De skylder mig penge for mine sko, aldrig fået dem tilbage sjov at man kan hedder mange navne og samarbejde med temu og andre Kineske virksomheder håber at få mine penge tilbage nu der gået mang... Se mere
Der er ingen stil over det de skriver om varene og det man får. En lædertaske er lavet af plastic og syet i Asien. Det er umuligt at returnere varen inden for fristen fordi de først skal sende retur a... Se mere
0 stjerner! Har købt en taske i skin , fik noget, som ligner slet ikke , hvad har jeg betalt penge til :-( De hat tilbudt at betale ekstra 75 kr til dem, så sender de en anden taske til mig 😂😂😡😡 H... Se mere
Hvis jeg kunne give minus stjerner, gav jeg det. Hold dig langt væk fra deres hjemmeside. Tøjet, du modtager, svarer på ingen måde til beskrivelsen, hverken hvad angår kvalitet eller farve. Hvis de f.... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Hvis du skal bruge en hadegave eller…
Hvis du skal bruge en hadegave eller bare et godt grin, så gør det. Ellers så LAD VÆR MED AT HANDLE HER !
Tøjet kom efter tre uger, passede en størrelse xs selvom bestillingen var en L. - og sørme så om der ikke står Hong Kong på.
Kæmpe fup-forretagende
Kæmpe fup-forretagende. Køb IKKE noget hos dem. Deres support er en chat-robot. Deres varer kommer fra Kina, du kan ikke bytte og de tager ikke telefonen. Jeg politianmelder dem nu.
gid jeg havde tjekke trust pilot...
gid jeg havde tjekke trust pilot...
Vildeste fup firma- hold nu køft jeg gokker mig selv i hovet. Køb ikke det, de udgiver sig for at være danske firma, men det er det samme klude som sælges på Temu. det er overhovedet ikke dansk. Skal de ikke politiandmeldes ??? ogen der har gjort det- det skal da lukkes ned. Det må være ulovligt at føre folk bag lyset.
KØB ALDRIG NOGET HOS JENSENSTIL
Jensenstil er tilsyneladende en dansk web side med adresse i Kolding. Man betaler i dansk valuta.
Søger man på Dalbygade 40A, Kolding, er der seks virksomheder på adressen, men ikke bemeldte forretning, som altså bare har lånt en tilfældig postadresse til dække for et svindelforetagende.
Varesortimentet ser OK ud, men intet er, hvad det giver sig ud for at være.
Det første man opdager, efter man har handlet, og pengene er trukket, er at man skal slippe 1,5% af købsprisen i kort gebyr.
En ordrebekræftelse med et trackingnummer, afslører at pakken kommer fra Kina.
Efter 14 dage var den i Holland, og yderligere tre dage efter fik jeg pakken med DAO.
Den vare man modtager, ligner intet af det, web siden præsenterer på billederne.
Ekstrem dårlig kvalitet i komplet umulige størrelser.
Pasform eksisterer ikke.
Så skrev jeg til Jensenstil kundeservice, og meddelte, at jeg ønskede at returnere hele forsendelsen, og at jeg skulle bruge en returformular.
Der kom efter nogle dage en mail retur, skrevet på dansk, men i et kancellisprog, der virkeligt bar præg af, at nu startede der en forhalingsproces af dimensioner.
Heri foreslog butikken, at jeg kunne få byttet mine varer.
I en mail mere til Jensen, gentog jeg mit ønske om returnering.
Nu kom der, igen efter et par dage, en mail retur med et forslag om et afslag på 20% af prisen.
Ny mail til Jensen med mit returønske.
Så skrev sælger, at jeg kunne få et afslag på 30%, og at returnering til Kina var meget dyrt og besværligt, og det stod for min regning.
Der blev jeg lidt sur, og sendte sælger en "Strongly lettered" mail.
Så kom der i dag 5/6 en email med en vedhæftet returformular - på hollandsk.
Det kan heldigvis konverteres til dansk, og nu kunne jeg læse, at man først skulle sende en e-mail til support#exklusiv-mode (dot)com og registrere sin returnering, hvilket skulle ske inden 14 dage fra modtagelsen. Pakken ankom den 21/5, så den tid var jo allerede gået med skrive til kundeservice.
Og her er returadressen:
"Wangmaoqin Adresse: Lane 1177, Jianlan Road, Yinzhou District, Ningbo City,
Zhejiang-provinsen
Postnummer: 315100
Provins: Zhejiang
Land: Kina
Tlf.: 13336632845
NB! Der kan blive opkrævet høje omkostninger ved returnering til Kina."
Bedste forsendelse til Kina skulle være UPS, men det koster fra 300 kroner og op, og hvis man bruger pengene på returnering, har man ingen garanti for, at man nogensinde ser en klejne retur.
FUP OG SVINDEL FRA ENDE TIL ANDEN; HOLD JER VÆK.
Jeg har lært at se mig bedre for en anden gang ;-)
Fupfirma med dårlige varer fra Kina
Fupfirma med dårlige varer fra Kina. Køb ikke noget herfra!!!
