Jeg har solgt min bolig gennem John Frandsen Horsens og hele forløbet har været over al forventning Christoffer Hesthaven og Danni Funder gjorde en kæmpe indsats fra start til slut, og mit s... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Velkommen hos Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S – din lokale og aktive ejendomsmægler. Vi lever af tilfredse kunder og bestræber os hver dag på at score højest på kundetilfredshed. Vi sælger din bolig i hele Danmark - fra Hjørring i Nord til Haderslev i Syd, fra Lemvig i Vest til Haslev i Øst. Vi er til rådighed alle ugens dage og er klar til at vurdere eller fremvise din bolig, når du har fri. Ring, send en mail eller kig ind i butikken til en gratis og uforpligtende snak om køb eller salg og hvordan vi kan hjælpe dig videre – vi ses!
Århusvej 109, 8960, Randers, Danmark
- +4586419500
- randers@johnfrandsen.dk
- www.johnfrandsen.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
John Frandsen, Hammel
Har solgt en ejendom gennem JF Hammel , en super oplevelse, effektive, informerende, og meget professionelle, hurtigt salg, og virkelig en hjælp og vejledning der var langt over det forventelige, jeg vil give dem mine bedste anbefalinger. ALLE i afdelingen hjælpsommelige og venlige !
Højeste faglige kompetence, meget venlig og yderst engageret!
Vi vil gerne takke Nanna Sofie Jørgensen fra John Frandsen for hendes fremragende arbejde i forbindelse med købet af vores sommerhus. Nanna Sofie Jørgensen udviste stor professionalisme, omfattende faglig viden og hurtig reaktionsevne. Hun var altid tilgængelig og styrede salgsprocessen perfekt, fra den første besigtigelse til nøgleoverdragelsen. Derudover hjalp hun os med forskellige spørgsmål og opgaver.
Nanna Sofie Jørgensens professionelle, venlige og sympatiske fremtræden og hendes pålidelighed er næsten uovertruffen. Hun gav os meget god rådgivning og forklarede alle trin på en forståelig måde. Hun hjalp os med alle formaliteter, besvarede alle spørgsmål tålmodigt og hurtigt og holdt vores indsats på et minimum. Takket være hendes store engagement forløb vores huskøb til vores fulde tilfredshed.
Vi kan uden forbehold anbefale Nanna Sofie Jörgensen fra John Frandsens kontor.
Helt fantastisk oplevelse
Helt fantastisk oplevelse, hvor det altid har været muligt at få fat i Jacob. Et hurtigt salg som vi kun kan være glade for.
Mægleren har været en fornøjelse at arbejde sammen med
Mægleren har været en fornøjelse at arbejde sammen med. Dygtig, imødekommende og altid til rådighed. 5 stjerner herfra
John Frandsen/ Almedin
Jeg vil gerne sige tak til John Frandsen Fredericia afdeling Almedin og hans team.
Vi er så taknemmelige for den hjælp, vi har fået af vores ejendomsmægler. Hele vejen igennem følte vi os trygge og godt guidet, og huset blev endda solgt til prisen. Det gjorde det muligt for os at komme videre og realisere vores drømmehus. En virkelig positiv oplevelse – vi kan varmt anbefale dem.
Vi giver Rasmus Byriel 5 stjerner for …
Vi giver Rasmus Byriel 5 stjerner for det store stykke arbejde han har lagt i at sælge vores hus. Altid positiv og venlig.
Det tog kun 18 dage . Vi er super glade.
Tak til Rasmus og John Frandsen.
Vi har både købt og solgt igennem…
Vi har både købt og solgt igennem Johnfrandsen Hammel og har kun positive og serviceminded oplevelser.
Vi fik super gode fremvisninger og…
Vi fik super gode fremvisninger og service af John Frandsen, og endte med at købe hus igennem dem. De er informative uden at være påtrængende "sælgeragtige". De kan klart anbefales!
Vi fik super gode fremvisninger og…
Varm anbefaling
Jeg har haft fornøjelsen af at sælge hus gennem Josefine Lykke Skov fra John Frandsens Kolding-afdeling. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse. Hun har været professionel hele vejen igennem, og hun har haft fuldstændig styr på processen fra start til slut.
Josefine har formået at skabe tryghed, svare på alle spørgsmål og holde mig opdateret, så jeg følte mig i gode hænder hele tiden. Jeg har virkelig følt, at hun har haft min bedste interesse for øje.
Jeg giver Josefine de varmeste anbefalinger - hun har gjort salget både nemt og trygt. Tak for en fantastisk indsats.
