Er glad for min aftale med JTRD De reager hurtig på fejlmeldinger og man får hjælp så hurtig det er muligt for dem at komme ud. Flinke håndværke. Kan klart anbefale firmaet.
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med JTRD. De har været utroligt søde og hjælpsomme hele vejen igennem, og jeg har følt mig godt taget hånd om. Deres service er i top, og de er altid klar til at... Se mere
Det må jeg sige stabil Udlejning vi rykkede ind på akacievej for ca en måned siden Igår aftes indsendte jeg en fejl på toilettet og en hoved dørlås Imorges skrev de om vi var hjemme og ku... Se mere
Andre kiggede også på
Er glad for min aftale med JTRD
Er glad for min aftale med JTRD
Kan klart anbefale firmaet.
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Deres service er i top, og de er altid klar til at hjælpe med det, man har brug for. Jeg kan klart anbefale JTRD til andre.
5 stjerner herfra!
Rigtig god oplevelse med…
Rigtig god oplevelse med boligudlejeren. Professionel og venlig service hele vejen igennem. De svarer hurtigt på henvendelser, er hjælpsomme og sørger for, at tingene bliver ordnet hurtigt og effektivt. Man føler sig taget seriøst som lejer, og kommunikationen har været klar og tryg. Kan varmt anbefales til andre, der søger en pålidelig og ordentlig boligudlejer.
Jeg har haft lejemål hos dem og det var…
Jeg har haft lejemål hos dem og det var ikke en spændende oplevelse
Uprofessionel udlejer
Vi bor pt til leje. Og aldrig har vi oplevet så dårlig en behandling! Først blev aftalte aftaler ikke overholdt.
Så fryser et vandrør. Udlejer mener at vi bare selv skal tø det op, nægter, hvis røret er sprunget, hun holder på det ikke er sprunget, og at der ikke skal tilkaldes vvser når det tøes op. Endelig får vi en mand ud fra firmaet og han tør det op, og røret er sprunget. Udlejer holder på at det har hun aldrig påstået det ikke var. ( beskeder som bevis)
Udover det er hun mega flabet i stort set alle beskeder.
Så går gasfyret i stykker IGEN. Frost grader udenfor. Manden vil komme igen i morgen og stikker os den mindste varmeblæser til et hus på Ca 170 kvm. Og siger kommer igen i morgen.
Skriver vredt til udlejer, og beder om afslag i huslejen, ellers går vi i husleje nævnet. Får flabet besked retur, at med den holding, så kan jeg bare oprette en sag.
Man kan godt høre det ikke er hende som skal fryse hele natten, med børn.
Glem alt om retfærdighed
Inden jeg flyttede ind blev jeg lovet nye vinduer på førstesalen idet de var rådne og utætte, men trods gentagne skrivelser fra min side, gik der over et år inden jeg endelig fik nye i. Det var MEGA dyrt i varme! Jeg boede der i næsten 2 år og havde betalt 24000 i depositum, ved flyttesynet blev alt beskrevet som godt , kun at der skulle males lidt, det kunne jeg betale 2500kr for så blev det ikke taget med i flytteopgørelsen. Det gjorde jeg så. De beholdt så 9.200kr af depositummet til gulve ( der blev INTET lavet, og gulvene fejlede heller ikke noget). Simpelthen noget svineri! Og vandprisen var 135kr pr m3, meget højere end andre naboer betalte!
Fup og svindel
Lejligheden var fin ved første blik. Når man flytter ind, er maling mangelfuld og sjusket. I nogle vinduer skalder maling af, grundet fugt. Gulve skilder ad, det suser ud af stikkontakter, grundet dårlig isolering. Ringer el skriver man til udlejer sker der intet. Boede i lejligheden i 1 år jeg så ingen håndværkere.
Fraflyttede lejlighed d 18/1 2024, jeg har endnu ikke set skyggen af mit indskud. Fik selv lov til at male, de beholdte 350 kr for en helligdag på en væg (fair nok) og tilbageholdt 5000 kr til varmeregnskab. Indskud lød på 16.500 så jeg burde jo som minimum have fået udbetalt 10.650 kr jeg har ikke set en øre. Det er svindel og tyveri. Lej aldrig ved Jtrd.
