Fotograf Julie Bjørn Anmeldelser 11

4,4

1. Fotograf

Fotograf Julie Bjørn tilbyder bryllupsfotografering, event fotografering, graviditetsfotografering, fotografering af nyfødte, og meget mere. Firmaet har adresse på Fyn, men kører i hele landet.

4,4

Behagelig og professionel oplevelse!

Julie tog nogle meget fine og naturlige billeder af vores lille familie. Hele oplevelsen var utrolig behagelig og professionel, og Julie var virkelig god til at få det bedste frem i os alle. Dialogen både før, under og efter var både rar samt professionel - og vi er utrolig glade for resultatet af de billeder vi fik. Vi vil til enhver tid anbefale Julie!

13. oktober 2025

Vi kan kun anbefale Julie!

Vi kan kun anbefale Julie! Hun var fotograf ved vores bryllup og var fra første snak bare superprofessionel! Vi har fået en masse skønne og naturlige billeder fra brylluppet, som vi er rigtig glade for! Vi følte os hele vejen igennem i trygge hænder :-)

7. juni 2025

Super behagelig og top professionel

Vi brugte Julie som fotograf til vores bryllup i september, hvor vi havde valgt at bruge hende ved/i kirken og til billeder af os efterfølgende hjemme på vores egen matrikel.
Al korrespondance, såvel skrift som telefon, før - under - efter er top professionelt, og vi kunne virkelig mærke, at Julie har styr på det hele og ved, hvad hun laver.
Så er hun også bare super sød og behagelig og gjorde det let for os at blive fotograferet.
Sidst, men absolut ikke mindst, har vi fået de mest fantastiske billeder.
Den største anbefaling herfra.

28. september 2024

Vi havde Julie til at tage billeder til…

Vi havde Julie til at tage billeder til vores Bryllup den 7 sep. 2024. Vi fik super flotte og gennemførte billeder. Julie var professionel og man mærkede slet ikke hun gik rundt og tog billeder. Alle gæster og bekendte har roste vores billede og vi har fået så mange flotte billeder fra en helt fantastisk dag.

7. september 2024

5 stjerner er næsten for lidt!

5 stjerner er næsten for lidt!
Julie var fotograf til vores bryllup i august. Foruden at være en kanon dygtig fotograf, så er Julie både professionel, nærværende, rolig og utrolig tryghedsskabende! Julie blendede rigtig godt ind i mængden, så fotograferingen i kirken nærmest virkede usynlig. Derudover var Julie god til at skabe en rolig og tryg atmosfære, da der skulle laves portrætfotos. På trods af at portrætfotografering er en lidt mere “planlagt” form for billeder, så var Julie god til at fange både stemning og små momenter.
Vi er i hvert fald endt med at have 150 helt igennem fantastiske billeder, som bringer følelsen, vi havde under brylluppet, til live, hver gang vi ser dem.
Vi ser allerede frem til at kunne bruge Julie igen til næste større begivenhed!

10. august 2024

Min forlovede og jeg fik muligheden for…

Min forlovede og jeg fik muligheden for at få taget billeder af vores nyfødte pige. Hele processen fra start til slut var behageligt, professionelt og Julie sørger i den grad for at man føler sig tryg i hele processen. Der var blevet sat en masse tid af, så vores baby både kunne få skiftet ble midtvejs og lige få lidt mad. Billederne vi fik taget er helt fantastiske og overgik alle forventninger. Kan klart anbefale Julie!

17. februar 2024

Sød, varm og professionel fotografering

Julie var fotograf ved vores bryllup og hun går lige den ekstra mil, for at gøre sine kunder tilfredse. Vi har fået nogle fantastiske billeder, fra både forberedelse, kirke, reception og fest!
Julie er både sød og varm og god til at guide og vejlede - også selvom man, som jeg, nemt kan blive lidt usikker og utilpas, foran et kamera. Julie fik det hele til at glide og det blev en både sjov, dejlig og mindeværdig oplevelse.
Vi er lykkelige for vores billeder 🌸

Obs: vores bryllup var 21. Maj 2022 ☺️

21. maj 2023

Jeg og min familie har simpelthen fået…

Jeg og min familie har simpelthen fået taget de skønneste billeder - både portrætter af vores børn, men også familiebilleder i naturen, hvor hun har fanget de skønneste momenter mellem os og børnene! Vi elsker vores billeder, og vi har allerede besluttet os for at det skal være en fast tradition for hvert år!

Som fotograf er Julie skide god til at vejlede og give “instrukser”, men samtidig er hun også god til bare at flyde ind i momentet og fange de små øjeblikke, som gør billederne helt naturlige og autentiske, og “ikke opstillet”.
De bedste anbefalinger herfra!! Vi glæder os allerede til næste gang :-)

5. november 2023

Dygtig fotograf

Jeg fik taget nogle meget flotte graviditetsbilleder, og selvom det kun var iført undertøj, fik Julie mig til at føle mig tryg med det samme. Billederne blev virkelig gode, og jeg fik dem tilsendt hurtigt. Kan varmt anbefales.

10. marts 2022

Største anbefaling herfra

Julie skal have den største anbefaling fra mig. Hun tog sig god tid og var rigtig professionel, så jeg følte mig i trygge hænder. Jeg fik de fineste billeder, som jeg i dag er rigtig glade for.

9. marts 2022

Rigtig god fotograf

Vi havde den bedste oplevelse med Julie som tog billeder til vores bryllup og barnedåb af vores lille pige:)

9. marts 2022
Fotograf Julie Bjørn-logo

Besvarelse fra Fotograf Julie Bjørn

Kære Bolette.
Tusind tak for din anmeldelse. Det var en fornøjelse at være jeres fotograf på dagen!

Mange hilsner
Fotograf Julie Bjørn