Jensens Bøfhus Aalborg får 2 stjerner. Maden er god - men personalet er usædvanligt usamarbejdsvillige. Min familie inklusiv min mor på 81 besøgte restauranten mandag den 4. august. Det regnede, og d... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Jensens Bøfhus er stedet med gode oplevelser og hverdagsforkælelse - på den gode måde. Vi er hele Danmarks Bøfhus. 🍴 Vi byder på møre bøffer, saftige burgere, kylling, ta' selv softice og meget meget mere. Læs mere på www.jensens.com. Husk at booke dit bord! Du har også mulighed for at tage hyggen med hjem - de fleste af vores restauranter tilbyder nemlig Take Away. Vi ses på Jensens Bøfhus - hele Danmarks Bøfhus.
Læssøegade 215, 5230, Odense M, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 1 måned
Nu hvor nyheden om at Jensens bøfhus lukker, vil jeg ha lov til at dele min oplevelse den 02/11/25 fra Axeltorv, København hvor vi var 25 spisende gæster pga 2 x 60 års fødselsdag og vi havde en fantatisk oplevelse fra vi kom og til vi gik og maden var udemærket og vi havde kælderen for os selv og super sød service og betjening fra tjenerne og mon ik at børnene nåede at tømme isbaren et par gange. Vil ønske personalet held og lykke fremover og tak for at vi nåede at holde fødselsdagen der
Var med min svigermor og veninde oppe og spise i Wawes , ikke en god oplevelse , meget lidt service og sur fremtoning når man spurgte om noget , selvom der næsten ingen mennesker var til frokost , vi ventede over en halv time på mad . Det kan godt betale sig i sådan et fag at være mere imødekommende ,og glad , så får man lyst til at komme igen , maden var ok , men kommer ikke igen .
Min kæreste og jeg bestilte takeaway i Horsens, og da vi kom hjem så vi at de havde glemt at putte vores pomfritter i posen. Efter et kort opkald leverede de pomfitterne til vores adresse sammen med 2 bøtter is og en stor cola. Rigtig god service 👍🏼
KOLDING: Maden var okay - efter at min mand fik en ny mørbradbøf, da den første var sej. Personalet var venligt, når de endelig kom hen til vores bord. De ryddede af, men vi blev ikke spurgt om vi skulle have ekstra drikkevarer eller dessert. Vi ventede, men kunne ikke se et personale, så vi betalte og fik en softice ved Frellesen rundt om hjørnet.
En oplevelse for familien reklamere i med. Ventetid på 2 dårlige burgere i waves på 1 time og 27 minutter. Spis et andet sted
Min datter, barnebarn og jeg var den 24/10 på
Jensens bøfhus i Holbæk.
Vi bestilte deres klub tilbud med bacon cheeseburgere.
Det er simpelthen det mest rædselsfulde jeg nogensinde har fået.
Jeg er overbevist om at bøffen var genopvarmet i mikroovnen. Det var gummiagtig med klumper af kød og sener i. Det smagte ikke friskt. Kødet var gråt. Baconen ovenpå var råt der var kalket uendelig meget mayo på bollen .jeg spiste 1/3 af kødet og lod resten gå ud. Mit barnebarn havde en fest.
Pigen der betjente os var sødning tilbød at tage baconen ud format den, hvilket jo ikke ville hjælpe på den uspiselige bøf. Jeg er overbevist om at det var sidste gang jeg spiste på Jensens bøfhus.
Der er mange år siden jeg har været på Jensens bøfhus, og vi sad 3 mennesker og kiggede på det meget lille menukort. Det er virkelig skrumpet, Vii fik 2 gange hakkebøf der antagelig var fabriksfremstillet. og den yngste bestilte kun pommefrites og salat Betjeningen var til gengæld fin. Sød ung pige.
Jeg forstår godt at de klare sig dårligt.
Kolding storcenter. Skræmmende ringe kvalitet. Ikke egnet til menneskeføde.
Jeg har igennem livet haft mange stygge madoplevelser på restaurationer verden over, men den her overgår dem alle. Samtlige 6 retter vi valgte, var totalt blotlagt for sjæl, smag, visuelt udtryk. Portionerne var deslige så små, at vi måtte forbi en hotdog på vej hjem.
Serveringspigen var derimod helt i top.
