Jørgensens Hotel Anmeldelser 56

3,4

Vi havde booket et værelse 2 mdr i forvejen, og da vi så ankom var der ikke noget værelse til os 🤬 så blev sendt på andet hotel i den anden ende af byen, så vi skulle bruge både tid og penge på taxi... Se mere

1. Hotel

Velkommen til Jørgensens Hotel. Vi hylder det gode liv gennem bevidste valg, kvalitet og godt værtskab. Kig forbi - vi glæder os til at byde velkommen. På Jørgensens hotel ønsker vi at skabe en ekstraordinær oplevelse for vores gæster. Vi har skabt et hotel indrettet i en bygning med historie, karakter og egne unikke detaljer. Hos os er et besøg ikke blot et værelse eller en bordreservation. For os er det en passion - det er hygge, familie, venner og kollegaer. Det er en stemning af varme, generøsitet og glæden ved at føle sig velkommen. Har du lyst til en cocktail i vinbaren, en kaffe i vores hyggelige stuer eller måske en frokost i cafeen eller middag i restauranten – så har vi altid en særlig plads til dig.

3,4

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Ikke styr på reservationer

Så kan bestemt ikke anbefale dette hotel, da de åbenbart ikke har styr på deres reservationer 🤬

2. maj 2026

Smukt hotel med god beliggenhed

Min veninde og jeg havde en enkelt overnatning på Jørgensens hotel og kan kun sige, vi var meget tilfredse. Sødt personale, fint værelse og god morgenmad. Selve hotellet er super smukt og ligger centralt midt på gågaden , som i øvrigt også er hyggelig med udeservering flere steder. Vi var rundt i div genbrugsbutikker og der må man bare sige, Horsens er et sandt mekka, når det kommer til genbrugsbutikker. Også en tur på lystbådehavnen kan anbefales. Alt i alt meget fint ophold.

31. marts 2026

Jeg havde booket en overnatning d 14/6…

Jeg havde booket en overnatning d 14/6 25. Værelset var meget indelukket og mørkt m tunge gardiner, Det værste var nattesøvnen. Jeg sov ikke hele natten, da mit værelse lå lige ned til gården hvor der var larm m trummer og musik. Det er ikke et sted jeg vil anbefale andre.😡😡😡😡😡😡

14. marts 2026

Bestilte en overnatning da vi skulle…

Bestilte en overnatning da vi skulle til show på det nye teater med Martin Kanstrup “en bette show”Vi fik en sød imødekommende velkomst og fik udleveret vores værelses nøgle og informationer vedr. pakering og morgenmaden. Værelset var mega hyggelig og super fin stand og må bare sige rengøring var i top allesteder. Rigtig fin morgen bord med alt der høre til en super morgenmad …Sød betjening ved udtjek så kan varmt anbefale Jørgensens hotel vi kommer igen det er helt sikkert 🙏👍

27. januar 2026

Nytårsmenu

Vi havde i går fornøjelsen af jeres nytårsmenu, og det var i sandhed en positiv oplevelse 👍🙏🙏
Lidt mere tilbehør til hovedretten og lidt mindre kød (eller måske pighvar i stedet), ville have gjort det helt perfekt, men absolut en fantastisk oplevelse med super koncentrerede smage.

Tak til køkkenet for den fremragende oplevelse, I er absolut topkandidat til genvalg til næste nytår.

Vh. Birgitte og John

31. december 2025

Fantastisk take away nytårsaften 2025.
Hold nu op det så ikke bare godt ud, det var mere end godt. Det er det mest fantastiske mad, vi har fået udefra til dato og det bedste, det slår alt. Stor ros til kokken og hans/hendes hjælpere. Super nem forklaring på tilberedning samt video til anretning.
I får ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra os.

31. december 2025

Book ikke bord på Jørgensens hotel

Bestilte en teatermenu på Jørgensens hotel. Det viste sig så at være på Eydes kælder, hvilket ikke stod nævnt nogen steder på billetten. Stedet mangler desuden skiltning.
Ved ankomsten oplyser tjeneren os vores forret hovedret og dessert. Da vi er færdige med maden og gerne vil have desserten med det samme oplyser den nye tjener os om, at dessert ikke er med i menuen. Været rart at have vidst på forhånd, da vi netop levnede plads til den,
Ved ankomst fik vi at vide, at de der ikke var ledige vinkort så vi skulle lige vente, Efter 20 min venten bad vi om at bestille drikkevarer,
Husets vin forlangte de 500 kr for.
Menuen var ikke noget at råbe hurra for.
Betjeningen får 1 stjerne,

