Amatøre, og Udulige...!
Siden arbejdsformidlingen, blev ændret til jobcenter, har det også ændret deres arbejdsopgaver. Før kunne man få formidlet, og hjælp til af finde et job. I dag med jobcenterets virke, er det blevet en kontrolinstans. uden nogen for for hjælp, eller vejledning til mulige job. Et jobcenter, som ikke har en fornemmelse, for hvad krav, og viden, man skal have i et arbejdsmarked, som konstant ændre sig, og sætter støre og støre krav, til en kommende medarbejder. Man banker konstant panden mod en mur, hvis man henvender sig, med en god ide, eller en mulighed for et job, hvor man lige, skal opkvalificer sig, med noget uddannelse, og kursus. Et jobcenter, som har fjernet sig fra at tænke på mennesket, til at kun fokusere på Kassetænkning, og økonomi.
Et jobcenter, man IKKE skal regne med, de informationer man søger, er korrekte, jeg har mange ex, på misinformationer, i den tid jeg har været fanget i deres klør.
Hvis jobcenteret var en privat virksomhed, var de forlænget lukket. med så mange utilfredse kunder, og negative omtale, En privat aktør ikke overleve længe. !
Man kan sige i deres forsvar, at de er bundet af, en fejlslagen arbejdsmarked politik, og arrogante politiker. og et uoverskuelig makværk af dagpengeregler , på over 23000 sider.
5. november 2014