Firmaet og chefen bag er nogle fuskere hele bundtet. De gemmer sig og tør ikke stå frem når man kommer med både nyhedsmedier og politi. Folk falder om på stadion grundet epilepsi og historier... Se mere
Nu var det heldigvis en kamp med fck, så jeg gad ikke se den alligevel... Skulle det ske til en Brøndby-kamp, så kan I være sikre på, at jeg aldrig handler hos jer. Update: Nu prøver Jetsport at... Se mere
Jeg skulle bruge tryk på nogle trøjer, til en nonprofit organisation som jeg er med i. Jeg skrev derfor til Jetsport, med nogle spørgsmål om hvordan og hvorledes. Jeg fik efter en dags venten... Se mere
Jet Sport er en B2B-virksomhed som fremstiller tekstiltryk til ambitiøse virksomheder og foreninger. Vi forvandler rå kreativitet til virkningsfulde, visuelle dekorationer, som øger brand awareness og sidder fantastisk på tøjet. Selvom vi har skabt og udviklet tryk på tøj og andre tekstiler gennem årtier, forbliver vi tro mod vores værdier: Stærke partnerskaber, innovative løsninger, hårdt arbejde, fortrinlige serviceydelser og ansvarlig virksomhedsførelse.
Blytækkervej 15, 8800 Viborg, 8800, Viborg, Danmark
- www.jetsport.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
værste banner reklamer jeg nogensinde…
værste banner reklamer jeg nogensinde har set
Var til for fodboldkamp for første gang…
Var til for fodboldkamp for første gang på Odense Stadion. Da jeres reklame kom, fik man det dårligt og kvalme. Har aldrig oplevet så forfærdeligt at se på. Glad for min søster med epilepsi ikke var der. Kunne og se at fodboldspillerne, måtte stoppe og kigge væk.
Træk jeres gudforladte bannerreklame…
Træk jeres gudforladte bannerreklame tilbage. Vi har lidt under jeres epilepsiregime i årevis nu, kan det virkelig være meningen at det skal blive ved.
Deres reklamer!
Jeg har ikke købt noget hos dette firma, men deres insisteren på at bruge reklamer på Randers Stadion, der blinker fuldstændig sindssygt og ødelægger enhver fodboldoplevelse, så tvinger det mig til at give denne 1-Stjernet anmeldelse.
Få nu fjernet jeres bande-reklamer
Få nu fjernet jeres bande-reklamer fra superligaen.
Skandaløst at man er nødsaget til at kigge væk, når man døjer med migræne.
Negativ omtale bedre end ingen omtale?
Jet Sport kører tilsyneladende med mantraet at negativ omtalte er bedre end ingen omtale, ufatteligt at I stadig kører med jeres sindssyge epilepsi bande reklamer, endnu mere sindssygt at TV udbyderne og fodboldklubberne tillader det. Skam jer
Firmaet og chefen bag er nogle fuskere…
Folk falder om på stadion grundet epilepsi og historier er også dukket op fra hjemme i stuerne.
Firmaet gør intet ved det, og kontakter man dem kører de den videre indtil man når højeste led og så bliver der bare lagt på.
De fratager sig alt ansvar og de skal til at stå frem og tage ansvar for deres handlinger!
Bandereklame på stadions
Hvordan kan I tillade jer at reklamere på stadions med en bandereklame, der direkte er anfaldsfremkaldende for mennesker med epilepsi? Om man er på stadion eller ser kampene i fjernsynet, så er jeres hurtig blinkende reklame en konstant plage. UTROLIG IRRITERENDE OG TOTAL HENSYNSLØST!!!
Epileptikernes værste mareridt
Så fint at I gerne vil støtte sport og reklamere for jeres forretning på stadion. Men måske I skulle genoverveje måden I gør det på. Jeres led-bannerreklame er decideret sundhedsskadelig for epileptikere som den blinker løs. Og så er den tilmed også ødelæggende for spillernes fokus og den neutrale seers velbehag. Få den lige relanceret uden et blikfang af effekter, som skaber mere had og foragtelse for jeres forretning, end interesse. Det er også for jeres eget renommés bedste.
Bare ikke i orden
virksomhed der anvender helbredsudsættende metoder for at fremme deres forrentning. Burde forbydes
Fjern jeres reklame fra stadion
Fjern jeres reklame fra stadion, jeg kommer aldrig til at købe noget fra jer før i gør det!
Kæmpe skuffelse
Kæmpe skuffelse, at I ikke en gang efter massiv pressedækning har taget jeres helbredsskadelige reklame væk fra stadion - og I vil ikke en gang udtale jer. Hvad er det for en moral?
Banner reklame på stadion burde…
Banner reklame på stadion burde forbydes fra denne virksomhed.
Reklamens pludselige voldsomme blink kan udløse anfald hos epileptiske personer.
Simpelthen ufattelig uintelligent forsøg på at brande sig selv.
Vanvittig bandereklame
Nu var det heldigvis en kamp med fck, så jeg gad ikke se den alligevel...
Update:
Nu prøver Jetsport at intimidere mig til at trække min anmeldelse på Trustpilot - de vil blandt andet have mit telefonnummer, hvilket jeg pure har afvist.
Er kun ude på at irritere og stresse…
Er kun ude på at irritere og stresse med deres meget irriterende blinkende reklamebanner til fodboldarrangementer. Opfordring til alle om at tage afstand til en virksomhed som er så kynisk, at ville ødelægge oplevelser for mennesker med deres lortereklame, for at få opmærksomhed.
Jetsport gør intet godt for noget.
Jetsport gør intet godt for noget. Kan man købe sig fri for jeres reklame på stadion? Tænk sig, at man for 80 kr kan få en øjenskade og tre basser af Mathias Jørgensen.
Modbydelig reklame.
Modbydelig reklame.
Jeg er ikke betalende kunde med et fakturanummer. Men jeg blev genreret af en bannerreklame.
Ødelagde en fodboldoplevelse med et…
Ødelagde en fodboldoplevelse med et fodboldbanner der gav migræne. Tænk at man skal være så irriterende for at få opmærksomhed...
Blinkende stadionreklame
Ja, det er jo bare dejligt så meget I tager hensyn til folk med epilepsi. Jeg kan ikke længere tage på Viborg Stadion på grund af jeres reklame. Og I ved jo godt, at det er et problem, for I har fået så mange dårlige anmeldelser, som har omtalt det, men I er bare skide ligeglade.