Er rystet over dette restaurant navn stadig eksisterer. Deres eksistens er ikke berettiget.
Føj!
Yderst dårlig service i Jensens Bøfhus i waves, Greve.
I restauranten har de en regel om at børn kun må sidde i børneafdelingen med legeområde osv. egentligt kunne dette være en super service for børnefamilier. Men hvis man ønsker at sidde et andet sted, så bliver medarbejderne direkte ubehøvlede og siger at man kun kan sidde der ellers kan man bare gå! Bare fordi vi har et barn (10 år) med betyder det ikke at vi har lyst til at sidde i en børneafdeling på bænke og plastikhynder. Den resterende del af restauranten har sofaer og pæne hyggelige stole og borde, men det er åbenbart kun for de gæster der ikke har børn med. Det føles som om at man ikke er en rigtig gæst hvis man har børn med og skal henvises til den mindre pæne del af restauranten. Og så er medarbejderne direkte uhøflige og siger at man bare kan gå! Wauw, virkelig dårlig oplevelse.
Hold da op en dårlig oplevelse. Var inde og spise, valgt to gange medlemstilbud og en ikke. Men da vi skulle betale, siger de at deres system er nede og vi skal derfor betale fuld pris på det hele. Utrolig de ikke selv kan taste beløbene ind.
Sidste gang vi kommer her og er absolut ikke medlem hos dem mere.
Mig og min kæreste var på 1 år kærste tur og hun hade ikke prøve Jensen Bøfhus så det kørte vi til i Tilst da vi var i hårhus ...nå først skal vi bestille og der ville jeg have laks hmm det hade de så ikke mere af nå så ville jeg have en bøf og min kæreste sperribs og vi Spøg tydeligt er der kartofler og sovs med i prisen og tjener svar ja men men men vi har ikke flere pomfritter hmmm ... Vi bestiller også begge sodavand og da de kommer for min kæreste en cola hvor der ikke var kulsyre i så den smagte helt doven og gør lige en tjener opmærksom på det og hun siger det skal hun nok få styr på og vi får vores mad og da vi har spist har vi stadig ikke fået en ny sodavand . Nå vi skal så betale og der har de så taget for pomfritter og sovs extra til min bøf . Vi brokker os og det var ikke var tjener sage vi skulle betale extra for og den sodavand ville hun heller ikke trække fra så ja en rigtig kedelig aften vi betalte og gik sure der fra
Det værste mad jeg længe har smagt. Bøffen var så tør at det skulle skylles ned med vand. Og ikke nok med det, så var bøfsandwichen fyldt med noget der i hvert fald aldrig har været sprødt svær. Der kommer vi i hvert fald ikke igen. Spild af penge.
Dårlig oplevelse.
De har gentagende gange forsøgt at snyde mig, med alle deres “gode tilbud” hvor man kan få noget til billigere penge.
Selvom de udmærket godt ved det slog de det ind til normalprisen og forsøgte at snyde mig for 102kr som jeg efterfølgende fik tilbage.
FRYGTELIG OPLEVELSE!
Det er usmageligt at snyde sine kunder på den måde!!!
Og har oplevet det på flere af deres resturanter
Var på Jensens Bøfhus Silkeborg d. 17.10.2025 , kl. 14.30 - 15.20 og fik for anden gang en total gennemstegt frokostbøf , og forrige gang en gennemstegt oksemørbrad , trods jeg begge gange ber om medium stegt. Begge gange tilbyder de at stege en ny bøf , men vi havde ikke tiden. ( under alt kritik , når der ikke er flere kunder i restauranten) Det var sidste besøg der , trods vi har været jævnlige kunder gennem 20-25 år. Trist 😞
Ifm. efterårsferieaktiviteter i Herning Centret torsdag 16/10 2025 havde vi lyst til lidt mad til frokost på Jensens.
Det hele burde være perfekt som det plejer. Men det gode kom så aldrig.
Vi havde vores 1 årige barnebarn med i klapvogn. Vi ville gerne sidde indenfor men det måtte vi så ikke pga. klapvognen. Jamen så sidder vi da udenfor. Hvad???
Havde bestilt en burger med fritter og dyppelse.
Efter noget venten kom vores mad.
1. Burger og fritter var lunkne.
2. Burgerbollen var så tør at den nærmest knækkede og smuldrede.
Jeg tænkte hmmm mange penge for lunken og tør bolle / burger.
