Joyrun Anmeldelser

1. Sportstøjbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos Joyrun har vi ekspertisen og udvalget til at hjælpe dig med det helt rigtige udstyr. Find dine løbesko på nettet eller på Frederiksborggade 22 ved Nørreport Station.

Middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Var i Joyrun ved Nørreport st 20/12-17.

Var i Joyrun ved Nørreport st 20/12-17.
Spurgte efter træningsbukser som ikke er tights. I følge sælgeren så findes det slet ikke "ligesom at en bil har 4 hjul så finder der kun tights". Fair nok at jeres personale er løbe-fanatikere, men hvorfor vil I ikke sælge julegaver?
Jeg så 2 par bukser derinde, som ikke var tights, men der havde jeg mistet lysten til at handle. Mega arrogant betjening.
Jeg giver 2 stjerner fordi sælgeren trods alt henvendte sig til mig. Derfra gik det så bare ned ad bakke. Øv!

20. december 2017

Havde glædet mig til en god oplevelse …

Havde glædet mig til en god oplevelse (havde hørt godt fra andre), meeeeen blev skuftet :-(
Måtte efter længe venten, selv spørge om man kunne få hjælpe til køb af ur. Det var dog ikke megen hjælp, da vedkommende umiddelbart ikke havde kendskab til de enkelte modeller.
Ved godt at rabat ikke er noget man kan forvente, men det er vel ikke ualmindeligt at få lidt rabat hvis man køber ur til 4000+ samt ønsker ekstra gadgets. Men fair nok, bottom line er at det var en helt igennem skuffende oplevelse, men en meget lidt entusiastisk sælger.
Havde jeg haft tid til at købe uret andetsteds var jeg gået igen med uforrettet sag.

13. juli 2017

Når jeg kun giver 4 stjerner er det pga følgende:

Jeg bestilte et par løbesko Brooks Pure Cadence 5, som formentlig var en enkelt sko de havde tilbage, da der kun var 2 størrelser tilbage, hvoraf den ene heldigvis passede mig.

Varen blev leveret hurtigt med PostDanmark, så i princippet ingen kritik af leveringstiden. Dog havde jeg ønsket som kunde, at man kunne have valgt GLS.

Dernæst var æsken med skoene pakket ret sjusket ind i noget ubestemmeligt gavepapir, som jeg ikke havde bedt om, og æsken var bulet og trykket.

Så har jeg på fornemmelsen, at skoen havde været ude hos anden kunde pga. æsken, men også fordi det lille stykke pap der plejer at sidde fast med et stk. plastic i snørrebåndet på nye sko ikke var tilstede her.

Dog virker skoen umiddelbart fin, og leveringshastigheden var også fin. SÅ derfor trækker det kun 1 stjerne ned.

31. maj 2017

Usædvanligt god service

Jeg bestilte to produkter over nettet. Det ene viste sig desværre at være udsolgt hos leverandøren, og der var ikke mulighed for at levere det. Jeg blev personligt kontaktet af Joyrun via mail, og jeg blev oplyst om situationen, og Joyrun tilbød et erstatningsprodukt, der som udgangspunkt var dyrere, men jeg kunne få det til det oprindelige produkts pris. Mailen bar præg af at være skrevet og formuleret direkte til mig, fremfor at være en skabelonmail.
Der var desuden heller ikke en finger at sætte på indpakningen af varerne, da jeg modtog dem.
Jeg er meget tilfreds med den service, jeg har modtaget hos Joyrun, og jeg vil helt sikkert holde dem i tankerne til fremtidige behov.

9. november 2016

Perfekt service

Jeg har flere gange bestilt varer fra Joyrun, og altid til min største tilfredshed. Varerne kommer før lovet og er altid i orden.

Desuden er betjeningen altid helt i top med god service og masser af god faglig viden.

