Kræver kæmpe gebyr for returnering af vare
Har handlet der flere gange, men det er så slut nu.
Jeg returnerede en vare til kr. 159,00 og De tog et returneringsgebyr på kr. 99,00.
Uforskammet!!!!!
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har handlet der flere gange, men det er så slut nu.
Uforskammet!!!!!
Jeg er skuffet, ked af det og vred. Jeg har bestilt julegaver til mit barnebarn - 26 november 2021. Intet af det har jeg modtaget endnu. Jeg har kontaktet virksomheden 6 gange, og fået en sludder for en sladder. Vi skal fejre jul i aften og jeg intet at give mit barnebarn.
Jeg har for 8 uger siden, købt et lege køkken til min datter til en værdi af 1500. Da jeg modtog varen, manglede
der flere forskellige dele til at samle det med. Jeg kontaktede derefter jollyroom og skulle sende en mail til deres reklamations afd. De lovede svar indenfor 2 uger og jeg har stadig intet hørt eller modtaget, så jeg står med et ufærdig køkken som min datter ikke kan bruge til noget. Utrolig dårlig service!! De har ikke engang fortjent den ene stjene der er givet.
Nemt at søge på sitet, hurtig levering.
Jeg plejer at være godt tilfreds med både varer og leveringstid. I dag har jeg bestilt badesko til to af vores børnebørn. Glæder mig til at kunne give børnene dem. 🌞
Ved faktisk ikke endnu om jeg er tilfreds med varen, da den ikke er kommet endnu. Ser at det skal blive fremragende vejr til weekenden og går mandag eller tirsdag ind og bestiller en pool. Først i dag lørdag får jeg besked om at den kommer på mandag når det gode vejr er væk igen.
Jollyroom har sikkert intet med den ekstrem lange leveringstid at gøre - det er post nord som vi kender dem!!! Men man kunne i det mindste tilbyde levering med GLS eller bring. Så havde mine unger haft poolen en eller 2 dage efter bestilling og der havde sikkert også været billigere for mig end de 69kr det kostede med altid elendige postnord.
Lidt skuffet over at det skal tage så lang tid, så vi sikkert slet ikke når at få den brugt i år!
Husk ihvertfald at hvis du bestiller fra jollyroom, skal det ikke være noget du lige står og mangler nu er og her.
Håber stadig på en upåklagelig vare.....