Fantastisk service
Desværre kan man kun give 5 stjerner !!!
De er tilgengæld fuldt fortjent!!
Lynhurtig betjening, let betaling og hurtig afsendelse.
Det er bare 110% i orden!!
Mine varmeste anbefalinger
Salg af bøger, Antik og Antikvarisk
Desværre kan man kun give 5 stjerner !!!
De er tilgengæld fuldt fortjent!!
Lynhurtig betjening, let betaling og hurtig afsendelse.
Det er bare 110% i orden!!
Mine varmeste anbefalinger
Jeg har lige købt forskelligt Duplo legetøj og jeg er meget tilfreds. Jeg modtog pakken dagen efter at jeg havde bestilt og alt var som forventet. Det er ikke sidste gang jeg har handlet her.
Flot stand på de duplo dyr og klodser, som jeg bestilte.
Gode priser og et fint udvalg.
Sparede en masse penge ved at købe en bestemt bog her :-) Hurtig levering.
Har købt en antikvarisk bog.
Varen var som beskrevet.
Prisen var god.
Hurtig ekspedition og levering.
Jeg købte for nylig 5 stykker keramik fra Jod-Bog. De har gode varer og gode priser. Desværre, da jeg modtog min ordre, blev en vare brudt. Jeg har kontaktet dem 3 gange om dette og har ikke modtaget noget svar. Jeg havde set frem til at købe mere fra denne butik, men ikke nu. fordi de mangler den enkle høflighed at anerkende mine meddelelser
Har netop modtaget to ting fra Jens. Og hvor er det dog fantastisk. Super hurtig service og pakken er forsvarligt pakket ind. Her handler jeg gerne igen .
Jeg bestille noget LEGO hos JOD-BOG.
Det blev afsendt, men jeg modtog ikke varen på trods af et tilsendt T&T nummer fra GLS.
Når jeg søgte på T&T nummeret fandtes det ikke ?
Jeg kontaktede JOD-BOG (Jens) og han efterlyste straks pakken.
Han vendte hurtig tilbage med et svar ( +kopi af mail fra GLS).
Det viser sig at der faktisk er blevet 2 pakker væk samme dag, med samme bil ?
GLS vælger at undersøge hvilket kan tage op til 4 uger.
Det er i sig selv trist og Jens beklager, men det er han jo ikke skyld i.
Så kommer det bedste i det hvor jeg mener Jens viser hvad korrekt og god sælgerskik betyder.
Han erfarer igennem nogle mail udvekslinger at det Lego er til mit barnebarn.
Han spørger ind til hvad jeg mangler af det Lego, helt specifikt mangler jeg en batteri stav.
Den har han tilfældigvis en ekstra af, hvilken han pronto efter aftale sender Jens denne til mig og vi aftaler at når GLS har udbetalt erstatning eller fundet pakken finder vi ud af hvad der så skal ske.
Jens har i den grad arbejdet for at få løst problemet og har været opsøgende for at hjælpe.
Kæmpe respekt til ham.
Tak Jens 👍
Jeg fandt noget retro-legetøj til min søn, som han bliver lykkelig for. Ja, det er brugt, men det var i fin stand og forsvarligt pakket ind. Jeg vil uden tvivl kigge hos Jod-Bog næste gang jeg skal finde en unik gave til min søn.
Spændende retroting til meget rimelige priser. Har købt en del. Altid i orden, til tiden og fint pakket. Topservice og kommunikation. Engang manglede der en minifigur i forhold til det viste billede. Så fik jeg bare to andre for samme pris med i pakken, som jeg faktisk blev gladere for. Klart anbefalelsesværdigt.
I jod-bog.dk får du en rigtig god behandling, billig forsendelse og fine varer.