Joanneswebshop Anmeldelser

4,2

Ik bestel hier regelmatig, zelfs als ik in de avond bestel is het meestal de volgende dag nog binnen! Nu heeft het mij toch nog geholpen om toch nog een leuke outfit voor naar een festival aan te kunn... Se mere

Wauw, super service! Ik bestel hier vaak omdat ik de prijzen zo top vind en ze veel trendy items hebben. Bij mijn laatste bestelling had ik ruim van tevoren een outfit voor een festival besteld. Toen... Se mere

Beste blazers ooit! Echt fantastisch kwa prijs, lengte, en uiterlijk Ben best klein en bijna alle broeken en dus blazers vallen op maat echt de vlag gaat hier uit haha daarbij is de klantenservice zo... Se mere

1. Dametøjsbutik
  2. Børnetøjsbutik
  3. Herretøjsbutik
  4. Skobutik
  5. Tøjbutik

Onze webshop biedt modieuze dameskleding voor een eerlijke prijs, speciaal voor vrouwen die er graag trendy uitzien zonder te veel te betalen. Met maten van 34 t/m 44 en een voortdurend vernieuwende collectie is er altijd iets leuks te vinden. Snelle levering en klantvriendelijkheid staan bij ons centraal jouw tevredenheid is onze prioriteit!

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Fijne webshop

Ik heb al meerdere malen bij Joannes Store besteld en ik ben heel tevreden. Het is altijd snel geleverd en de kwaliteit van de kleding is ook goed, naast dat het hele leuke items zijn. Ik zou zeker aanraden om te bestellen!

In één wood fantastisch

In één woord: FANTASTISCH!

Laat in de middag besteld en de volgende dag al in huis.
Wat ook zo leuk is is dat je naam persoonlijk op de doos staat waar de kleding in zit!
De kleding zelf is ook precies zoals omschreven en de prijs is helemaal AMAZING!!
Echt een aanrader om kleding te bestellen!

Super webshop

Meerdere keren besteld bij joanneswebshop. Hele leuke en vooral betaalbare kleding! Super blij met de items die ik van ze heb. Altijd snelle reactie ook. Ik bestel zeker vaker hier🥰🤗

16. marts 2026

Ruim aanbod en goede prijs-kwaliteit verhouding.

Ik heb een fijne ervaring met shoppen bij Joanneswebshop. Ze hebben er een ruim aanbod aan kleding, schoenen en accessoires. Zelf heb ik twee paar schoenen gekocht voor een kleine prijs. Ik ben hier super tevreden mee, voor het geld wat ik ervoor betaald heb en ben zeker van plan om meer te bestellen.

30. maj 2025

top bedrijf

dit bedrijf is zo top altijd een van de goedkoopste online webshops ik koop er vaker altijd leuke spullen
zeker shoppen bij deze webshop 👍🏼

Super leuke kleding!

Fijne webshop, bestel hier regelmatig. Leuke kleding voor een leuke prijs. Enige reden voor 4 sterren ipv 5, is dat je en verzendkosten moet betalen bij het bestellen, maar ook verzendkosten als je iets retour wilt sturen.... Verder altijd tevreden!!🩷

Top winkel!

Al een tijd geleden deze webshop ontdekt. Goeie kwaliteit kleding voor een goeie prijs. Vaak leuke aanbiedingen en vaak nieuwe kleding. Snelle verzending en de mogelijkheid tot achteraf betalen. Retourneren gaat ook eenvoudig en staat helder beschreven. Al met al een top site met leuke kleding en leuke prijzen!!!

22. januar 2026

Fantastisch

Mooie webshop, leuke meiden. Helpen goed en adviseren in de live!! Prachtige kleding, goede prijzen. Ik raad het ten zeerste aan voor een leuke shopervaring. Altijd krijg ik complimenten over mijn kleding!!!!!🫶🏼🥰

Gewoon meer dan super

Bijna mijn hele kledingkast hangt er vol mee, en er gaat gegarandeerd nog meer bijkomen!
Wat een fijne webshop en wat een service bieden ze aan! Kwaliteit is top en wil niks anders meer.

Ga zo door 🩷

Fijne webshop

Hele fijne webshop met met leuke wekelijkse collecties.
Duidelijke omschrijving over hoe de maat valt en snel verzonden!

Super mooie pakken besteld

Super mooie pakken besteld, 😍
Zitten heerlijk!
Service en levertijd super snel 1 x met je ogen knipperen en het is al in huis .
Super tevreden.
Natuurlijk weer leuke dingen gezien...dus weer shoppen !
Dames ☝️☝️ echt een aanrader 😍

Joanneswebshop-logo

Besvarelse fra Joanneswebshop

Super bedankt voor je lieve reaktie en bedankt voor je bestellingen 😘

De geweldige julie broeken ( meerder…

De geweldige julie broeken ( meerder kleuren) besteld, zitten zoooo fijn en dan de prijs 😍😍 ik raad iedereen aan hier te shoppen, leuke gezellig meiden, altijd vrolijk, snelle reactie op vragen en mail, bestellingen altijd supersnel binnen en voor prijzen die je niet kan weerstaan. Kortom topservice , mooie kleding voor de allerscherpste prijzen . Van mij een dikke 10!! Groetjes Chantal Elstak Kok

17. marts 2026

Fijne webshop

Fijne webshop! Al meerdere bestellingen gedaan. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Er is veel keuze, waardoor ik altijd wel iets leuks kan vinden.

Als je contact opneemt via social media krijg je een snelle en eerlijke reactie.

Ik ga hier zeker vaker bestellen! :)

17. marts 2026

Al jaren klant bij joannestore

Al jaren klant bij joannestore! Echt super tevreden altijd na een bestelling. Ik kom bijna wekelijks ook in de winkel, je wordt altijd super leuk geholpen. Je krijgt altijd leuk advies over de kleding. Ik ga atijd met een tasje vol weg haha! Super leuke meiden, moeder, vader en oma! Allemaal stuk voor stuk. Ik shop met plezier online en ook in de winkel.
Ik ga snel weer bestellen💕

11. marts 2026