Se på listen over indhold i K salats kyllingesalat: 5% svinekød m nat røgaroma og bacon aroma. Det er hvor meget bacon du får når du køber Kyllingesalat med bacon. SNYDT IGEN. Kylling indholdet er 3... Se mere

Jeg har før henvendt mig til K-Salet om deres helt utrolige ringe emballage til deres remolade. Når 2 tredjedele af remuladen er brugt, kan man ikke få resten ud af plastikflasken uden at skære... Se mere

Jeg har købt mange slags salater fra jk salater, blandt andet hønsesalat, krabbesalat, rejesalat , det er simpelthen de bedste man få . Mvh Flemming sylvest

1,8

Under middel

K-salat hønsesalat

Jeg synes, hønsesalaten med plukket høns er uspiselig. Den klassiske smager dejligt, men jeg ved ikke, om den stadig bliver lavet, jeg kan desværre ikke få den der, hvor jeg handler, der kan jeg kun få den med plukket høns, som jeg ikke kan lide.

1. april 2026

Ufattelig ringe hønsesalat

Ufattelig ringe hønsesalat.
Køber det aldrig mere.
Fyldt med ærter som overhovedet ikke hører hjemme i en hønsesalat.
Derudover fyldt med ubestemmelige trævler af noget som må formodes at være kyllingekød.
I en blindtest vil det være svært for mange af smage at dette makværk skulle være hønsesalat.
Et skrækeksempel på hvordan vores fødevarer bliver smadret til fordel for profit. Her sidder der tilsyneladende folk som har til opgave at maksimere
profitten ved at lave ringere og ringere kvalitet.
Den konstruktive kritik må gå på at i lukker butikken, eller sadler om og begynder at lave en kvalitet som folk gider betale penge for.

16. marts 2025

Krabbesalat

Krabbesalat, ja man undres over at i må kalde jeres krabbesalat, for krabbesalat med kun 5% krabbekød 😲. Det er da noget opreklameret, når størstedelen er 37% fiskekød (restfisk). Det burde nok nærmere hedde Fiskesalat, men man var jo dum nok til at købe et bæger 😟

22. august 2022

Jeg har lige købt 2 af jeres nye…

Jeg har lige købt 2 af jeres nye kartoffelsalater, og aldrig har jeg fået sådan noget uspiselig mad.
Men kan da også læse på alle de andre anmeldelser, at det er et generelt problem med jeres produkter.
Skam jer.

26. juli 2021

Absurd emballage

Når 2 tredjedele af remuladen er brugt, kan man ikke få resten ud af plastikflasken uden at skære den op. Det er helt uhørt, i disse undgå madspild tider.
Det kan ikke passe, at så stor virksomhed ikke kan finde andre emballeringsmuligheder.
Mvh
Jørn Østergaard Nielsen

14. april 2021

Jeg er overrasket over mangen på format…

Jeg er overrasket over mangen på format i de klager her.
1 selvfølgelig er det ikke øko høns der går på en frodig grøn plantage med udsigt over Køge bugt. Så havde det med garanti stået på pakken som alle andre steder.
Man kan da ikke klage over et produkt der er som sælgeren har valgt eller bestemt. Gå dog efter en hønsesalat til hvor de skriver der er det indhold i som du ønsker.

2 Dig der har fundet et ben i hønsesalaten OMG. Har du virkelig skrevet 6 gange.
Jeg er rystet har du ikke andet at lave.
Heldigvis var det i hønsesalaten du fandt benet og ikke i peberrodssalaten.
Tænker du ikke der bliver måske plukket 20.000 høns om dagen at det er en af de ting der bare kan ske.

Få jer et liv det her er da spild af go energi.

Jeg har giver her 5 stjerner da jeg elsker jeres rejesalat og hønsesalat.
PS jeg er faktisk uddannet kok og en gid en af slagsen.
Måske det siger lidt

Ønsker jer alle en god dag

24. september 2019

Kraftfremkaldende kemikalier i deres salat

Der er kraftfremkaldende kemikalier i deres Krabbesalat. Det handler især om konserveringsmidlet E211 Sodium Benzoate, som også er potentielt neurotoksisk, fordi det indeholder rester af organoklorin, som er neurotoksisk. Velbekomme! Deres salat skal derfor ikke spise mere end et par gange om måneden. Jeg fatter ikke de gør den slags.

22. august 2019

Reklamation!!!

Reklamation!!!
Har prøvet 6 gange i løbet af flere dage at indsende reklamation. Da jeg så ikke kunne dette, prøvede jeg at finde en e-mail på hjemmesiden. Det var også umuligt.
Ville lave en reklamation, da jeg fandt et stort ben i min hønsesalat fra k-salat.

Er dybt skuffet over at finde ben i salaten. Plus den rystende kundeservice. Virker som om det er med vilje folk ikke kan indsende reklamation.

Ærgelig oplevelse. Vil prøve ugen ud at få indsendt reklamation.

3. august 2019

Tja....

Gode produkter. De er godkendt.

Men i skrumper nogle af dem. Makrel salaten er gået ned fra 175 gr til 150 gr. Men prisen, den er ikke gået ned. Det er ikke i orden.

Ellers havde i fået 4 stjerner.

31. januar 2019

Er dette din virksomhed?