Hurtig service
Det må jeg sige stabil
Udlejning vi rykkede ind på akacievej for ca en måned siden
Igår aftes indsendte jeg en fejl på toilettet og en hoved dørlås
Imorges skrev de om vi var hjemme og kunne være der inden for en halv time
Heldigvis havde jeg en fri dag så det kunne sagtens lade sige gør
Så kæmpe ros herfra
Mvh
Fam Meyer Sørensen
Som mange andre skriver
Som mange andre skriver, så er der en del problemer med skimmelsvamp og vores bolig er ikke den eneste. Vi er syge herhjemme på grund af selv samme problem der endnu ikke er berigtiget på trods af samtlige henvendelser til selskabet igennem mange måneder. Andre ting forfalder også og bliver ikke lavet ved henvendelse, ofte får vi slet ikke svar på henvendelser og må gå i det uvisse. Jeg kan kun rådgive andre udfra mine egne erfaringer at i bør holde jer væk fra dette selskab, da de ikke kan levere varen.
Skimmelsvamp med mere er på grund af manglende velligehold allerede inden vi tilflyttede og selvom vi har gjort hvad vi kunne for at lufte ud og tørre af, samt behandle alting i fineste orden, så kan vi ikke redde noget der var skjult med en klat maling fra starten.
Til dig der læser med.
Vær sød at finde et andet sted at leje bolig.
-Hilsen en meget opgivende lejer.
Voldsomt sundhedsskadeligt!
Da jeg bliver gjort bekendt med at mine venner som bor i en af disse boliger, har udviklet voldsomt sygelige symptomer som følge af ekstrem skimmelsvamp, tænker jeg først at det kan da ikke være så slemt, indtil de gang på gang er så syge at de ikke kan forlade sengen.
Når andre venner har været på besøg oplever de også at være fysisk dårlige efter få timer.
Boligselskabet er kontaktet af mange omgange undervejs og nægter at besvare henvendelser og tager ikke telefonen, men ringes der fra et andet nr, bliver telefonen taget. Der bliver dog lagt på med det samme man ikke fremstår som en ny interesseret lejer.
Jeg er forarget!
Deres helbred er nu så dårligt at det ikke er sikkert at de kan blive raske og de må leve med kronisk vejrtrækningsbesvær resten af deres liv. Deres læge siger at de skal 'få gjort noget ved' det skimmelsvamp hurtigst muligt, men stadig efter et halvt år af første kontakt, er INTET sket fra JTRD's side.
Jeg er SÅ forarget når jeg har været med på tæt hold og set hvor urimelig svinsk en opførsel JTRD har budt almene mennesker i denne situation og jeg HÅBER at stedet bliver lukket og der bliver givet en form for kompensation til dem der er blevet budt varig ulempe.
Største svindler firma jeg nogensinde…
Største svindler firma jeg nogensinde har kendt magen til det skulle lukkes ned hold da op
Fraflytning/depositum
Fraflytning.
Jeg har haft lejet en lejlighed hos JTRD i ca. 1 år. Da jeg er ryger, skulle det hele males og rengøres.
- Jeg fik muligheden for selv, at male, så længe det var det samme maling som de selv bruger.
- Der var lidt små reparationer tilbage, hvilket giver sig selv, og fik det meste af mit depositum tilbage.
Kan varmt anbefales!
God service.
God service.
- Fik hurtigt fat i en nyistandsat lejlighed.
De spørgsmål der har været, blev hurtigt besvaret og hvis det ikke kunne klares via opkald, sms eller mail, kom der en ud og hjalp. (Indstilling af gas fyr).
FUP OG SVINDEL
Den mest ringe boligforening der findes, de lover guld og grønne skove men de er ligeglade med lejere, de svarer ikke på almindelige spørgsmål, du er helt på egen ansvar når du bor i deres ejendom.
Vil stærkt anbefale alle deres lejere at bruge huslejenævn / LLO til at behandle sagen ved fraflytning, det er billigt for lejeren at oprette en sag (320kr) og så bliver loven følgt.
FUSKER af en anden verden!!!
Meget dårligt sted at leje
Meget dårligt sted at leje. Skimmelsvamp, der ikke blev gjort noget ved. Vink farvel til dine penge når du fraflytter. Holder ikke aftaler, og vedligeholdelsen af boliger er ikke eksisterende. Ekstra regninger, der ikke var en del af aftalen.
Fup og svindel
Du kan godt vinke farvel til dit depositum hvis du lejer, hos dette firma. Fup og svindel hold jer væk.