God service og meget behagelig at…
God service og meget behagelig at snakke med, arbejdet er udført uden nogle negative ting at sige.
Juuls Teknik & Service tilbyder professionel hjælp til mindre installationer, reparationer og ejendomsservice for både private og erhverv. Jeg hjælper med opgaver som stoppede afløb, udskiftning af armaturer, toiletter, vandhaner samt generel vedligeholdelse i hjemmet. Mit fokus er at levere en løsning, der virker første gang – hurtigt og effektivt. Jeg ved, hvor frustrerende problemer i hjemmet kan være, og derfor prioriterer jeg hurtig responstid og en nem proces for kunden. Du kan forvente, at jeg møder op til tiden, udfører arbejdet ordentligt og efterlader det pænt og ryddeligt. Samtidig arbejder jeg med gennemsigtige priser, så du ved, hvad du betaler for. Juuls Teknik & Service arbejder målrettet på at opbygge en stærk og troværdig forretning med fokus på kvalitet og tilfredse kunder. Fremadrettet vil der være fokus på opgaver i Horsens og omegn. Har du brug for hjælp til en opgave, er du altid velkommen til at tage kontakt.
Lille Nygade 6, 8700, Horsens, Danmark
Bedste service sindsyg god oplevelse
Juul’s Teknik og Service leverer professionelt arbejde og rigtig god kundeservice. De er pålidelige, effektive og nemme at kommunikere med – klart anbefalelsesværdige.

Besvarelse fra Juul’s teknik og service
Super god oplevelse. Hurtig og kompetent service da jeg stod med et utæt vandrør. Kan helt klart anbefale Juuls service.

Besvarelse fra Juul’s teknik og service
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Juul’s Teknik og Service. Jeg blev mødt af en professionel håndværker med godt humør, som var dygtig til at gennemgå opgaven og sikre, at jeg var med hele vejen i processen.
Arbejdet blev udført i høj kvalitet, og resultatet lever fuldt ud op til forventningerne. Jeg kan klart anbefale dem.

Besvarelse fra Juul’s teknik og service
Super rar og tryg oplevelse at have Juul's teknik og service i hjemmet. Der blev udført et flot stykke arbejde med god service. Varm anbefaling!

Besvarelse fra Juul’s teknik og service
Virkelig fin oplevelse med Juul’s Teknik og Service. De kom som aftalt, var rare at have på besøg, og fik hurtigt skiftet mit toilet uden bøvl. Det hele spiller bare, kan sagtens anbefale dem.

Besvarelse fra Juul’s teknik og service
Fik renset et stoppet afløb i Hedensted virkelig god service fra start til slut. Problemet blev løst hurtigt, og der blev arbejdet grundigt og professionelt. Det hele kører perfekt igen. Kan klart anbefales:)

Besvarelse fra Juul’s teknik og service
Super god oplevelse med Anders. Fik hurtigt styr på min vandhane, så alt fungerer som det skal nu. Pålidelig, effektiv, godt humør og nem at kommunikere med – kan klart anbefales.