Jyske Storkøkken Anmeldelser

4,6

Der var super god service. Jysk Storkøkken havde sendt en forkert vare, men der blev straks sendt den rigtige vare som jeg modtog dagen efter. Der kan altid ske fejl, men når fejlen bliver rettet så h... Se mere

Jeg har besøgt stedet som gastronomelev. Peter (Ejer) har været meget venlige og svaret spørgsmålene angående køkken udstyr osv. Jeg har også gennemgået lager og Jysk Storkøkkenets sortiment. Alt over... Se mere

Vi købte en opvaskemaskine til en super god pris hos Jyske Storkøkken til opvask af øl og vinglas i en bar. Efterfølgende fik vi gratis besøg af en tekniker, der har indstillet dosering af sæbe- og af... Se mere

Hurtig levering af større ordre af glas. Desværre var nogle glas i den ene pakke gået itu, nok pga. lidt for stram stabling af glas, trods ellers fin indpakning af tingene. Jeg fik erstattet gla... Se mere

1. nr. 34 af de 51 bedste virksomheder i Køkkenudstyrsbutik

Webshop med køkkenudstyr og -maskiner til der professionelle køkken. Vi har 40 års erfaring og et bredt udvalg med over 5000 produkter.

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Hurtig levering og varen er i orden

Hurtig levering og varen er i orden

28. juni 2024

Hej Inge
Tusind tak for dine flotte anmeldelse. Den sætter vi kæmpestor pris på.

Venlig hilsen Anne Kathrine - Jyske Storkøkken

Let at handle

Let at handle. Nem og overskuelig hjemmeside. Varerne kom hurtigt og sikkert.

27. juni 2024

Hej Claus
Tak for de pæne ord og 5 stjerner. De betyder meget for os! Vi håber du handler her igen en anden gang.

Kan ikke anbefales

Jyskestorkokken.dk havde lige de viskestykker jeg søgte - i en frisk grøn farve! Fik dem hjem, farven var på ingen måde som angivet på billederne. Jeg kunne godt returnere dem, men skulle selv betale returporto. Det syntes jeg ikke var rimeligt, men fik besked på at "Vi bruger de billeder, som leverandøren har". De medgiver at der er forskellige farver på de billeder de bruger til at udstille produktet, men fastholder at det er mig som kunde, der må holde udgiften for returnering. I mine øjne en helt useriøs politik at praktisere.

11. april 2024

Hej Line
Jeg er ked af, at du føler dig dårligt behandlet. Det har bestemt ikke været vores hensigt.

Det fremgår i overskiften at det er mørkegrønne viskestykker, og der er forskellige billeder, som viser dette. Vi bruger leverandørens billeder ja, og jeg vil gerne give dig ret i, at lyset variere og giver forskellige grønne nuancer fra billede til billede.

Du er meget velkommen til at bruge din fortrydelsesret og sende viskestykkerne retur. Du står selv for returfragten ja, men får det fulde beløb tilbage for ordren inkl. fragtbeløbet ved bestillingen. Kommer du i nærheden af Silkeborg er du også velkommen til at returenere ordren i vores showroom, så du sparer fragten.

Venlig hilsen Anne Kathrine - Jyske Storkøkken

Hurtig levering - havde varen 2 dage efter bestilling.

27. marts 2024

Besvarelse fra Jyske Storkøkken

Hej Sofie - tusind tak for de flotte stjerner og pæne ord. De betyder meget for os!
Hilsen Anne Kathrine - Jyske Storkøkken

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering - god oplevelse enkelt og virksomt 👍🤓

25. februar 2024

Besvarelse fra Jyske Storkøkken

Hej Torben. Tusind tak for de flotte ord og stjerner. Dem sætter vi meget stor pris på. Vi glæder os til at handle med dig igen.
Hilsen Anne Kathrine - Jyske Storkøkken

Hurtig levering og virkelig grundig…

Hurtig levering og virkelig grundig indpakning. Alt var som det skulle være.

24. februar 2024

Hej Merete
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den betyder meget for os. Det er Maria på lageret, der pakker alle pakker, og hun sætter en stor ære i, at tingene ikke går i stykker under fragt (:

Hilsen Anne Kathrine - Jyske Storkøkken.

Gode produkter

Gode produkter, og hjemmesiden er nem at navigere rundt på. God service og hurtig levering, varerne var pakket forsvarligt ind, så kassen kunne holde til enhver behandling fra postvæsenets side

4. januar 2024