Mvh Jette Kristensen - Røddingvej 25
Utroværdig Ejendomsmægler
Købte en grund som vi selv skulle byggemodne, det viser sig at der er lavet kloakering på grunden uden mægler sagde noget og nu vi ikke kan ligge huset som ønsket pga.
klogeringen ligge som den gør. Sammen mægler vurderet min bolig og han virkede ikke vel orienteret om området og vurderede også boligen 400.000kr under hvad det blev handlet for af anden mægler.
Maget dårlig oplevelse med Afd. Næstved
God service ved køb af sommerhus
Virkelig en god oplevelse ifbm. køb af sommerhus. Jacob fra Hammel-afdelingen har altid taget telefonen når vi ringende eller ringede hurtigt tilbage. Hjælpsom med at skaffe de nødvendige oplysninger til køb af sommerhuset. Altid venlig, hjælpsom og imødekommende service. Tak for godt samarbejde - selvom Jacob klart er sælgers mand, har vi som køber også følt han ville hjælpe os. Klar anbefaling herfra.
Manglende respekt
Bliver ved med at smide uønskede reklamer i min postkasse, trods jeg har bedt dem om at stoppe flere gange.
Fantastisk vores hus er solgt
Fantastisk vores hus er solgt. Og det har hele vejen været en god oplevelse. Vi havde Nybolig i 6 måneder uden en eneste fremvisning. Hos John Frandsen var der 9 fremvisninger, og de er så flinke. Så vi kan trykt anbefale John Frandsen Kolding afdeling. Laila og Bent Th. Hansen
Vores boligsalg.
En fantastisk måde og energi ,man gik til opgaven på, ved vores boligsalg. Teamet i Kolding er yderst professionelle - Især Josefine og Andreas gjorde sig godt. Man lavede ligefrem en lille video sammen med firmaets videomand, der på bedste vis fremviste vores bolig. (En bolig vi er kede af at skulle afhænde, men vores alder siger, at det er nu, vi skal flytte til noget mindre.) Vi følte os desuden fint inddraget og orienteret gennem hele forløbet.
En super tryg proces med Emilia
Vi har netop solgt vores hus gennem Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen i Silkeborg, og hele processen har været en fantastisk oplevelse – især takket være Emilia.
Emilia formåede fra første møde at skabe ro og tryghed for både os som sælgere og for de potentielle købere. Hun var proaktiv hele vejen gennem forløbet, og vi oplevede hende både som lyttende og rådgivende på én og samme tid – en sjælden og virkelig værdifuld kombination.
Hver eneste gang der skete noget i processen, var Emilia hurtig til at give en klar og grundig opdatering. Da vi nåede frem til selve salget, stod hun stærkt ved vores side og guidede os sikkert gennem beslutningerne.
Hvis vi en dag skal sælge bolig igen, vil vi uden tvivl vælge Emilia. Hun får vores varmeste anbefalinger.
Bondefangeri Hvis man er uvenner med…
Bondefangeri Hvis man er uvenner med sine penge skal man bare bruge JF. Om de ringer tilbage?? Nope. 6 mdr på markedet og ingen som ABSOLUT INGEN fremvisninger. Men en masse penge er jeg da blevet fri for at tænke mere på
Jeg har købt hus gennem John Frandsen…
Jeg har købt hus gennem John Frandsen Hammel,
fantastisk lyn køb, alt er blevet lavet top professionelt, af søde forstående, empatiske medarbejder.
Kan varmt anbefales.
God køberoplevelse
God køberoplevelse med super god og behagelig mægler Anne Sofie Kerstens fra John Frandsen Auning.
En varm anbefaling af både John Frandsen Horsens og deres skønne Freja
En varm anbefaling af John Frandsen (Horsens) og særligt en anbefaling af deres skønne Freja🩷
Vi kan slet ikke sige nok gode ting om Freja. Fra første møde mærkede vi hendes varme, professionalisme og ægte interesse for os og vores hjem. Hun er ikke bare dygtig – hun er virkelig rigtig dygtig. Man kan mærke, at hun kender området ud og ind, og det gav os en ro at vide, at hun havde styr på selv de mindste detaljer.
Noget af det, vi især har sat pris på, er, hvor meget hun sætter sig ind i tingene. Hun gør sig umage på en måde, der virkelig skiller sig ud, og hun var altid et skridt foran. Det gav os en enorm tryghed hele vejen igennem, og vi følte os støttet og set i hele processen.
Vi ville til enhver tid vælge hende igen og kan varmt anbefale hende til alle, der ønsker en ejendomsmægler, der går det ekstra skridt for sine kunder.