Johnny's Burger Anmeldelser

TrustScore 1.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Bezorgd door vestiging Noordwijk Langzame bezorging, 1u en 15min gewacht. Eenmaal bezorgd koude friet en een lauwe burger. Bezorger had ook nog eens z’n oordopjes in.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

11 euro voor een vette hamburger met veel te veel saus een flinterdun stukje kaas en 3 plakjes augurk. De prijs voor deze vette hap is veel te duur. Wij gaan hier NOOIT meer bestellen. Liever naa... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Na betaling van de bestelling volgt een tijdsaanduiding. Aangegeven werd 40 minuten; dit werd uiteindelijk 80 minuten. Als ik niet van deze info uit kan gaan laat het dan achterwege. Ernstiger: na he... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

We hadden een uur van te voren al online besteld. Toen we er aankwamen hebben we nog eens drie kwartier moeten wachten op onze bestelling. De telefoon ging 4x af en is 4x niet opgenomen. Vervelend gel... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Burgerrestaurant
  2. Fastfoodrestaurant
  3. Online madbestilling
  4. Takeaway

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Online eten bestellen bij Johnny's Burger Company - burgers, wraps & salades

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

50 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ontzettend lang moeten wachten op de bestelling

Ontzettend lang moeten wachten op de bestelling, ruim 5 kwartier. Wat we kregen was lauw en wat je krijgt voor de prijs is echt minimaal. De tomatenplakjes hadden het kroontje er nog in. Gebeld met de vestiging, werden niet erg vriendelijk te woord gestaan. Al met al geen succesvolle ervaring, wij bestellen hier voorlopig niet meer.

27. oktober 2024

Te duur

Te duur. 9.95 voor een hamburgertje in een kadetje. Ik had halve prijs aanbieding.
Dan nog te duur.
Beter een cheesburger bij de mac kopen.

18. oktober 2024

Onbeleefd en niet klantvriendelijk

Op de website staat promo plus 1 burger. Ik had de bestelling afgerond en ik verwachtte dat ik 4 burgers zou krijgen (want had er twee besteld). Bij de bezorging zag ik dat ik maar twee burgers kreeg. Ik nabellen en degene daar zegt we dit nu niet gaan oplossen en dat het volgende keer bij de volgende bestelling wel goed komt. Erg onbeleefd en niet klantvriendelijk

25. oktober 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Love itttt

beste burgers en altijd binnen 40 min bezorgd! Ook hele lekkere sides en lekkere sauzen😍 in Oss!!

21. oktober 2024

Besteld via Thuisbezorgd

Besteld via Thuisbezorgd. Bezorgtijd 1 uur en 20 min. Gebeld, want bijna anderhalf uur wachten op een burger is lang, te lang. Ik wil de bestelling annuleren. Vriendelijke medewerker gesproken die aangaf de planning aan te passen. 1 uur en 20 minuten later gaat de bel. Resultaat: net geen ijskoud eten. Dit was de laatste keer. Lang gewacht, niet de kwaliteit gekregen die ik verwachtte. Zeg gewoon nee als je de drukte niet aankan. Teleurstelling heeft de overhand.

19. oktober 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slecht bereikbaar en niet gekregen wat we bestellen

We bestellen 3 menu’s bij Johnny’s Burger op de laan v. wateringse veld in Den Haag. Daar zit frisdrank bij maar we willen milkshakes en betalen daar meer voor. Bij de bezorging krijgen we toch cola. Bezorger geeft aan dat we moeten bellen.
Na 40 minuten in de wacht aan de telefoon te hebben hebben gehangen hebben we het maar opgegeven. Maar bestellen doen we hier zeker NOOIT meer!!

12. oktober 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geen geld terug gekregen.

Na betaling via iDeal bleek dat er een burger teveel was afgerekend. Gebeld met filiaal Hilversum. Geïrriteerde medewerker zou de burger uit de bestelling halen.
Toen het gebracht werd zat de te veel bestelde burger er weliswaar niet bij maar de bezorger wist niks over terugbetaling van deze burger. Hij zou nog terug komen maar dat is uiteraard niet gebeurd. Schandalig!

