Jeg har solgt min bolig gennem John Frandsen Horsens og hele forløbet har været over al forventning Christoffer Hesthaven og Danni Funder gjorde en kæmpe indsats fra start til slut, og mit s... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Velkommen hos Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S – din lokale og aktive ejendomsmægler. Vi lever af tilfredse kunder og bestræber os hver dag på at score højest på kundetilfredshed. Vi sælger din bolig i hele Danmark - fra Hjørring i Nord til Haderslev i Syd, fra Lemvig i Vest til Haslev i Øst. Vi er til rådighed alle ugens dage og er klar til at vurdere eller fremvise din bolig, når du har fri. Ring, send en mail eller kig ind i butikken til en gratis og uforpligtende snak om køb eller salg og hvordan vi kan hjælpe dig videre – vi ses!
Århusvej 109, 8960, Randers, Danmark
- +4586419500
- randers@johnfrandsen.dk
- www.johnfrandsen.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Vi har været utroligt glade for
Vi har været utroligt glade for, at det var John Frandsen Horsens, der stod for salget af vores ejendom. Fra start til slut har vi følt os i trygge hænder, og det har været tydeligt, at hele teamet arbejdede professionelt og engageret omkring salget.
Uanset hvem der kom og viste boligen frem, oplevede vi, at de havde sat sig godt ind i både huset og detaljerne omkring salget. Det gav en stor tryghed for os som sælgere.
En særlig tak til Freja, som var virkelig dygtig til at rådgive os i den sidste del af salgsforløbet. Hendes indsats og rådgivning var med til at sikre et endnu bedre resultat, end vi havde turdet håbe på.
Vi kan varmt anbefale John Frandsen Horsens til alle, der skal sælge bolig, og vi vil helt sikkert også vælge dem igen, hvis vi får brug for at sælge i fremtiden.
God kommunikation og altid med et smil
Vi solgte vores hus i Stjernekvarteret igennem John Frandsen Fredericia, vi valgte lige nøjagtigt dem fordi der var en kemi med det samme vores ejendomsmægler trådte ind af døren.
Han påpegede alle de detaljer som vi havde fået lavet på huset igennem en renovering og roste os for vores valg, på samme tid var det som om han allerede vidste hvad vi ville med salget. Han satte ikke begrænsninger men tværtimod muligheder og vejledte os rigtigt godt.
Da huset kom til salg gik der ikke mere end 6 dage før vi havde et betinget køb, det var rart allerede at have en "Back-up" hvis der nu ikke skulle være andre der var interesseret. Der var rigtig mange fremvisninger og deltagere ved åbenhus arrangementer som holdte opmærksomheden vedlige omkring vores bolig, trods verdens situationen som satte lidt af en stopper for handler rundt omkring.
Vores hus blev solgt på omkring 1.5 - 2 måneder og det gik til dem som havde et betinget køb, sågar blev det også solgt til overprisen som bare var fantastisk for os!
Under hele processen oplevede vi fra vores mælgere mange gode kvaliteter. Dem jeg selv ligger mest vægt på er kommunikation og sparring, samt en fælles forståelse for opgaven og hvad vi selv kunne gøre for at få vores ejendom til at fremstå mere indbydende.
Vi er rigtig glade for at have valgt John Frandsen Fredericia og det gør vi gerne igen en anden gang. Vi vil absolut anbefale dem til alle andre som overvejer at sælge deres hus i 2026 og frem. I får nogle rigtig gode sælgere som ved første øjekast ser alle de positive ting på din ejendom og de er rigtig gode til at "highlight" lige præcis det du ejer, skulle en køber give det lidt hård kritik, hvis de f.eks ikke er enige med prisen. :)
5 stjerner herfra!
Vi har lige købt vores første hus…
Vi har lige købt vores første hus gennem John Frandsen. Et rigtig godt og trygt forløb og med ejendomsmægler tæt på hele processen igennem. Ingen undren de er Hammels mest sælgende ejendomsmæglere.
De bedste anbefalinger herfra
Mads fra John Frandsen Hinnerup har hjulpet os med at sælge vores rækkehus i Hinnerup. Mads lyttede fra start til vores ønsker og behov og kom med ideer ud fra hans kendskab til markedet. Derfor valgte vi ham, som vores mægler. Under forløbet har Mads været yderst kompetent, og vi har følt, at vi kunne kontakte ham, hvis vi havde spørgsmål eller forslag. Mads har været tilgængelig og været god til at holde os orienteret under forløbet. Vi kan kun give de bedste anbefalinger til Mads og John Frandsen Hinnerup.
Som hussælger oplevede vi et…
Som hussælger oplevede vi et outstanding flot arbejde af hele teamet bag John Frandsen Hinnerup - de kan varmt anbefales !
Vi har haft en MEGET positiv oplevelse…
Vi har haft en MEGET positiv oplevelse med at benytte John Frandsen, Hammel til salg af vores hus.
Efter kun 3 uger blev købsaftalen underskrevet og huset solgt.
Vi sender en stor tak til jer alle 3 på kontoret for hurtig behandling og rigtig god service. Børge og Lene
Vi har haft en rigtig god oplevelse med…
Vi har haft en rigtig god oplevelse med vores boligkøb gennem John Frandsen . Fra første fremvisning til den endelige underskrift har vi følt os trygge og godt guidet gennem hele processen. Kommunikation har været hurtig, professionel og ærlig, og alle vores spørgsmål blev besvaret grundigt.
