Dårligt
Ikke leveret til tiden. Ubehøvlet chauffør og "kundeservice".
Ikke leveret til tiden. Ubehøvlet chauffør og "kundeservice".
Børn skal vide, at ved forstoppelse i hovedet, så brug "Takeda".
Når nu politikere går rundt om den varme grød, det er jo snart jul, så skal administration ned med 20% for at frigøre ressourcer til børn, syge, handicappede, ældre, hospitaler o.s.v..
Det bruger man edb til. Fagbevægelsen har ødelagt søgninger til SOSU ved overenskomstforhandlingerne.
DJØF har fået guldet. Alle andre fingeren.
Når vindene går frisk over Limfjordens Vande, så brug Takeda.
Lederen af UKIP har jo en interesse i at komme ud af EU. Nogle er ved at komme for tæt på landets banker.
Nu er der forskel på, om det bare drejer sig om en opringning til en finansafdeling for at få et aktieudstedelsesnummer, og Tinget har rippet alle ressourcer eller om
Store lande har tænkt langsigtet og flytter penge rundt til forskellige forstyrrelser.
Det kan som i USA ved strike 3 håndteres ved at udelukke banken for internationale transaktioner formidler.
Handel er den eneste langsigtede måde at påvirke de lande, der lever i 1618. En omstilling til Grøn El på 10 år er den bedste måde at påvirke på. Så forsvinder et gigantisk marked.
Leveringen kom til tiden, og den flinke vognmand kunne lige hjælpe med at skubbe varen i garagen.
Jeg fik et opkald 10min inden leveringen, ikke meget tid når man skal være hjemme for at modtage varen. Havde men tidligere fået et ca. leveringstidspunkt f.eks. 24 timer før, havde den 5. stjerne været i hus.
Jeg skulle ha leveret en ATV fra Jylland den blev sendt der fra mandag inden påske så de skulle ha leveret den tirsdag med den kom ik,så ringet de onsdag og lovet mig den nok skulle komme torsdag selv om det var påske torsdag.. Jeg blev så hjemme hele torsdagen og ventet på den men den kom jo aldrig.. Men istedet for tirsdag efter påske max belastendene da jeg skulle ha brugt den om lørdagen.. Og det skal siges at jeg nok prøvet og ringe 20-30 gange til den idiot som hade lovet mig den om torsdagen både i påsken og efter påske.. Og da den endelig kom var der flere ting som var væk og istykker..
Første gang min pakke skulle leveres var jeg ikke hjemme fordi jeg ikke havde fået det at vide. Fair nok. Vi aftaler at den skulle leveres i onsdags om eftermiddagen i stedet for. Jeg sørgede for at arbejde hjemmefra og ventede og ventede, men den kom aldrig. Jeg fik at vide, at man ikke vidste hvad der var gået galt. I stedet skulle den leveres om fredagen ved 16-tiden. Kl. 12.15 om fredagen ringer et bud til mig at siger at han står ved min hoveddør med pakken, men der var jeg på arbejde. Jeg kunne ikke få den leveret senere på dagen, sagde han. Jeg får en mail om den bliver leveret fredag aften eller lørdag formiddag, og at budden vil ringe til mig i forvejen. Den kom her lørdag formiddag UDEN at nogen havde ringet i forvejen - heldigvis var jeg kommet hjem fra min løbetur...
Jeg ventede i over en uge på en pakke, som skulle leveres med dette firma. Deres kundeservice fortæller at de har forsøgt at aflevere pakken men uden held, da de ikke har kunne komme ind i gården, de siger at de har indtalt en besked på min mobil. Det passer ikke, ingen besked. Jeg ringer til dem og giver dem koden så de kan komme ind i gården og aflevere pakken og giver dem igen mit mobil nummer, hvis der skulle være nogle problemer. Kundeservice fortæller at jeg ville modtage den d.05/12. Jeg bliver ringet op om formiddagen af chaufføren, der fortæller mig at pakken er på vej til fyn ved en fejl. Jeg bor i København N, så har svært ved at se hvor fejlen kan opstå, undtagen hvis man ikke ved at københavn ikke ligger på fyn. Jeg fortæller chaufføren at det ikke er den første fejl de har lavet og forklare at jeg aldrig har fået den første opringning fra første leverings forsøg. Nu fortæller han at han ikke har haft mit nummer,så han kunne ikke ringe. Da pakken endeligt ankommer er kassen smadret og varen inde i er også gået i stykker.
Et firma der lyver, om det er chaufføren eller deres kundeservice, uanset hvem det er, er det bare uprofessionel. Så jeg vil anbefalde at bruge en af de mange andre distribution firmaer der er i Danmark.