1. Festbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Lej Jukebox / jukeboks fra 1.275 kr samt andre partyprodukter til festen: isterningmaskine, lys, karaoke, varmeblæser m.m. Vi leverer altid til tiden.

2,6

Under middel

Utroligt ringe

Utroligt ringe.
Kl. 01.02 til et bryllup med en brud og en gom der ikke er fyldt 30 år. Spiller han sange fra 70erne, dem på 45 kan huske sangene, hvor surt for brudeparret…..
dansegulvet og dj-pulten er tom over halvdelen af tiden….. mega øv, vi vil bare danse.

22. maj 2022

Kan kun anbefale deres jukeboks

Kan kun anbefale deres jukeboks. Vi havde bestilt en til vores bryllup. Den blev leveret og jeg fik en grundig gennemgang af alle funktioner, så der ikke var nogen tvivl.
Den er utrolig brugervenlig så alle gæster kunne nemt finde ud af den.
Derudover var det nemt for toastmaster og hendes hjælper at sætte musikken på pause ved indslag.
Jeg vælger helt klart Sir Juke en anden gang

30. august 2018
jukebox.dk-logo

Besvarelse fra jukebox.dk

Tak for den fine anbefaling ;-)

Anbefales IKKE

Jeg kan IKKE anbefale at handle med dem, jeg har endnu ikke modtaget mine varer, trods han lovede at sende dem i tirsdags! De svarer ikke hverken på mail eller telefon. Anbefaler INGEN at handle hos dette firma!!

28. februar 2015
jukebox.dk-logo

Besvarelse fra jukebox.dk

Hej Karina

Jeg beklager at vi endnu ikke har sendt dine 2 liter saft.
Vores leverandør er udgået for Hindbær saft og har holdt os hen med at det er på vej.
Dette betyder desværre også at vi ikke har kunne sende til dig.

Leverandøren har lovet at det kommer på mandag?

Vi gør opmærksom på at vi ikke er en normal butik. Vi sælger tilbehør til vores udlejnings produkter til de kunder der har lejet hos os. Vi har ikke en normal forretningsgang for de få kunder der kun ønsker at købe.

Hvis din tålmodighed er sluppet op sender vi selvfølgelig dine penge retur
Hvis det er tilfælde skal du sende os data på hvor vi sender dine penge returl

Vi beklager din oplevelse
Jens