Mijn eerste bestelling was top geregeld maar toen wilde ik nog een bestelling dien met een kortingscode via Riverty maar die betaling lukte niet en vlgs Riverty lag dat aan Jeroen Beekman zelf. Rive... Se mere
Kleding is snel, goed ingepakt bezorgd. Jammer genoeg paste het niet. Het terugsturen verliep heel goed. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden en en teruggave van het aankoopbedrag was snel binn... Se mere
Voor het eerst via deze webshop besteld. Kreeg €10 korting dat was top! Bestelproces ging makkelijk en snelle levering. Blouse die ik had besteld was super netjes ingepakt daar kunnen andere webshops... Se mere
Perfecte service staat voorop. Verder uitgebreide collectie met fijne merken. Ik koop bij de webshop en vind het oprecht jammer dat de fysieke winkels niet dichterbij zijn. Groot pluspunt is dat indi... Se mere
Er zijn 6 Jeroen Beekman winkels en een webshop. Het assortiment damesmode bestaat uitsluitend uit topmerken. Klantvriendelijkheid staat zowel in de winkels als online altijd voorop. Samen met de geweldige teams welke ook dezelfde passie en klantvriendelijkheid uitstralen, zorgen ze voor een unieke winkelbeleving.
Escudo 10, 8305 BM, Emmeloord, Holland
Svarer typisk inden for 48 timer
Betrouwbare webshop met vlotte levering en goede mogelijkheid tot terugsturen
Ja super snelle levering en netjes verpakt
Altijd goede service.
Snel geleverd, netjes verzonden, goede kwaliteit.
Ruilen: geen probleem
Klantgerichte service.
Ondanks weersomstandigheden, snelle levering.
3 januari besteld en 6 januari in huis
Goed op de hoogte gehouden
De communicatie ging goed en was ook snel verzonden.
Jammer dat DHL de bezorging ging verzorgen.
Dat is altijd problemen en een verrassing of het ook daadwerkelijk bezorgd gaat worden, of een melding dat ze je gemist hebben. Terwijl je thuis zit te wachten.
Overzichtelijke website met een ruime keuze en een snelle levering. Top!
Broek was anders dan omschreven, zowel qua kleur als qua maat (lengte). Meteen terug gestuurd, maar dan moet je wel €5,— aan kosten betalen voor de retourzending (is best veel, verzenden kan ook voor minder)!

Besvarelse fra Jeroen Beekman Mode
Mooie en leuke kleding en zorgvuldig verpakt
Goede en duidelijke website. Bestelling plaatsen erg eenvoudig. Snelle levering en zorgvuldig verpakte kleding.
Snelle levering, goed op de hoogte gehouden van verzending en aflevering. Blij met de aankoop. Dank.
Ondanks veel goede review ook een slechte. Wij hebben nu al meegemaakt dat minimaal 2x een besteld en betaald artikel niet leverbaar was. Na telefonisch contact krijg je dan te horen: excuses niet meer leverbaar. Dat zou in ieder geval pro-actief moeten!!

Besvarelse fra Jeroen Beekman Mode
Leuke vrolijke blouse, de tweede blouse heb ik terug gestuurd via retourlabel van 5,00 euro. (De kleur past niet bij mij ) Het was keurig in doosje geleverd.
Prima service. Enige nadeel retour is €5,00 ook als je iets anders koopt
Mooie trui van uitstekende kwaliteit , met zorg verpakt en snel geleverd.
Snelle levering, duidelijke communicatie en perfect verpakt.
Dat ze snel oplossen als er iets mis gaat