8. oktober 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Als ik minder dan 1 ster kon geven had…

Als ik minder dan 1 ster kon geven had ik het gedaan. Johnny burgers zijn er telkens op uit alleen je geld te pakken en verder geen service te leveren.

Ik heb nog nooit bij een eet bedrijf besteld die meerdere keren zo slecht teleurstelt, en je wacht rustig bijna 2 uur op je eten. NOOIT MEER!

2. oktober 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Smerig eten ik bestel een wrap met kip…

Smerig eten ik bestel een wrap met kip en krijg een koude wrap met saus. Ik bestel ijs erbij en krijg drinken waar ik niet om heb gevraagd het eten stonk was koud en jullie kunnen allemaal geen Nederlands en de bezorgtijden zijn abnormaal altijd vertraging rot zaak!

1. september 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

In denbosch Super slecht !!

In denbosch Super slecht !!! Broodjes die stinken en ruiken muf verpakte burger die ze zo op de grill gooien bewerkte zooi en ook nog eens super duur voor rotzooi !!!

18. august 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Te weinig blikjes drinken ontvangen en verkeerde blikjes die ik niet had besteld

Te weinig blikjes drinken ontvangen en cola IPV Fernandez. En hier zeggen ze niks over en zetten ze ook niks over op thuisbezorgd Dus als je op thuisbezorgd besteld maakt niet uit waar, altijd je bestelling nakijken waar de bezorger bijstaat. Deze criminele praktijken gebeuren bij meerdere bedrijven op thuisbezorgd ook bij lillys kitchen en zij hebben zelfs een onjuist tel nr op hun site staan dus je kan ze niet eens bellen. En stelen je geld je mist dingen van je bestelling waar je voor betaald en je kan ze niet bereiken en krijgt niets terug. ik heb toen weer t missende product besteld en tien belde lolly's kitchen mij terug en had ik hun nummer maar ik heb mijn bestelling en geld niet terug gekregen een vriend van me is naar hun restaurant gegaan en tien hebben ze uiteindelijk geld teruggestort. Ik heb politie gebeld die zeiden dan moet je daar maar niet meer bestellen. Of digitaal aangifte doen maar dat kan alleen als heel veel mensen aangifte doen. Mijn ervaring met de politie is dat zij niks met aangiftes doen en het dus accepteren en in stand houden. Mijn ervaring is dat de politie ook criminelen zijn en er niet zijn om opgelichte burgers te helpen. Zelfs een telefoontje plegen naar het restaurant wat mensen oplicht doet de politie niet dus ze werken eraan mee. Thuisbezorgd accepteert het ook en doet er ook niks aan. En houden het dus ook in stand.

12. august 2024

Horror zaak

Besteld bij O'tacos Apeldoorn. Na anderhalf uur niets ontvangen. Paar keer gebeld, alsnog geen bezorging. Gebeld met thuisbezorgd. Situatie uitgelegd. Adres bevestigd. Vervolgens gebeld door hun met de mededeling dat ik niet besteld heb. Hoe dom kun je zijn, Mijn bestelling is bevestigd en ze blijven liegen dat het niet zo is. Bewijs heb ik. Was mijn eerste en tevens laatste bestelling ooit bij dit bedrijf, wat slecht. Bestelling geannuleerd en mijn geld teruggevraagd. Hele slechte communicatie en service. Echte oplichters. Die bedrijf moet sluiten.

25. juli 2024

jammer, WEER

burgers spicy bestelt, zijn niet pittig gemaakt.
ontbrekende frisdrank, is verteld dat de bezorger dit nog zou bezorgen, is niet meer op komen dagen.

21. juli 2024

Nooit op tijd!!!

