Købte en crosstrainer Kettler Verso 309. Den kom 2 arbejdsdage efter jeg havde bestilt den. Flot ! Men så manglede selve computeren og ørepuls måleren. Jeg skrev prompte en mail, som de reagerede på s... Se mere
Min familie og jeg har nu købt to forskellige ting hos dem inden for en måneds tid. den ene multi træningsbænk og den anden en gymbold, begge gange kom de dagen efter de havde fået ordren. Kundeser... Se mere
Et rigtig menneske på support, hvor jeg forøvrigt kom igennem næsten øjeblikkelig, som svarede venligt og tålmodig på alle mine spørgsmål de gange jeg ringede ind inden jeg traf afgørelsen om at lave... Se mere
Har købt en Kettler Rivo P Crosstrainer. Mailede lidt frem og tilbage søndag aften om de forskellige modeller og fik god hjælp. Bestilte Crosstraineren mandag eftermiddag og her i dag, onsdag til form... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Salg af fitnessudstyr til private, virksomheder og foreninger. Kettler, Everlast, X-care og meget mere.
Hurtig levering uden bøvl
Hjemmesiden er overskuelig og nem at gå til.
Varen blev leveret indenfor 4 hverdage, og som aftalt.
Kunne dog godt ønske en lidt bedre præsentation af produktet på hjemmesiden. For eksempel en lille video der viser hvordan man benytter træningsredskabet.
Sådan
Bestilte onsdag aften og modtog varen med fragtmand fredag formiddag - bedre kan det ikke forlanges.
Fint!
Der var godt nok gået lidt ged i leverencen, men det fik fik klaret pr. tlf.
Fint, at chaufføren ringede ½ times tid, før han var her med varerne.
Udmærket service, men...
Pakken dukkede ikke op efter 5 dage.
Jeg mailede om problemet, og fik at vide at det var postvæsnet der ikke havde styr på deres ting???
Måtte selv finde trackingnummer også fat i pakken.
Kunne godt gøres mere service mindet :-(

Super hurtig levering
Hurtigere kan det ikke gå. jeg bestilte søndag og varen var leveret tirsdag formiddag.. Sådan, det kalder jeg service.
God service og hurtig levering. Rimelig pris
Du kan roligt bestille udstyr hos Jysk Fitness. Vi modtog en vare, som desværre var i stykke ved leveringen - men der var ingen problemer eller "ballade" med at få varen byttet.
Lynhurtig julegaveservice
Jeg bestilte og betalte uden problemer et vippebræt en søndag aften via hjemmesiden. Pakken fik jeg leveret på min arbejdsadresse tirsdag formiddag og jeg slap dermed også for en tur på posthuset - samt en rundtur til diverse sportsbutikker.
Meget hurtig levering
Levering inden for én hverdag. God hjemmeside. Billige produkter.
Super rådgivning - hurtig levering.
Efter god telefonisk rådgivning - valgte vi det produkt, der passede bedst til vores behov. Leveret i carporten to dage senere. Prisen var også i orden - Kunne ikke være bedre.
Kan klart anbefales
Hurtig forsendelse ...Dog ikke alle betalte varer med, men dem sendte de uden dikkedarer efterfølgende
Hidsig!
Hidsig over langsom betjening bliver man i hvert tilfælde ikke over betjeninger og vareleverancen fra Jysk Fitness.
Massageapparatet, som jeg købte sammen med noget massageolie, ankom 2 dage efter bestillingen med hver sin transportør. Det fungerer perfekt og olien varmer og lindre de ømme muskler,så det er længe siden min kone har været så glad for mig.

Sådan
Blev ringet som lovet og fik en suber fin betjening. 2 dage senere var varen der med posten.
Vi tager helt sikkert kontakt til Jyskfitness igen, når de har noget, som vi lige står og mangler.
Super hurtig ekspedition :o)
Jeg bestilte en Kettler Rivo P 2 onsdag 7/12 kl. 10.33, fragtmanden ringede i dag torsdag 8/12 kl. 13.30, nu var den leveret.
Super hurtig ekspedition :o))
Håber den lever op til mine forventninger.
Glædelig Jul og Godt Nytår.

Besvarelse fra Jyskfitness
Kettler Crosstrainer til super pris.
Vi købte en Kettler crosstrainer Rivo P2 til en super pris. Den var 1000kr billigere end andre steder jeg havde set. Fra jeg havde købt crosstraineren til den blev leveret, gik der 2 dage. Det er jeg godt tilfreds med.
Super nem måde at handle på.
Dejlig overskuelig hjemmeside, nemt at finde det man skal bruge, sidst men ikke mindst, betaling via netbank. Jeg bryder mig ikke om at bruge Dankort på nettet.
Glimrende
Gik efter specifik lysterapilampe til min søde nabo. Var i tvivl og ringede til jyskfitness kontakttelefonnummer - og fik venlig og god vejledning. Lampe ankom nærmest dagen efter. Ingen problemer.
Servicen er fin, computeren virker ikke.
Min søn har først i dag kunnet samle cyklen. Desværre kan han ikke få computeren til at virke. Så han vil kontakte jer. Han hedder Jeppe Lind Christensen, tlf.nr. 28116649

Super hurtig levering!
Jeg bestilte i sidste uge en Kettler Verso 309 crosstrainer hos Jyskfitness.dk.
Afgav ordren torsdag kl. 13, og fredag formiddag kl. 11 lå der en besked på telefonsvareren fra fragtmanden om at pakken var afleveret. Det kan man da kalde hurtig betjening!
Jeg er også meget tilfreds med crosstraineren, der lever op til mine forventninger :)