ikke skrev mig op hos BoVest i stedet. Der virker det til, at man inden for 8–10 år faktisk har en reel chance for at få tilbud, f.eks. rækkehuse.
Hvis nogen læser dette: Overvej grundigt, om I vil skrive jer op hos KAB. Min oplevelse er, at man ikke får noget ud af ventelisten.
Og inden der kommer et standardsvar om, at “det er ancienniteten, der afgør det”, så forklarer det stadig ikke, hvorfor jeg konsekvent står i bunden ved de gode boliger, men højt placeret ved de dyre og mindre attraktive.
Da jeg står og skal flytte har jeg…
Da jeg står og skal flytte har jeg prøvet at ringe ind hele dagen. Jeg har siddet nummer 1 i køen i 2 timer og der sker INTET. Det er vigtige oplysninger jeg brug for som hvornår jeg kan opsige mit El og hvorfor den sidste husleje skal betales. Altså den 3 og sidste måned da de er ved være gået, skal aflevere nøgler om, lidt.
Men der er ingen hjælp at hente. Har ringet siden kl. 10 imorges. Er så frustreret
har virkelig dårlig oplevelse m kab…
har virkelig dårlig oplevelse m kab boligselskab, er sk op til bolig i lønstruphuse, ringer konstant til dem, da jeg kan se der mange tomme lejligheder..
deres svar akutte boliger og genhusning, men lejeboligerne står tomme i flere mdr op til år..
Det svineri, jeg står virkelig og har brug for bolig ,da min søster bor der og er syg, det jeg også selv..
men får da aldrig bolig, når det foregår på den måde..
Der er en lejebolig i min søsters opgang, jeg har ringet på i over et halvt år, men nej den er stadig tom...dårligt dårligt
hold jer væk hvis i kan
lejligheden er fin nok og det er området også, meen du har ingen ret til at klage over de andre beboere hvis du er alene, du har ingen ret til at påpege at toilettet er en giftbombe da der kun er cement omkring toilettet. og af ingen "Lovlige grunde" bliver man smidt ud, jeg betaler stadig en flyyteregning hos dem og der mangler stadig over 20000 kroner fordi jeg havde regnet med at blive der indtil jeg døde.
MVH
PND
Ejendomskontoret i friheden medarbejder…
Ejendomskontoret i friheden medarbejder der arbejder på kontoret er så arrogante og frække når folk henvender sig på kontoret
Og så ubehøvlet over for beboerne
Måske der skulle skiftes personalet ud såå der kan komme nogen der hører på beboerne og ikke at skal høre på deres frækheder kontant
Lyver om anslået ventetid.
Elendig parkeringspladshåndtering
Der bliver ikke ryddet, og der bliver smidt om sig med bøder til folk der ikke kan se stregerne for sne, samtidig med at man accepterer langtidsparkering af gamle vrag. Syg måde at behandle folk på.
Henvendelse/reklamation
Ved min henvendelse/reklamation,hvor jeg havde oplyst begge vores navne og adresse iflg. lejekontrakten,så var tilbagemeldingen,at man ikke kunne finde os og behandle vores henvendelse!!!!
Fantastisk hjælpsom
Fantastisk hjælpsom, tålmodig og med et smil der når ud gennem telefonen.
Sjældent man oplever SÅ skøn en oplevelse ved en telefonhenvendelse. Håber KAB sætter pris på vedkommende.
Mange tak herfra.
KAB det er l...
KAB er det største kurup boligselskab jeg har boet i jeg har boet der i 20 år jeg vil sige at man skak ik følge sig tryk i KAB ang vand og varme jeg skal betale 1705kr tilbage jeg har altid fået varme penge tilbage og jeg flytter d 28/2-2025 og deres vicevært han er jorden største N.. r.. ham ham kunne jeg is skrive bøger om hvordan og over lagner s...han var over for mig godt jeg er flytte fra KAB det er et l.... selskab og f... jeres klager i vinder jo altid det er altid den lille mand der betaler tænk jer om
God konduite
Da det teknologiske haltede, trådte et menneske til - og gjorde forskellen 💪
Længere ventetid end de siger
Jeg skrev mig på deres boliger med flexibel kriterier hvor der postår ventetiden er ca, 4 år!!! Nu er der gået 6 år siden jeg skrev mig op og ingen tilbud!
Om der er long ventetid? Fair nok! Så skal i jo opdage folken så de ikke blev hel skuffet! 250kr er ikke det værd at skuffe folken vel?
KAB ikke et sted at bo de er så sløve…
KAB ikke et sted at bo de er så sløve jeg har nogen overbo som larmer de råber og skriger hele dagen og hele natten men både KAB og ejendomskontoret vil ikke gøre noget jeg har et barn på 1,5 år som er i underskud af søvn
Jeg ved ikke hvor mange klager jeg har skrevet de vil har at andre i opgangen skal skrive under på min klage og det er der ingen der vil da de jo ikke er chikaneret af dem da det kun er mig der kan høre det
Men ingen vil gøre noget jeg har selv ringet til politiet men de vil heller ikke gøre noget da det er op til boligselskab
Så hvis du overvejer og bo i KAB så tænk dig godt om for du/ I får ingen hjælp