Slecht van betalen, nooit op tijd, in het weekend zijn de banken dicht 😂😂😂😂 nadat mijn zoon daarom ontslag genomen heeft moest hij zijn uren inhalen terwijl hij een contract heeft van 3 uur pw en die uren al gemaakt had in de maand juni!! Weigerd mijn zoon van 17 te betalen en dreigd met wetten en verplichtingen, om een salaris die hij tegoed heeft rond de 100 euro, wat een triesteling ben je dan. Jonge jongens om de haverklap ontslag nemen omdat hij z'n afspraken kwa betaling niet nakomt. Laat uw kinderen daar NIET werken!!!! Filiaal Johnny's burger NAALDWIJK

16. juli 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestelling geplaatst om te bezorgen

Bestelling geplaatst om te bezorgen. Is gesprongen op afhalen omdat de bestelling boven de 25 moest zojn dit is nergens duidelijk gemeld op de site ? Dit heb ik zelf na gekeken voor ik door ging met betalen. Track en trace van thuisbezorgd kreeg ik te zien dat het is bezorg? Ik loop naar beneden en zie niemand, belde naar Johnny’s burger en kreeg een persoon aan de lijn die heel slecht Nederlands sprak dus voor ik moest ophangen was ik alweer 15min verder met 3/4 x moeten spellen hoe je het adres moet schrijven. Op gegeven moment zegt deze persoon aan de lijn wordt 2euro extra betalen om te bezorgen, nou prima is maar 2 euro.
5 min later wordt ik gebeld door de (eigenares) deze vertelde me dat het gesprongen is op afhalen omdat het niet meer dan 25euro is, nou prima maar ik heb wel meteen aangegeven dat haar andere collega vertelde dat het bezorgd kan worden voor 2€ extra wat ik bereid was om te betalen. Eigenares gaf aan dat zij de bezorger niet kwijt kan voor 1uur om heen en weer te brengen locatie van restaurant en mij zijn gewoon Haarlem (noord en zuid), dit is dus een slechte excuses om niet te laten leveren je klant wacht op haar eten en is bereidt extra te betalen? Vervolgens gaf de eigenaresse mijn bijna tot geen keus en moest ik zowat mijn bestelling laten gaan, want ik ben op het werk en kan hier niet zomaar weg(zorg). Eigenares zei “je moet al blij zijn dat ik met keuzes kom”, ik heb de eigenares verteld dat ik haar klant ben en dat zij dat wel moet om tot een oplossing te komen voor beide partijen. Eigenaresse vertelde dat als er een andere bestelling wordt gedaan dat die van mij dan ook bezorg kan worden? Ook hier moet ik dus misschien even op wachten of uren op wachten tot er een andere bestelling in de buurt geplaatst wordt en die van mij mee kan om ook bezorgd te worden??? Dit is totaal geen logica, en daarnaast nog moet ik het koude eten gaan eten? Dat doe je je klanten niet aan. Ik heb gevraagd aan de eigenaresse om mij terug te bellen omdat zij zei “ik zie als goed is een bestelling in de buurt van jou, ik bel je zo laat ik je weten”. 5 min later wordt ik weer gebeld , eigenares vertelde dat er geen bestelling is in de buurt van mij dus ik krijg me eten niet met andere woorden. Ik heb de eigenares verteld dat ik haar baas wilde spreken (ik wist nog niet dat zij de eigenaars was”), vervolgens zegt zei daar spreek je mee, ik heb verteld aan haar dat ik een revieuw en klacht zal ik indienen. Het dat geld niet eerlijk is verdient.
Ik heb dus uiteindelijk mijn eten en het geld niet gekregen.
DIT IS SCHANDALIG. En je spreekt je klanten niet zo aan zoals zij dat doet, totaal niet klantvriendelijk noch professioneels.

2. juli 2024

gewoon enorm slecht

Goedendag,

Ik wil mijn ervaring als werknemer delen. Ik ben onterecht ontslagen op staande voet nadat ik vroeg wanneer ik het minimumloon betaald zou krijgen, ipv het loon dat onder het minimumloon zat wat ik altijd betaald kreeg.

Tevens gebruiken ze verschillende ingrediënten die over de datum zijn, sturen ze bezorgers naar huis om kosten te besparen (zodat bestellingen enorm lang duren) en alles smaakt vies en oud.

Locatie beverwijk

0 sterren als het kan

18. juni 2024

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.