JNA Vinduer & Døre A/S Anmeldelser

1.429

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 128 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver i mange tilfælde, at de bestilte produkter er af rigtig god kvalitet, og at de kan erhverves til en yderst fair og overkommelig pris. Forbrugerne er derudover generelt meget glade for den personlige og venlige betjening samt den pålidelige levering, som oftest sker helt efter aftale. Dog var nogle anmeldere ikke glade for, at der til tider forekom en temmelig lang leveringstid på de bestilte varer. Desuden nævnte enkelte personer mindre udfordringer med specifikke elementer eller mindre skader opstået undervejs, selvom disse uforudsete situationer ofte blev løst hurtigt og tilfredsstillende.

Det, folk taler mest om

Product

Forbrugere udtrykker stor tilfredshed med produktkvaliteten og de fornuftige priser. Mange fremhæver, at... Se mere

Quality

Anmeldere udtrykker stor tilfredshed og glæde over den gode kvalitet af de leverede døre og vinduer til... Se mere

Delivery service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af leveringsservicen og roser den generelt høje pålidelighed.... Se mere

Service

Mennesker rapporterer positiv oplevelser med service og fremhæver den gode betjening og hjælpsomme personale.... Se mere

Price

Brugere udtrykker stor tilfredshed med prisniveauet og fremhæver de fornuftige priser og gode rabatter.... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Super nemt at bestille nye, billige og goe vinduer, her igennem JNA..... bruger man deres Tømrer, blir alt opmålt og du hænger ikke selv på "fejlmålinger", hvor genialt...... og så har "vi" slet ikke... Se mere

Rigtig gode produkter. Altid venlig betjening med hjælp ved bestilling af deres produkter. Garantien de har på 10 år har vi haft gavn af pga. et krakeleret dørgreb. Vi fik tilsendt et nyt uden bere... Se mere

Har købt døre og vinduer hos JNA flere gange i forbindelse med ombygninger. Produktet er godt og de leverer altid som de lover. Deres indtastning af mål og specifikationer på hjemmesiden fungerer sup... Se mere

Jna vinduer har overholdt alle aftaler til tiden. Og vores nye dør er fin kvalitet og en meget fair pris. Fik endog prisen billigere, med prisgaranti. Sikker indpakket med gratis levering.

1. nr. 4 af de 14 bedste virksomheder i Leverandør af vinduer
  2. nr. 2 af de 4 bedste virksomheder i Producent af aluminiumsvinduer
  3. nr. 2 af de 9 bedste virksomheder i Dørproducent
  4. nr. 3 af de 13 bedste virksomheder i Dørbutik
  5. nr. 1 af de 4 bedste virksomheder i Dørleverandør
  6. nr. 1 af de 2 bedste virksomheder i Vinduesmontering

Om JNA Vinduer & Døre A/S

Høj kvalitet og god kundeservice siden 1975
JNA Vinduer og døre blev grundlagt i 1975 med fokus på solidt og godt håndværk til de danske boligejere. Køber du vinduer og døre hos JNA, er du sikret gode kvalitetsprodukter, og energirigtige vinduer der er tilpasset det skandinaviske klima.

Flot finish, forbedret indbrudssikkerhed og høj kvalitet, er standard når du bestiller dine vinduer hos JNA. Alle vores døre og vinduer CE- og energi-mærket. Du finder altid nye vinduer til gode priser uanset om det er 2- eller 3-lags vinduer du er på udkig efter.

Altid prismatch
Op til 12 års garanti
Landsdækkende montageservice

Bestil dine nye vinduer og døre i dag

Små detaljer gør en stor forskel for kvaliteten...
Hos JNA producerer vi nye vinduer og døre i nordisk kvalitetsoptimeret kernefyrretræ og træ/aluminium. Vi har et bredt udvalg af modeller i høj kvalitet med ekstra flot finish.

