John Kjær, Hundslund ved Horsens - vær varsom med denne entrepenør!!
Hej
Jeg vil gerne anmelde virksomheden John Kjær, Hundslund ved Horsens.
Jeg har haft en meget dårlig oplevelse med Rasmus, sønnen til John Kjær.
I forbindelse med et byggeri af et parcelhus hvor Rasmus var underentreprenør, aftalte vi at han skulle lave jordarbejdet ifm. belægningen omkring huset.
Jeg havde en lavet en CAD tegning der viste m2 områderne som jeg fremsendte med den forvisning om at få fremsendt et tilbud. Samme dag får jeg en SMS hvor Rasmus beder mig bekræftige med ja og m2 priserne er ok på hhv. sand og stabilgrus. Det gør jeg og 14 dage efter ser jeg til min overraskelse de er igang med arbejdet. Dette uden tilbud og uden kontakt. Jeg får derefter en faktura pålydende præcis de m2 der er skrevet på tegningen og ydermere bortskaffelse af jord. Summen for dette er absurd høj på 59.000,-kr., jeg klager, vi mødes på pladsen og mostræbende går han med til en reducering til 48000,-kr. Arbejdet viser sig senere ikke at indholde de områder der var opgivet på tegningen. Jeg kontakter Rasmus men han vil ikke røre den sag længere, desuden sad han i møde og ville derfor ringe dagen efter, hvilket ikke er sket. Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse, og jeg kan kun anbefale at holde jer væk fra denne entreprenør.