John Frandsen A/S Anmeldelser

1.065

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 222 anmeldelser, havde anmelderne en exceptionel oplevelse med dette firma. Mange fremhæver, at medarbejderne udviser en yderst professionel og venlig tilgang, som gør hele processen utrolig behagelig. Kunderne roser desuden mæglerne for deres store tilgængelighed og evne til altid at svare hurtigt på spørgsmål. Forbrugerne føler sig trygge og godt guidede gennem både køb og salg af bolig. Nogle anmeldere var ikke glade for forløbet og oplevede manglende opfølgning samt utilstrækkelig service efter handlen. Desuden var der en lille gruppe mennesker, som nævnte, at det var svært at få fat i personalet, og at kommunikationen svigtede i vigtige situationer undervejs.

Det, folk taler mest om

Staff

Anmeldere fremhæver positive aspekter af personale, idet de roser medarbejderne for at være yderst... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service og fremhæver en hurtig og effektiv proces med gode... Se mere

Customer service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med kundeservice, idet forbrugere føler sig utrolig trygge og... Se mere

Response time

Anmeldere udtrykker stor tilfredshed med svartiden, idet forbrugerne fremhæver, at opkald og mails blev... Se mere

Customer communications

Forbrugere oplever generelt stor tilfredshed med kundekommunikation, idet de fremhæver hurtige svar og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har solgt min bolig gennem John Frandsen Horsens og hele forløbet har været over al forventning Christoffer Hesthaven og Danni Funder gjorde en kæmpe indsats fra start til slut, og mit s... Se mere

Virkelig en god oplevelse ifbm. køb af sommerhus. Jacob fra Hammel-afdelingen har altid taget telefonen når vi ringende eller ringede hurtigt tilbage. Hjælpsom med at skaffe de nødvendige oplysninger... Se mere

John Frandsen i Horsens - Freja og Salomon - har sikkert og trygt guidet mig gennem både huskøb og -salg i en stressende periode. De har været meget professionelle og samtidig personlige og har hjul... Se mere

Mine forældres hus blev solgt på knap 2 måneder og på landet er det hurtigt. Vi har haft mest kontakt med Morten, som på alle tidspunkter i forløbet har været god til at give og videreformidle informa... Se mere

1. Ejendomsmægler
  2. Boligmægler

Velkommen hos Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S – din lokale og aktive ejendomsmægler. Vi lever af tilfredse kunder og bestræber os hver dag på at score højest på kundetilfredshed. Vi sælger din bolig i hele Danmark - fra Hjørring i Nord til Haderslev i Syd, fra Lemvig i Vest til Haslev i Øst. Vi er til rådighed alle ugens dage og er klar til at vurdere eller fremvise din bolig, når du har fri. Ring, send en mail eller kig ind i butikken til en gratis og uforpligtende snak om køb eller salg og hvordan vi kan hjælpe dig videre – vi ses!

1 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(1.065)

214 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Tryghed, tillid og transparens

John Frandsen A/S - Hinnerup:

Fra første gang vi mødte Gert, formåede han at skabe tillid. Vi har følt os utrolig fint behandlet, trygge og velinformerede gennem hele processen. Gert har altid stået klar, når vi havde spørgsmål – faktisk ringede han som regel selv, inden vi overhovedet nåede at opdage, at vi havde et. 😉

Det har været en stor fornøjelse at samarbejde med et team og en mægler, der er så engageret, interesseret og professionel. Gert tager sit job seriøst og leverer et hurtigt og godt salg, mens han lytter, smiler og analyserer med fuldt fokus på vores interesser som sælgere.

Gert er desuden superbegejstret for sin egen del af Østjylland. Vi er absolut superbegejstrede for Gert og hans team, og vi kan varmt anbefale dem til alle, der ønsker et engageret lokalt mæglerteam, som kender områdets kvaliteter og kan formidle dem til sælger. På den overbevisende måde.

25. august 2026

Professionel og behagelig

Jeg har brugt Jacob og John Frandsen i Hammel til salg af en ikke helt let ejendom. Jacob har igennem hele processen været meget professionel, troværdig og dygtig - pakket ind i et behageligt og positivt væsen. Stor anbefaling af Jacob og hans hold.

25. august 2026

Hurtigt salg.

Dejligt hurtigt salg takket være Serhat, John Frandsen, Randers.
Han er meget imødekommende og behagelig.
Prisen var prissat perfekt, så derfor et hurtigt salg.
Det kunne ikke være bedre. Det er en klar anbefaling herfra.

24. august 2026

Kan kun give 5 stjerner.

Kan kun give 5 stjerner.
Sonny og Morten har været helt fantastiske. Vi har fået info så snart der var noget og de har bare taget super godt hånd om os.
Kan helt klart anbefale de 2 hvis i har brug for en mægler .