Opmåling - gør det selv eller få hjælp
Det er muligt selv at måle op til dine nye vinduer og døre. Vil du hellere have professionel hjælp til opmålingen, kan du også vælge at få besøg af vores montagepartner, som laver opmålingen og samtidigt hæfter for at disse mål er korrekt angivet ved bestilling

Høj kvalitet og god kundeservice siden 1975.

Design selv dine nye vinduer og døre.
Hos JNA finder du et bredt udvalg af nye vinduer og døre til dit hjem. Find inspiration blandt de mange modeller af energirigtige vinduer og døre. Du kan designe vinduerne efter dine egne mål og ønsker. Du kan blandt andet selv vælge størrelse, farve, glas og materiale.

JNA Certifikater

Se altid efter disse certifikater, når du køber vinduer

Se altid efter disse certifikater, når du køber vinduer

AAA- Kreditrated - Vi er her også i morgen
Vi er selvfinansierende og har en meget sund økonomi. Vi har altid arbejdet efter en filosofi, hvor pengene ikke bruges, før de er tjent, derfor er vi også AAA-Kreditrated, som er den højeste kreditværdighed, der kan opnås. Du kan derfor trygt købe dine vinduer og døre hos os - vi er her også i morgen.

Energimærkning
JNA er tilsluttet en frivillig mærkning af energirigtige vinduer, der er etableret af Energistyrelsen og Vinduesindustrien. Se altid efter energimærket, så er du sikker på at købe rigtige energirigtigevinduer.

CE-Mærket
Vinduer og døre fra JNA Vinduer & Døre A/S er CE-mærket og testet af Teknologisk Institut, det er din sikkerhed for, at vores vinduer og døre lever op til de gældende lovkrav.

Kvalitetsvinduer- og døre, til lav pris

Hos JNA finder du et bredt udvalg af energieffektive vinduer og døre.

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(1.429)

Rigtig fin levering og lige som aftalt

Rigtig fin levering og lige som aftalt. God weekend

Hej Michael.

Tusind tak for din positive anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med din levering, og det er kommet som aftalt.

Supper god kundeservice

Super god og venlig kundeservice,og god priser.
Jeg anbefaler det til alle der vil købe vinduer og døre 😌

Hej Awaz.

Tak for din positive bedømmelse!

Vi sætter stor pris på din ros og er glade for, at du var tilfreds med vores kundeservice og priser.

Meget tilfredsstillende

Produktet lever op til forventninger.
Levering til tiden og i højt aftale
Pris i orden.

2. maj 2025

Hej Ninna.

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med produktet, leveringen og prisen.
Vi sætter stor pris på din positive feedback.

JNA Vinduer & Døre

Synes vi har fået et godt produkt.

Synes vi har fået et godt produkt.
Kvaliteten er ok.

Hej Jan.

Tak for din positive anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med produktet og kvaliteten også lever op til forventningen.

Nem hjemmeside

Hej Henrik.

Tak for din fine anmeldelse.

Dejligt at høre vores hjemmeside har været nem at bestille på, vi håber du bliver glad for din nye ordre.

Fint

Fint flot fint

Hej Rasmus.

Tak for din fine anmeldelse.

Dejligt at høre du er tilfreds med din nye ordre, og det hele ser fint og flot ud.

Meget fin information

Meget fin information. Hurtigt svar på spørgsmål. Fornuftige priser og glimrende kvalitet på produktet.

29. april 2025

Hej Claus.

Tusind tak for din positive anmeldelse!
Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du var tilfreds med vores information, svartid, priser og produktkvalitet.

Fantastisk kundeservice

Jeg vil gerne anbefale JNA på grund af deres fantastiske kundeservice! Udover det er vi også glade for kvalitet og gode priser/tilbud. Vi har bestilt fra JNA 4 gang i løbet de sidste 2 år og har købt 2x dobbelt terrassedøre og 4 vinduer til vores sommerhus. Vinduer og døre blev leveret som forventet. De passede perfekt i mål.

23. april 2025

Hej Ieva.

Tak for din positive anmeldelse og for at dele din gode oplevelse med JNA.
Vi sætter stor pris på din loyalitet og er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores produkter og kundeservice. Vi stræber altid efter at tilbyde den bedste mulige service og kvalitet til vores kunder.