6. november 2016

Ekstra god kundeservice

Dette er egentlig en anmeldelse af både Joyrun og Newline. Min mor købte et super fint løbesæt til mig hos joyrun i påsken, men efter første vask lå der en reklamation på sættet, idet nogle af farverne var blevet misfarvet, mens andre ikke var. Min mor havde selvfølgelig smidt kvitteringen ud, så vi troede egentlig ikke man kunne gøre noget som helst. Jeg synes dog stadig Newline skulle vide, at den var gået gal i vask i tilfælde af, at de havde hørt det før og havde gode råd. Jeg sendte derfor en mail med billeder af sættet til Newline, og Newline var rigtig søde at tage imod reklamationen, hvis jeg kontaktede Joyrun. Hos Joyrun svarede de med det samme, at jeg sagtens kunne bruge en udskrift fra min mors netbank OG at jeg ikke behøvede at sende tøjet helt til Sjælland (bor selv i Århus) for at få det byttet, da de har en samarbejdspartner i Århus. Jeg har lige fået byttet sættet til et nyt sæt og har sjældent oplevet så hurtig, forstående og god kundeservice. Så nu håber jeg bare at det her sæt ikke misfarves efter første vask. :)

7. april 2016

God returservice

Efter at have fulgt butikkens råd første gang, og min Garmin pulsstrap stadig målte forkert, blev den byttet til en ny - endda modellen bedre - uden nogen problemer.
God service der får en til at vende tilbage.
/ Jacob

24. januar 2013

Venlig og effektiv service!

Bestilte et par Puma Nightfox Trail Løbesko (som der ellers ikke er mange butikker der har investeret i umiddelbart på trods af det skulle være en super testvinder-model til Trail-running).

Hurtig levering, perfekt stand - størrelsen passede ikke, så blev sendt retur men fik lynhurtigt endnu en pakke med den nye størrelse leveret.

Hurtigt og venligt svar via deres kundeservice-mail under hele forløbet. Ikke nogen grund til at være bange for at handle her i hvert fald :) Knock yourself out,

13. januar 2012

Bedste pris og lynhurtig levering - endda i gavepapir

Jeg skulle købe en Garmin Edge 800 HR CAD cykel-GPS med både pulsmåler og kadancemåler, og den klart bedste klart pris (2.795,-) fandt jeg på Joyrun.dk. Andre steder på nettet var priserne fra 3.195,- og opefter, mens butikspriserne startede ved 3.495,-kr, for samme pakketilbud. Hos El-giganten kostede selve enheden alene 2.799,- og med de 2 måleenheder lavede de et specialtilbud til mig på 3.600,- (som jeg pænt takkede nej til).

Der stod 1-3 leveringsdage på Joyrun.dk, hvorfor jeg lige ringede på deres kundeservice tlf.nr (torsdag aften kl 17), for at forhøre mig om den præcise leveringstid, da den skulle bruges som gave. Jeg blev oplyst, at hvis jeg skyndte mig at bestille, så ville de pakke den med det samme, og de ville nå på posthuset inden det lukkede kl 18.

Næsten morgen modtog jeg pakken med den ønskede Garmin Edge 800 HR CAD. Alt var perfekt.... men der var en ekstra detalje !! Den meget serviceorienterede dame jeg talte med i telefonen, havde bemærket, at jeg skulle bruge den som gave, og da jeg åbnede den brune papkasse, så var varen pakket ind i gavepapir med gavebånd!!!!

3. december 2011

Kapret min profil: Super god service og behandling!

Nedenstående er med sikkerhed ikke min anmeldelse: Har aldrig købt sko hos JoyRun. Køber oftest mine sko i USA, hvor priserne er lavere.
Jeg har for noget tid siden købt et par nye løbesko hos Joyrun og jeg må sige, at jeg aldrig før har oplevet en så fremragende service som jeg fik den dag jeg var i butikken :o) Personalet er super kompetent og de ved virkelig hvad de snakker om. Og som helhed føler man sig særdeles godt behandlet. Når mine sko er slidt vil jeg med sikkerhed gå til Joyrun igen for at få et par nye :o)

4. december 2010