12. december 2025

Var til julefrokost den 29.11.2025 med…

Var til julefrokost den 29.11.2025 med mit arbejde.
Maden var kedelig og smagløs.
Menuen havde ikke rigtigt noget med jul at gøre ! Risalamande havde de glemt at komme vanilje og sukker i -smagte af ingenting. Vi kunne ikke få serveret julebryg eller juleøl -det havde de simpelthen ikke.
Der var ikke pyntet op til jul i lokalet- en skam da der ellers var rammerne til det.?
Alt i alt en meget dyr og skuffende oplevelse. Kommer ikke igen

29. november 2025

God oplevelse

Min mand og jeg var inviteret til julefrokost på hotellet. Vi var godt tilfreds med betjeningen, værelset, julefrokost maden og morgenmaden! Var meget positiv over at det var økologisk vin! Alle retter smagte fantastiske! Det eneste alle ved vores bord undrede sig over, var vandet der stod på bordet...: en flaske med danskvand ( fint for mig der godt kan lide det) og en flaske med noget spøjst smagene vand. Nogle gæster sage at det var filtreret vand. Det blev stort set ikke rørt.
Morgenmaden var lækker. Man fik fornemmelsen af at meget af det var hjemmelavet. ( Mega lækkert franskbrød!)

Alt i alt en god oplevelse

1. november 2025

Superservice i Receptionen!

Jeg kom til Jørgensens Hotel efter en usædvanlig dårlig togrejse fra København. Jeg havde undervejs fået flere opfordringer til at tjekke ind på telefonen og bruge den som nøgle, men da jeg havde skiftet VISA kort siden værelsesbestillingen tænkte jeg at det ville være en dårlig ide.
Jeg havde fået oplyst at jeg havde værelset fra kl. 15, men gerne måtte stille kufferten i receptionen før da.
Den super søde pige i receptionen, jeg tror hun hed Amalie, bød mig velkommen og foreslog at jeg fik et andet værelse med det samme (Kl. ca. 11). Jeg takkede Ja tak og gik op på værelset og hvilede mig. Ikke et stort værelse, men fin stor seng, to garderobeskabe, plads til kufferten, bord og TV og et dejligt badeværelse. Det kunne ikke være bedre, når jeg havde bestilt et lille værelse.
Jeg gik ned til receptionen og takkede, det var så dejligt at have hvilet en time. Hun spurgte hvad jeg nu skulle og jeg ville ud på et lille indkøb og en tur rundt i byen, og Amalie foreslog en butik og hvis jeg derefter fortsatte, ville jeg komme til Fængslet, med Middelalder udstilling, dejligt!
Jeg gik derefter en tur på Gågaden for derefter at vende tilbage til Hotellets forskellige rum, kaffe/te-stuen, Vinbaren og Restaurant Eydes samt det store udeareal på Gågaden. Et superdejligt, hyggeligt og historisk smukt Hotel!
Dejlig morgenmad i den idylliske kælder var inkluderet i prisen.
Jeg ved hvor jeg skal bo i Horsens, næste gang jeg er i byen – og det er snart.

31. august 2025

Jørgensens hotel Allergi

Vi var på deres restaurant for at spise deres på hverdags menu og påtale at jeg IKKE kan tåle nogle former for svampe pga. allergi
Så serverer de en anretning med Carl Johan svampe 😡
Det er ikke godt nok når man bliver alvorlig syg🤢
Eller er det god mad

Så husk at tage det ALVORLIGT når kunde oplyser at de er allergiske

13. august 2025

Fantastisk bryllup!

Min hustru og jeg var så heldige, at Jørgensens Hotel havde plads til vores bryllup i den travle konfirmationstid.
Lige fra starten blev vi mødt med professionalisme og seriøsitet. Vores ønsker blev lyttet til og blev imødekommet. Kommunikationen over mail var hurtig og præcis.

Kongesalen dannede ramme for en smuk fejring. Salen har indbyggede højtalere, der uden problemer kan spille en fest op. Det var ligeledes dejligt, at man kunne gå direkte ud til en overdækket med terrasse med stole for at nyde et stykke tobak.

Toppen af kransekagen var den fantastiske Royal Suite, som vi blev overrasket med ved ankomst.

Tjenerne var rigtig dygtige, og var for det meste "usynlige" under festen. Maden var rigtig lækker og blev serveret i helt passende portioner. Vinen var ligeledes rigtig dejlig. Vi kan varmt anbefale at tilkøbe drinksbowlerne. De gav et afbræk mellem øl og vin og satte godt gang i festen.