Hej Ole.

Tak for din fine anmeldelse.

Dejligt at høre at din ordre er blevet leveret fint ud til dig. Vi håber du bliver glad for din nye ordre.

JNA Vinduer & Døre

Hurtig levering, rigtig god kvalitet, god fornuftig emballage. Prisvenlig. Super oplevelse.

14. april 2025

Tak for de 5 stjerner.

Super godt at høre din ordre er blevet leveret hurtigt, og du er tilfreds med kvaliteten på elementerne.
Vi håber du bliver glad for din nye ordre.

11. april 2025

Hej Flemming.

Tak for de 5 stjerner.

Vi er glade for at høre du har fået en god service, vi håber du bliver glad for din nye ordre.

Ok pris og hurtig levering

Ok pris og hurtig levering
Let at bruge hjemmesiden

27. marts 2025

Hej Erik.

Tak for de 5 stjerner.

Super godt at høre du har fået en skarp pris på din ordre, og at din ordre er blevet leveret hurtigt.

Super tilfreds :-)

17. marts 2025

Hej Michael.

Tak for de 5 stjerner.

Vi er glade for at høre, at du er super tilfreds. Det betyder meget for os!

Super fine vinduer.

Benyttede mig er deres vinter tilbud, da det dukkede op i en reklame på FB. Fik vinduerne til ca. Halv pris, super fine vinduer, og levering til den lovede tid. Kan kun anbefale JNA vinduer.

12. marts 2025

Hej Christian.

Tak for de 5 stjerner.

Dejligt at høre du har fået en skarp pris på din ordre, og din ordre er blevet leveret til den forventet tid. Vi håber du bliver glad for dine nye elementer.

Kvalitet til tiden

Kvalitet til tiden, anbefaler klart JNA til andre. Alt som lovet: kvalitet, nem bestilling, rimelig pris og levering nøjagtig til aftalt tid, -perfekt :-)

12. marts 2025

Hej Søren.

Tak for de 5 stjerner.

Vi er glade for at høre din ordre er blevet leveret til den forventet tid, og du er tilfreds med kvaliteten samt prisen på elementerne.

Vildledende markedsføring

Når du køber vinduer og døre hos JNA er standard glasset sat til sommerhuse (2-lags B mærkede). Er JNA primært forhandler af vinduer og døre til sommerhuse? NEJ! Men deres priser fremstår billigere deraf.
Den fælde faldt vi, da vi skulle købe vinduer til vores helårsbolig.

Deres forslag? Køb nye 3-lags vinduer og så giver vi lidt rabat..

Det er vildledende at man aktivt skal gå ind og tilvælge det mest almindelige og lovpligtige type glas. Ingen steder bliver man gjort opmærksom på dette.

JNA er meldt til ombudsmanden.

10. marts 2025

Hej Mads.

Tak for din feedback.

Som vi også har drøftet mundtligt, gennemgår man en række valg ved bestilling, herunder materiale, glastype og andre specifikationer. Vores standardindstillinger sikrer, at kunderne frit kan vælge de løsninger, der passer bedst til deres behov.

Vi bestræber os altid på gennemsigtig og præcis information og tager din feedback til efterretning for at gøre bestillingsprocessen endnu tydeligere.

Kaj

4. marts 2025

Hej Kaj.

Tak for de 5 stjerner.

Vi er glade for at høre du har fået en god service. Vi håber du bliver glad for din nye ordre.

Kvalitet i top

Som sædvanlig var der levering til tiden og kvaliteten i top

27. februar 2025

Hej Kristian.

Tak for de 5 stjerner.

Vi er glade for at høre din ordre er blevet levere til den forventet tid, og du er tilfreds med kvaliteten vi leverer.

Fin levering

Min oplevelse var meget god
Varen kom en uge før aftalt

27. februar 2025

Tak for de 5 stjerner.

Dejligt at høre du har haft en god oplevelse med dit køb, og at din ordre er blevet leveret hurtigere end forventet.