Danmarks ubetinget bedste tuner og…
Danmarks ubetinget bedste tuner og person. Jacob har i mere end 20 år været en del af den danske tunings verden og i dag specialist i netop lovlig tuning som godkendes i Danmark.
Helt ekstra ordinær god service. Og kvaliteten ligger bestemt i højsædet. Helt sikkert et sted jeg handler igen. Kæmpe 5 stjerner her fra.
Jeg kørte i stå halvejs ud på vej til min ven på scooter. Så kom der en i en bil der stod JVK Tuning på, så hjalp han mig og så ku jeg køre videre ud til min ven. <3
Hos jvk-tuning går man ikke galt i byen hvis man vil have optimeret sin bil, både i mindre klasser, men specielt også i de større custom projekter.
Det bliver specielt godt, hvis man har Jacob med på siden igennem hele op/ombygningen der både guider og rådfører dig for at begge når i mål på bedst mulig måde!
Jacob er også god til at svare på spørgsmål, selv om det er aften, han ved godt at det sandsynligvis er der hvor der er flest der skruer på deres projekter og folk har brug for rådføringen.
Hos JVK bliver der ej heller fusket med rulleattester eller lignende, bare for at please sine kunder, som andre steder kunne finde på, her hos JVK finder jeg alting troværdigt og han har min tillid!
Hertil vil jeg også mene at prissætninger er fair og der er ikke nogen dele der ikke er af kvalitet når det kommer herfra!
Man kan vise sin fulde tillid til at Jacob anbefaler præcis hvad der vil være bedst, samt brug for at bilen kommer til at køre optimalt.
Ejer du en bil fra VAG koncernen, er JVK det rigtige sted at tage til, jeg har fundet den tuner jeg fremadrettet vil bruge!
(Mine oplevelser har været i forbindelse med indkøring og justering af min VW Golf 6R)
Super serviceminded, passioneret og rigtig flink fyr! 100% den eneste tuner jeg vil bruge, og råde andre til at bruge!
Jeg har efterhånden brugt JVK i en del år af firmaets levetid og har altid været ovenud tilfreds med hans arbejde. Det er perfektionisme i alle kanter og det holder!
Har aldrig oplevet nogen ligge så meget passion i sit arbejde og det er en fornøjelse at hente sin bil hver gang, for man ved bare det spiller MAX! - Det har ud fra min erfaring altid været muligt at få sine ønsker opfyldt, selv hvis opgaven ikke ligger ligefor, så bliver der bare brugt ekstra tid ved tegnebrættet. Her kan man virkelig tale om at kundens ønsker kommer først, selvom han stadig giver hans yderst kompetente og professionelle vejledning i den bedste løsning.
Hvis du ønsker fantastisk udført arbejde, ville jeg ikke tøve med at anbefale JVK.
Jeg har flere gange fået hjælp at Jacob som ejer JVK-tuning. Han er yderst professionel og yder super service.
Hvis jeg kun kunne anbefale en virksomhed i veden ville det helt sikkert være JVK-tuning
Har ikke fået lavet noget ved Jvk.
Men står med en død turbo i bilen, som skal skiftes. Har fået meget hjælp til at forstå hvad der kunne være galt, og hvad jeg burde gøre da jeg ikke har så meget forstand på det. Mange tak for hjælpen Jacob.
Har fået bygget min bil om ved JVK-Tuning og der har slet ikke været noget at komme efter . Perfekt - 5 stjerner .
kanon service hele vejen igennem.
Jacob tog min ordre meget seriøst selv om han "bare" var mellem man.
klart et sted jeg vil både anbefale og handle igen.
Helt klart et firma man kan stole på!
Kanon service!:)
og virkelig kvalitets dele!
Jacob er efter min mening Danmarks bedste inden for tuning af VAG-biler. Har selv fået bygget en motor af JVK og han ligger virkelig tid og sjæl i hans ombygninger. Han bygger hver en kundebil som var det han egen! Derudover er han skide flink og hjælpsom!
Du får 5 stjerner af mig ;)
Jeg har haft den fornøjelse af at få udført arbejde af JVK. Ikke en finger at sætte på noget - Jacob er perfektionist og tingene bliver lavet til et rent 13'tal