Super nemt at bestille nye, billige og goe vinduer, her igennem JNA..... bruger man deres Tømrer, blir alt opmålt og du hænger ikke selv på "fejlmålinger", hvor genialt...... og så har "vi" slet ikke... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Høj kvalitet og god kundeservice siden 1975
Se altid efter disse certifikater, når du køber vinduer

Cortex Park Vest 3 , 5230, Odense M, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Rigtig fin levering og lige som aftalt. God weekend

Besvarelse fra JNA Vinduer & Døre A/S
Super god og venlig kundeservice,og god priser.
Jeg anbefaler det til alle der vil købe vinduer og døre 😌

Besvarelse fra JNA Vinduer & Døre A/S
Produktet lever op til forventninger.
Levering til tiden og i højt aftale
Pris i orden.

Besvarelse fra JNA Vinduer & Døre A/S
Flot resultat, fejlfrit og hurtig levering.

Besvarelse fra JNA Vinduer & Døre A/S
Meget fin information. Hurtigt svar på spørgsmål. Fornuftige priser og glimrende kvalitet på produktet.

Besvarelse fra JNA Vinduer & Døre A/S
Jeg vil gerne anbefale JNA på grund af deres fantastiske kundeservice! Udover det er vi også glade for kvalitet og gode priser/tilbud. Vi har bestilt fra JNA 4 gang i løbet de sidste 2 år og har købt 2x dobbelt terrassedøre og 4 vinduer til vores sommerhus. Vinduer og døre blev leveret som forventet. De passede perfekt i mål.

Besvarelse fra JNA Vinduer & Døre A/S
Hurtig levering, rigtig god kvalitet, god fornuftig emballage. Prisvenlig. Super oplevelse.

Besvarelse fra JNA Vinduer & Døre A/S
Benyttede mig er deres vinter tilbud, da det dukkede op i en reklame på FB. Fik vinduerne til ca. Halv pris, super fine vinduer, og levering til den lovede tid. Kan kun anbefale JNA vinduer.

Besvarelse fra JNA Vinduer & Døre A/S
Kvalitet til tiden, anbefaler klart JNA til andre. Alt som lovet: kvalitet, nem bestilling, rimelig pris og levering nøjagtig til aftalt tid, -perfekt :-)

Besvarelse fra JNA Vinduer & Døre A/S
Når du køber vinduer og døre hos JNA er standard glasset sat til sommerhuse (2-lags B mærkede). Er JNA primært forhandler af vinduer og døre til sommerhuse? NEJ! Men deres priser fremstår billigere deraf.
Den fælde faldt vi, da vi skulle købe vinduer til vores helårsbolig.
Deres forslag? Køb nye 3-lags vinduer og så giver vi lidt rabat..
Det er vildledende at man aktivt skal gå ind og tilvælge det mest almindelige og lovpligtige type glas. Ingen steder bliver man gjort opmærksom på dette.
JNA er meldt til ombudsmanden.