Festen sluttede klokken 01, men personalet havde slet ikke travlt med at lukke festen. Vi havde tid til at bære gaverne op og få en sidste drink med de resterende gæster.

Hotellet imødekom vores ønske om at have ikke-overnattende gæster med til morgenmad dagen efter. Det var rigtig dejligt og den perfekte start på vores første dag som ægtepar.

Derudover imødekom de særlige behov i forhold til allergi/intolerance helt perfekt.

Vi er ovenud tilfredse med det hele. Vi vil helt sikkert vende tilbage.

10. maj 2025

Nytårsmenu takeaway

Vi havde i år bestilt nytårsmenu takeaway fra Jørgensens Hotel. Vi var fuldt ud tilfredse! Maden var virkelig dejlig. Opdeling i farver og instruktion gjorde tilberedningen overskuelig og nem. Afhentning med mulighed for at vælge et for os passende tidspunkt var perfekt og gav mindre stress. Kan kun varmt anbefales!

31. december 2024

Take away nytårsmenu 2024

Fik deres take away nytårsmenu i går. Super nem afhentning med forklaring og hyggesnakke, alt var pakket fint ned, inddelt med farver for hver ret.
Samtlige retter var fantastiske både i smag og udseende. Den medfølgende brochure (samt mulighed for video) med vejledning var meget udførlig, så super nem at tilberede og anrette.
Det blev en helt perfekt aften med super god og lækker mad og gode portioner. Ville gerne kunne give 10 stjerner herfra.

31. december 2024

Summa summarum

Summa summarum - en dårlig og dyr oplevelse.
under opholdet d.15. til 16. november oplevede vi flere så ting, som vi så gennem fingrene med. Feks var der meget beskidt under sengen, meget koldt på badeværelset, og under den tilkøbte middag, blev vi af tjeneren anbefalet at købe hvidvin til maden, dag vi skulle have kulmule til hovedretten. Det blev så ændret til andebryst. Vi var blevet lovet gratis parkering, men har netop modtaget en opkrævning fra APCOA, (1,1 stjerne på trustpilot), og ingen hjælp fra Hotellet. Så alt i alt en dårlig og dyr oplevelse. vi kommer ikke igen.

16. december 2024

Kæmpe smagsoplevelse

Fik i aftes en yderst fantastisk mad oplevelse på Jørgensens Hotel i Horsens. Havde bestilt en teater menu til min veninde og jeg. Wow vi blev blæst bagover i smagsoplevelser af den skønneste Vesterhavsbisque suppe.Efter suppen fik vi Rosastegt andebryst med tyttebær, grønkål, persillerod og en skøn peber sause. Derudover blev vi betjent af de skønneste personaler, som var yderst service minded. Virkelig en stor og dejlig oplevelse vi begge sidder med idag. KÆMPE ros til Jørgensens Hotel i fortjener det største skulderklap herfra. Venligst Jette og Jette

9. november 2024

Dårlig mad....

Dårlig mad....
Vi var et stort selskab 80 mennesker....

Forret var ok dog træls der var skind på det lille bitte stykke fisk som lå i suppen.

Hovedret var Rosa stegt andebryst..
Det var svært at skære i og havde en træls konsistens at tygge i....

Desserten var suveræn, så tak for det

Nat mad bestod af tarteletter som viste sig at være den største katastrofe da fyldet både lugtede og smagte surt...

Da vi var færdige med at spise så vi ikke en tjener, så ingen opfyldning af vand...

Flere ville bestille den vin som blev serveret til forret men den havde de simpelthen ikke...

2. november 2024

Når man Går for at spise

Når man Går for at spise, glæder man sig til dejlig mad hyggelig betjening. Vi bestilte bord på terrassen servitricen var ikke ret opmærksom det tog tid til menukortet kom klasket på bordet, ingen smil eller hyggelig kontakt , efter ca. 15 minutter kunne vi afgive ordre efter ca. 15 minutterfik vi vore drikkevare ventede på maden den var perfekt den unge servitrice havde travlt med at servicere en TV kendis hun burde tá et andet job untereseret, jeg har i de 68 år jeg har været tjener altid forsøgt at være venlig mod mine gæster
Trist at tjenerfaget er blevet så dårligt.
En dejlig madoplevelse, men en uangeseret tjener kan ødelægge en god aften mad 5 stjerner betjening o

17. juli 2024