Johnny's Burger Anmeldelser

1,7

Bezorgd door vestiging Noordwijk Langzame bezorging, 1u en 15min gewacht. Eenmaal bezorgd koude friet en een lauwe burger. Bezorger had ook nog eens z’n oordopjes in.

11 euro voor een vette hamburger met veel te veel saus een flinterdun stukje kaas en 3 plakjes augurk. De prijs voor deze vette hap is veel te duur. Wij gaan hier NOOIT meer bestellen. Liever naa... Se mere

Na betaling van de bestelling volgt een tijdsaanduiding. Aangegeven werd 40 minuten; dit werd uiteindelijk 80 minuten. Als ik niet van deze info uit kan gaan laat het dan achterwege. Ernstiger: na he... Se mere

We hadden een uur van te voren al online besteld. Toen we er aankwamen hebben we nog eens drie kwartier moeten wachten op onze bestelling. De telefoon ging 4x af en is 4x niet opgenomen. Vervelend gel... Se mere

1. Burgerrestaurant
  2. Fastfoodrestaurant
  3. Online madbestilling
  4. Takeaway

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Online eten bestellen bij Johnny's Burger Company - burgers, wraps & salades

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1,7

Al meer dan een uur geleden gebeld en…

Al meer dan een uur geleden gebeld en zeiden dat het bereid werd..
Uiteindelijk contact gezocht met thuisbezorgd en die zeiden dat het nog niet eens in bereiding was... Ongelooflijk slechte service! Snap best dat het druk kan zijn maar om 1840 besteld.

23. marts 2024

Johnny’s burger Purmerend

Johnny’s burger Purmerend
Wat een vreselijke zaak om 19.00 besteld en kwam om 21.30 aan en het was nog koud ook .
We hadden tussen door twee keer gebeld de een keer een computer storing de tweede keer een ongeluk kom over 15 minuten naar je toe maak de bestelling opnieuw krijg je lekker warm eten .
Mis het was allemaal koud en niet te eten
Dit was de eerste en de laatste keer nooit meer

16. marts 2024

Krijg mijn geld niet terug van Purmerend franchise

Ik heb op 28 februari eten besteld en het is nooit afgeleverd. Na een uur probeerde ik hun nummer, maar niemand nam op. Bijna 2 uur later, nadat ik een klacht op de website had ingevuld, werd ik teruggebeld. Ze vertelden me dat de winkel op woensdag gesloten was, wat niet op hun website staat. Toen ik om mijn geld terug vroeg, zei hij dat hij eerst contact moest opnemen met het hoofdkantoor. Het is nu 2 weken later en ik heb nog steeds mijn geld niet terug. Na talloze e-mails, klachten op de website en telefoontjes... Mijn kinderen zijn dol op hun kipwraps, maar we zullen daar nooit meer kopen en ik zal tegen iedereen die ik ontmoet zeggen dat ze niet meer bij hen moeten kopen.

28. februar 2024

verkeerde Uber eats tijden vs echte openingstijden

Openingstijden op Uber eats lijken niet te kloppen, er werd aangegeven dat m’n burger er 13.30-13.50 zou zijn. Echter is het nu 15.00 uur en er nog steeds niks bezorgt. Ik heb in de app geprobeerd te annuleren maar ze hebben de order wel aangenomen en er staat dat het bezorgt word, echter staat er online dat hij pas 16.00 uur open gaat… Dus ik heb geen idee wat hier mis gaat maar ze zijn op geen enkele manier te bereiken. Heb maar elders besteld. Zwolle.

10. marts 2024

Verschrikkelijke zaak

Verschrikkelijke zaak. Er was niks op orde. Anderhalf uur te laat, koud, verbrand, niet de juiste bijgerechten. Zou mijn geld terug krijgen, maar nooit maar een euro gezien. Nooit meer Johnny’s dus voor ons. Hoofd kantoor reageert ook niet meer.

14. februar 2024

Naaldwijk

Naaldwijk
Eten koud .bezorging na 2uur
Na klacht is het opnieuw gestuurd.weer 45 minuten wachten
Weer eten niet heet maar lauw terwille ze op 3 minuten afstand zitten
En zijn ze bij de tweede levering de extra's vergeten.
Voor mij de eerste en gelijk de laatste keer

29. februar 2024

Super service in Zwijndrecht

Besteld in Zwijndrecht. Eten werd precies op tijd bezorgd. Helaas misten we extra kaas en bacon op de burger. Na een belletje werd dit binnen een half uur opgelost, inclusief een extra milkshake. Supergoede service!
Het eten zelf was ook heerlijk, we gaan zeker nogmaals bestellen

22. februar 2024

Enorme tegenvaller

Enorme tegenvaller. Eerder altijd een prima burger ontvangen die het geld waard was. Nu een mager belegd broodje, slappe sla en saus te zoeken, slecht 1 plakje tomaat erop. Al met al te weinig voor veel geld. Geen volgende keer meer.

18. februar 2024

Johnny's Burger Houten

Bezorging duurde even, helaas was mijn bestelling bij iemand anders geleverd en kreeg ik de bestelling van de ander. Na een belletje met de zaak hebben ze alsnog mijn bestelling gemaakt en gestuurd (gratis). Hele vriendelijke meneer, was ook maar 1 bezorger die dag zeiden ze en ondanks dat hij wederom naar mij moest was hij alsnog vriendelijk.

Zeer tevreden over de service die ze bieden, het eten was ook enorm goed!

1. februar 2024

We hebben twee uur op een burger zitten…

We hebben twee uur op een burger zitten wachten. Toen we belde kregen we een onbeleefde reactie terug en geen begrip, nadat we hadden gebeld zou het er binnen 25 minuten zijn maar het duurde veel langer. Toen we eindelijk de burgers hadden geen sorry of iets. De friet was taai en de burger ook.

28. januar 2024

Allergie en lauw geen oplossing

Als je hier met een allergie zit dan mag je het zelf uitzoeken zonder kaas kennen zij niet!!! Helaas is hier een dure rekening met zeer slechte service de lauwe/koude broodjes zo de prullenbak ingegaan.

Voor deze aktie van ons hebben wij eerst gebeld en gevraagd om een herstel aktie maar dat was niet mogelijk!

Mijn advies voor een lekkere burger ga dan naar de Mac of BK maar niet Johnny’s burger

16. januar 2024

Onbeschoft behandeld

Ik vroeg van tevoren om te kunnen betalen met de tikkie de bezorger staat aan de deur Ik leg uit mijn telefoon is boven Ik heb MS het duurt lang voordat ik weer beneden ben omdat ik moeilijk loop hij belt de zaak op en ben onbeschoft behandeld bezorger moest het eten weer meenemen Ik bestel hier nooit meer

9. januar 2024

Er dette din virksomhed?