Fupfirma
Fupfirma - pas på!!!
Ville gerne give minus stjerner.
Fake hjemmeside, forsendelsen modtaget men lysår efter køb og ingen retur muligheder af defekte sko
Snydt! Skulle jeg have set mig bedre for...JA
Køb aldrig fra denne side
Køb aldrig fra denne side! Elendig kvalitet og fup-side.
Jeg blev efter bestilling af sandaler fra hjemmesiden opmærksom på, at Jensen Stil havde en meget dårlig rating herinde. Jeg forsøgte uden held at annullere ordre og har siden afventet levering.
Sandalerne blev leveret 2,5 uge efter bestilling. Pengene blev ellers trukket med det samme.
De er sendt direkte fra Hongkong.
Standen lever på ingen måde op til hvad, jeg troede jeg havde bestilt jf. billede og beskrivelse på hjemmeside. De er så plastikagtige og lugter så kemisk, at jeg end ikke vil prøve dem.
Det ligner noget fra Temu og er i latterligt dårlig kvalitet.
Køb aldrig herfra!
Nu forsøger jeg at sende retur og håber på at få mine penge tilbage.
Fupfirma 🤥
Fupfirma 🤥
Ville gerne give minus stjerner.
Fake hjemmeside, forsendelsen modtaget men lysår efter køb og ingen retur muligheder af lugtende og elendige sko + cardigan ( begge dele i pudsige størrelser), der kom fra Kina...ish.
Ingen (Jensen)STIL over det.
Snydt! Skulle jeg have set mig bedre for...ja, det skulle jeg!
Meget dårlig
Meget dårlig, varer kommer fra Kina og det jeg har bestillt så slet ikke ud som på billederne. Skal sende varerne til Kina, trods at det er en dansk hjemmeside ! Køb ikke der. Det er tyveri!
Vare fra Kina
Bestilte er jakkesæt samt en andet sæt. Da sættet ankommer, er farve og pasform ikke ens med billeder. Finder præcis de samme vare på Temu. Billeder tager samme sted.
Der er desuden hul i den ene bluse. Leveringstiden er væsentligt længere end beskrevet. Er løbende i kontakt med dem pr mail hvor der svares hurigt og ordentligt. Dette vender da jeg pointere ovenstående og de forslår at jeg kan returnere til en adresse i Kina. På trods af adresse i Kolding på firmaet. Ender med er nedslag på pris, da at sende til Kina vil koste mere end tøjet værdi. Svar opleves oversatte samt automatiseret. Er ekstremt skuffet, da de på hjemmesiden præsentere et helt andet billede af kvalitet. og stil end det tilsendte. Forventer også tøj der lever op til danske kriterier, når jeg bestiller på en påstået dansk hjemmesiden, og ikke tøj produceret under kinesiske (Temu) forhold. Ellers havde jeg købt tøj gennem Temu
fupvirksomhed
glemte at tjekke virksomheden, så jeg faldt også i fælden. De har trukket penge, men jeg har intet modtaget og de reagerer kke på henvendelser.
Ingen mulighed for retursending .
Ingen mulighed for retursending .
Lang leveringstid, dårlig kvalitet samt størrelser svarer ikke til standard størrelser. For eksempel svarer XL str. Til medium.
Der er adresse i Kolding, men butikken findes ikke, og varer kommer fra Kina.
Det er ikke en troværdig on line butik
NYT NAVN TIL SVINDLERFIRMA
Okay. Nu kalder man det Jensenstil, alias Jensenmode, alias fupfirma, jeg gik også i fælden for 1 måned siden. De har ingen skam disse snyltere/svindlere, hvis de havde ville de ikke franarre folk deres hårdt tjente penge. Tænk hvilke slags mennesker disse folk er, jeg er glad for jeg ikke kender nogen af den kaliber.
Køb aldrig her
Køb aldrig her. Varen er slet ikke som den er beskrevet. Billig kopi fra Kina. Kan ikke levere den retur da de bliver ved med at skrive man kan få rabat ved ombytning og det lige pludselig er meget dyrt at sende retur. Virkelig dårlig service
Aldrig køb her.
Aldrig køb her.
Kinesisk hjemmeside TEMU står for disse varer til 1/4 af prisen med markedsføring af samme varer.
Jensen Stil har intet CVR nr. og tlf. hører til udlandet.
Det samme gælder for Aalborg Modehus.
Du får aldrig dine penge igen!!
Falsk markedsføring
Varen levede slet ikke op til forventning. Billedet af varen er fake. Betalte kr 259,- for en vare - tror den var nedsat med 50% (altså normalpris over kr 500,- Det har den ALDRIG ALDRIG ALDRIG været værd) - det er en supermarked/varehus stangvare værdi max kr 125-150.
Køber ALDRIG mere på nettet hos disse fake firmaer.
Fake hjemmeside fra Hong Kong
Fake hjemmeside fra Hong Kong.
Dansk adresse men udenlandsk telefonnr.