20. august 2026

Stor ros …

Vi har solgt vores skønne landsted ved første fremvisning takket være Randi Jørgensen.
Hun har fra dag ét imødekommet vores ønsker i forhold til salget, og hjulpet os med køb af vores nye hus.
Hun har været nem at få fat på, når vi havde spørgsmål, og hun holdte hendes aftaler.
Hun har været en god støtte og hjælp på alle måder.
Samarbejdet har været i top, og vi sender de største anbefalinger herfra.
Kæmpe ros herfra.
Vi vil til hver en tid vælge Randi igen, hvis vi mangler en ejendomsmægler.
Gitte & Jan

18. august 2026

Nem, ukompliceret proces og hurtigt salg

Nem og ukompliceret proces og dejligt trygt, at kunne følge med i alle aktiviteter og fremvisninger på John Frandsen "min side", det fungerer super godt:-)
Mit hus blev solgt hurtigt og der var mange fremvisninger, midt i ferieperioden, men der var stadig god kommunikation, så en rigtig fin oplevelse.
Jeg kan kun anbefale John Frandsen Løgten/Skødstrup,

17. august 2026

Imponerende fremdrift og får tingene til at ske

Jeg kan på det varmeste anbefale Patrick som købsrådgiver fra Skælskør afdelingen.

Jeg har nu haft Patrick som købsrådgiver i to forskellige ejendomshandler over en længere periode – én handel, der ikke blev gennemført, og nu en handel, hvor vi netop har købt vores sommerhus. Begge gange har jeg oplevet en meget høj faglighed og en rådgiver, der virkelig kan sit håndværk.

Det, der især kendetegner Patrick, er hans evne til at skabe fremdrift og få tingene til at ske. Han er skarp, grundig og meget professionel, men samtidig pragmatisk og løsningsorienteret. Han ved, hvornår der skal presses på, og hvordan det skal gøres uden at skabe unødvendig konflikt.

I vores seneste handel opstod der nogle juridiske og praktiske forhold, som skulle afklares. Patrick formulerede vores indsigelser meget præcist og professionelt – og sælger accepterede efterfølgende samtlige punkter uden forbehold. Det er et meget godt eksempel på hans måde at arbejde på: Han gør komplekse forhold forståelige og får dem omsat til konkrete løsninger.

Jeg har gennem hele processen følt mig tryg ved, at Patrick har styr på detaljerne og samtidig har det samlede overblik. Det er en stor kvalitet, når man står over for en af de største beslutninger, man træffer økonomisk.

Høj faglighed, stærk forhandlingsevne, grundighed og – ikke mindst – en fantastisk evne til at få tingene til at ske.

Jeg vil uden tøven bruge Patrick igen og kan varmt anbefale ham til andre, der overvejer at købe fast ejendom.

11. august 2026

Næsten alt gik galt

Det startede vel, som man kan forvente, men efter, at vi havde underskrevet købsaftalen, gik det ned ad bakke.
Vores rådgiver havde svært ved at få svar på sine spørgsmål og krav, det virkede som om mægler/sælger forhalede tiden. På et tidspunkt meddelte mægler, at det kunne blive nødvendigt at ændre overtagelsesdagen, hvilket vi selvfølgelig ikke kunne acceptere, da det var mæglerens forhaling af sagen, der gjorde, at tiden for overtagelse nærmede sig hurtigt - vi og vores rådgiver arbejdede hele vejen lynhurtigt, så alt kunne komme hurtigt på plads. Ca. to uger før overtagelse viste det sig, at der var foretaget et udlæg i ejendommen efter udarbejdelsen af salgsopstillingen - det var sælgers bank, der gjorde opmærksom på det, hvilket mægleren benægtede, indtil banken dokumenterede det - årsagen var, at mægler ikke forud for udarbejdelsen af købsaftalen havde indhentet en fornyet tinglysningsattest, hvilket mægleren er forpligtet til. Det lykkedes at få fjernet udlægget, men først mindre end to døgn før overtagelsesdagen var det endegyldigt faldet på plads. En henvendelse til mægler gav et autosvar, at hun ikke længere var ansat i firmaet - det havde været på sin plads at meddele os dette og oplysning om, hvem der var ny kontakt.
Vores rådgiver fremsendte 29. maj forslag til refusionsopgørelse - intet svar, efter fem dage blev der rykket - intet svar, efter yderligere fem dage blev der rykket igen - samme mangel på reaktion. Vores rådgiver ringede flere gange til mægler og fik at vide, at “hun var optaget af noget andet”, men der blev ikke ringet tilbage. Først 15. juli! svarede mægleren, og endelig d. 22. juli kunne behandlingen af refusionsopgørelsen afsluttes - den skulle have været afsluttet en måned tidligere.
Min konklusion er, at jeg på ingen måde kan anbefale John Frandsens afdeling i Haslev uanset, om man er køber eller sælger.
Jeg har valgt datoen for vores underskrift på købsaftalen som dato for oplevelsen, men som det fremgår, er det sket over lang tid.

5. marts 2026

En meget positiv købsoplevelse

En meget positiv købsoplevelse
Vi har haft en rigtig god oplevelse med John Frandsen Hammel, gennem hele salgsprocessen. Kommunikation var hurtig og professionel, og vi følte os godt informeret hele vejen.
Jacob, var imødekommende, ærlig og gjorde processen nem og tryg. Vi kan varmt anbefale dem.
Som første gangskøber, føler man sig utrolig tryg ved Jacob, man får den hjælp man har brug for. ☀️🍾

30. juni 2026

Solgt på en uge

Tusinde tak til Mathias for hurtigt og velgennemført salg af vores hus. Vi er blevet vejledt igennem hele processen på en rolig og professionel måde, og vi har hele tiden haft følelsen af at være i trygge hænder.

13. juli 2026