Ejendomsmægleren var altid hjælpsom, imødekommende og gjorde en stor indsats for, at alt forløb så gnidningsfrit som muligt. Det gjorde en stor forskel i en proces, som ellers kan være både stressende og uoverskuelig.
Vi kan varmt anbefale til andre, der står overfor et boligkøb. Tak for den gode service og for at gøre vores boligdrøm til virkelighed.
Hussalg hos John Frandsen i Fredericia
Hos John Frandsen i Fredericia, har vi haft en rigtig god oplevelse i forbindelse med salget af vores hus, i Snoghøj.
Almedin, Sonny & Morten har gjort et fantastisk professionelt arbejde med at vejlede os, i forbindelse med hussalget, som er en temmelig - synes vi - kompliceret proces. De tager sig altid god tid til at forklare status, via tlf. eller personlig fremmøde hos os.
Vi har virkelig haft en god og hyggelig dialog - i hele salgsprocessen.
Fra os skal der lyde en stor tak, til "drengene" og vi kan helt sikkert anbefale dem.
Peter Schjønning fra John Frandsen i…
Peter Schjønning fra John Frandsen i Hadsten har været yderst kompetent og utrolig hjælpsom.
Da huset var til salg, var han god til at holde os løbende orienteret og selv da salget var gået igennem, holdt han fast i at være "vores mand" og hjalp med alt hvad vi havde behov for - ovenikøbet med et overskud og altid smilende og rar.
Vi kunne ikke have ønsket os en bedre ejendomsmægler.
Byens bedste mægler !... ja vi har prøvet flere...
Gennem hele salget har vi været i tæt dialog med Jacob, Natascha og Sophie.
Venlige og tålmodige personer der alle har rådgivet os med salget på bedste vis.
Alle har fuldt ud levet op til vores forventninger til en profesionelle ejendomsmægler.
Vi har netop købt vores drømmehus
Vi har netop købt vores drømmehus, gennem John Frandsen. Servicen har været helt i top, og vi har følt os både hørt, set og trygge hele vejen igennem.
Tak for et dejligt forløb, tak for god service og tak for hjælpen! 👏🏼🫶🏼
Tak til Jacob og teamet fra John…
Tak til Jacob og teamet fra John Frandsen Hammel i løste opgaven på kun 5 måneder med at sælge mit hus og kun et meget lille afslag 😊
Super god oplevelse
Super god oplevelse - god kommunikation og hurtig respons ☺️
John Frandsen i Løgstør / Mathias var…
John Frandsen i Løgstør / Mathias var suveræn i min handel af mit hus.
Så dygtig og professionel hele vejen igennem. Enorm trygt!
Vi havde et fantastisk samarbejde og det er jeg glad for. Jeg vil klart anbefale alle John Frandsen i Løgstør 🌟🌟🌟🌟🌟
Huset blev solgt til den forventede…
Huset blev solgt til den forventede pris. Gert, Mads og Ida var gode til at informere og følge op under hele perioden. Teamet får mine varmeste anbefalinger.
Fantastisk oplevelse fra start til slut
Vi har haft en rigtig god oplevelse i forbindelse med vores huskøb, hvor vi blev mødt af Salomon fra John Frandsen i Horsens.
Salomon har været utrolig professionel, imødekommende og ærlig gennem hele processen. Han har været god til at forklare tingene i øjenhøjde, svare hurtigt på spørgsmål og sikre, at vi følte os trygge i alle beslutninger.
Man mærker tydeligt, at han går op i sit arbejde og i at skabe en god oplevelse for køber.
Vi kan klart anbefale Salomon og John Frandsen i Horsens til andre, der står overfor et boligkøb.
Super hurtig salg.
Det har vært en stor fornøjelses at arbejde sammen med jer hele vejen igennem alt har fungeret super fint fra de første møder til det hurtige salg var på plads, vi har været helt trygge under hele processen, vi vil til enhver tid anbefale jer hvis man vil have et trygt og hurtig salg.
Fantastisk god ejendomsmægler Serhat…
Fantastisk god ejendomsmægler Serhat Yasar fra Randers Sydøst!
Han svarer lynhurtigt retur på beskederne. Han sørger rigtig godt for at linke kundernes ønske til ens eget situation. Han solgte et dødsbo for os og havde den rette empati, som er nødvendig i en sådan situation samtidig med, at der var fremdrift og effektivitet.
Der varmeste anbefalinger.
John Frandsen i Horsens
John Frandsen i Horsens - Freja og Salomon - har sikkert og trygt guidet mig gennem både huskøb og -salg i en stressende periode. De har været meget professionelle og samtidig personlige og har hjulpet med at få alle ender til at hænge sammen.
Freja er hamrende dygtig, skarp og med et overblik som er guld værd.
De har været en vigtig del i at min drøm blev til virkelighed ❤️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi har haft en rigtig god oplevelse med…
Vi har haft en rigtig god oplevelse med John Frandsen i Struer! Nogle super søde og dygtige unge mænd! Lyttede til vores ønsker og havde god kontakt igennem hele forløbet. En klart anbefaling her fra :)