Kurt Jeppson Anmeldelser 12

2,5

2,5

Under middel

Hvem havde troet at fjerne en gasmåler ville være så svært

Jeg skulle blot have fjernet min gasmåler, hvilket resultede i et brandmærke i min væg, og at jeg skulle betale ydeligere 90 min for transport af gasmåleren tiltrods for at jeg blot indenfor et stenkast af frederiksberg forsyning. De fik derudover ikke fjernet alt, og kunne ikke blive enige med dem selv om de skulle komme igen for at hente resten (spoiler de kom aldrig og aflyste med mindre end en dagsvarsel). De vil hverken tage ansvar for skaden eller indrømme at de har skrevet for mange timer på. Ergo dårligt service og dårlige behandling af kunder.

18. marts 2024

De smadrer deres VVS artikler i en…

De smadrer deres VVS artikler i en kasse i vores gård og vækker hele blokken meget tidligt om morgenen hver dag. Aner ik hvordan de er som VVS’er, men som naboer er de forfærdelige. Please lad vær med at bruge dem, så jeg kan få min søvn.

13. september 2023

Vi har haft brugt Kurt Jeppson VVS i…

Vi har haft brugt Kurt Jeppson VVS i mange år, både på store og på små projekter.

Yderst kompetente medarbejdere - der er som i andre virksomheder kommet og gået noget personale. Men Kurt har været rigtig god til at finde nye kompente medarbejdere der går op i at udføre et godt stykke arbejde.

15. juni 2023

Uprofessionelt, inkompetent, ubehageligt

De udførte arbejde med at slukke for vandet, da der er sket vandskade. De har åbenbart kun slukket for koldt vand. Jeg har ved et tilfælde opdaget at de ikke har slukket for det varme vand og har bedt dem og de har gjort det.
De kan desværre ikke finde ud at slukke for vandet ordentligt og første gang.
Jeg har bedt dem om at notere to datoer i faktura, men det vil de ikke, fordi det handler om forsikring og om deres fejl.
I løbet af samtalen har de bare lagt røret på, sikke en virksomhed!

26. august 2022

Skulle ha tilsluttet opvaskemaskine

Skulle ha tilsluttet opvaskemaskine, da de gik var armaturet pilskævt+løst. Klagede over dette, der kom nogen der skulle lave armaturet. Dette blev gjort m en klat silikone, kort efter var det løst igen. Ydermere ville de ha ekstra betaling. De synes åbenbart jeg skal ha fuld valuta ell jeg vil sige vand for pengene, som fosser ud fra armaturet på bordpladen og gulvet, begge dele buler/ødelagt, dette sker selvom der er slukket for vandet. Desværre kan jeg ikke anbefale firmaet.

19. juli 2021

Telefondamen har en utrolig negativ…

Telefondamen har en utrolig negativ tone når man ringer. Det lyder som om man er til besvær når man taler med hende.

Udover det glemte de at ringe tilbage selvom vi havde en aftale.

Arbejdet kan jeg ikke udtale mig om, har i øvrigt ikke lyst til at benytte mig af et firma der ikke overholder aftaler.

28. september 2020

WC og køkkenhane.

Vi fik udskiftet WC og køkkenhane. På trods af sygdom, kom der en VVS’er på den aftalte dag. De ringede om hvornår han cirka ville komme. I butikken havde vi nogle ønsker, men de foreslog en anden køkkenhane, hvilket vi er glade for i dag. Pæn oprydning bagefter.

20. november 2019

Jeg vil give Jeppson VVS 5 ud af 5…

Jeg vil give Jeppson VVS 5 ud af 5 velfortjente stjerner. Det sker ikke tit at man får en tid til samme dag. Fra jeg ringede og så til VVS manden kom, gik der under 3 timer...Og det var en yderst sympatisk ung VVS mand der kom og fiksede problemet. Håber der venter ham en lønforhøjelse, for ikke alene kunne han sit kram, men han var også meget rar. Jeppson har hermed fået en ny og meget tilfreds kunde....

3. juli 2019

Utæt opvaskemaskine - problemet blev IKKE løst

Jeg havde en utæt opvaskemaskine, som de skiftede slangen på, idet de mente at det var den som var utæt, men første gang jeg startede maskinen efter deres besøg, var der igen vand på gulvet.

Nu har jeg skiftet opvaskemaskinen ud og nu er der ikke længere vand på gulvet.

14. december 2018

Er dette din virksomhed?