Ejendomsselskabet Spangsbjerghaven ApS. Esbjerg Anmeldelser

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2,8

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Hold dig Væk!

Jydsk Byggeteknik er noget af det værste man kan komme ud for som Lejer.

Du kan glemme at få dit depositum tilbage på trods af lejligheden er vedholdt ordentligt.

Hald Nielsen som er ejer af Jydsk Byggeteknik har adskillige gange været i Boligretten hvor han er kendt som den værste plattenslager.

9. marts 2015

Ledig lejlighed er lejet ud !

Jeg ringede til dem en fredag da de åbnede telefonen kl 10.00 for at sige at jeg var intra. i et af deres lejemål, og medarbejderen sagde at de var på vej på weekend, så jeg skulle sende dem en mail og så ville de vende tilbage mandag med yderlig info på lejemålet. Da jeg mandag kl. 12.30 kan konstatere at jeg ikke har fået info på lejemålet via mail ringer jeg for at rykke for dette. Der går så yderligere det meste en halv time før jeg modtager mailen. Jeg ringer hurtigt tilbage til dem og siger at jeg er meget intra. i lejligheden og at jeg faktisk gerne vil have den, men Jydsk Byggeteknik vil have jeg skal kontakte beboeren i lejemålet for at jeg kan komme ud og se lejligheden, hvilket jeg også synes er en god ide, men jeg fortæller at jeg gerne vil have lejemålet. Jeg kontakter den nuværende beboer mandag om eftermiddagen, og laver en aftale om at jeg kommer og kigger på lejligheden dagen efter, altså tirsdag om eftermiddagen. Lejligheden gør et positivt indtryk på mig og jeg beslutter mig for at jeg vil holde fast i min beslutning om at jeg gerne vil leje mig ind i Jydst Byggeteknik's lejemål. jeg går derfor hjem og kontakter dem via mail tirsdag aften hvor jeg fortæller at jeg gerne vil leje mig ind når den nuværende beboer flytter ud. Onsdag (dagen efter) ringer jeg ind kl. 10.00 da deres telefon åbner, og det aller første jeg får at vide er, at lejemålet er lejet ud allerede nu. Så Jeg har altså mere eller mindre spildt min tid på at kigge på en bolig som de allerede har fundet en anden lejer til. I min dialog med Jydsk Byggeteknik har de på intet tidspunkt nævnt at der skulle være "konkurrence" om det pågældende lejemål. Jydsk Byggeteknik kan ikke engang tilbyde en anden bolig i området på nuværende tidspunkt, jeg synes dette er en meget dårlig håndtering af interesseret kunder, udover det synes jeg det er utrolig dårlig forretnings-stil. Jeg føler mig snydt og kørt rundt i manegen, og jeg er utrolig skuffet over at der findes virksomheder som er så uærlige. Jeg mener det mindste Jydsk Byggeteknik kunne gøre var at fortælle at man godt kan tage ud for at kigge på lejemålet, men at der er en anden mulig lejer som allerede har henvendt sig og derfor selvfølgelig står foran i køen. Meget uprofessionelt !

"Ord" der kan kædes sammen med Jydsk Byggeteknik:

Ligeglade medarbejdere
Uprofessionel
Uærlige
Holder folk for nar
Skuffende forretnings politik
Tidsspild
Direkte dårlig håndtering af potentiel kunde.

9. april 2014

Er dette din virksomhed?