Tog fat i anden tjener og beklagede min nød.
Hendes kommentar: det beklager jeg, hvorefter hun gik.
Hun kommer vel med ny omgang, tænkte jeg.
Det gjorde hun så ikke.
Tog min tallerken med ind til kassen og sagde til tjeneren at det ville jeg ikke betale for. Lunken mad og tørt brød. Han sagde blot: nej ok så.
NU måtte de da tilbyde noget?
Nej overhovedet ingen reaktion.
Magen til elendig service skal man lede længe efter.
Desuden havde vi nogen DEALS vi havde købt til Jensens. Han ville lige høre en overordnet.
Han kom tilbage og sagde at dem kunne vi ikke bruge der mere. Jamen det er da super.
Sætter aldrig mine ben på en Jensens Bøfhus mere og forstår nu bedre hvorfor de lukker rundt omkring.
Håber at høre fra en person som kan lidt mere end en overordnet i Herning.
Vi skulle i Jensens bøfhus i Kolding storcenter, med mine forældre. Mine forældre ligger store beløb, når vi er ude at spise, men vi har et problem, da min datter har meget svært med det at spise. Hun elsker nuggets fra Jensens bøfhus, men er fyldt 13 for en måned siden. Vi blev meget vredt afvist, da der var tilbud på børnemenuen, også selvom min mor tilbød at betale fuld pris. Stemningen var så dårlig ogvi blev mistænkt, for at ville ha børnemenuen, for rabattens skyld. Vi valgte selfølgelig at gå, da min datter begyndte at græde
Ufattelig dårlig service, eller nærmere INGEN service! Jeg havde købt en Deal med 6x frokost, men dealen var kun gyldig i 6 uger, uden nogen form for mulighed for at forlænge tidsfristen. Vi nåede ikke at komme afsted grundet sygdom, men der var ingen sympati fra Jensen’s bøfhus til at imødekomme en forlængelse!
Vi var på jensen’s bøfhus i Skalborg d 12/10 2025 vi besluttede os for at bestille jeres såkaldte mørbrad’s bøffer, og det var en kæmpe FEJL 😟 men drikkevarerne kom dog hurtigt så det var fint, men da vi fik vores bøffer som vi bestilte medium kom de ind til os fuldstændig røde og hårde, min kærestes skive kartofler var fuldstændig uspiselige de var kolde, de var hårde og nærmest sorte, jeg forstår ikke man kan tage næsten 800kr for 2 så dårlige bøffer og uspiselige kartofler 🥔 som vi dog klagede over og fik bragt nogle nye ind, tjeneren var kold og ikke særlig god til at betjene kunderne, jeres virksomhed kører med underskud ved jeg, og hvorfor mon ????
Det var på ingen måde 800kr værd og vi var så triste over at bruge så mange penge på sådan en omgang øv øv øv ☹️😔 måske I skulle sende jeres såkaldte kokke på kursus.
I går fejrede vi min fødselsdag på Jensens Bøfhus i Herningcentret. Besøget var en kæmpe succes. Personalet gjorde alt, hvad de kunne for at give os en fantastisk oplevelse. Vi fik straks et rigtig hyggeligt bord, og de forklarede os om menuen. De var venlige og imødekommende, og vi følte os rigtig velkommen. Da maden kom, var det af virkelig fin kvalitet. Jeg vil helst have bøffen gennemstegt, og det er normalt svært at gøre godt. I dette tilfælde var det dog gjort til perfektion. Sjældent har jeg fået så veltilberedt og velsmagende bøf. Desserten var en meget fin anretning. Vi var så godt tilpas efter vores besøg og kommer snart igen efter den fine oplevelse.
Vi har til aften været på besøg hos jeres restaurant i Waves. Vi ventede ti minutter ved indgangen og der var ikke gjort klar til os, selvom vi havde bestilt bord.
En tjener taber en gaffel da hun er ved at dække op, og ligger den blot tilbage igen.
Der gik en halv time før vi kunne bestille, da vi selv efterspurgte en tjener om vi kunne få lov.
Under hele serveringen blev der ikke henvendt sig til os, så vi kunne bestille det ad libitum, som vi havde bestilt og betalt for.
Det er UNDER ALT KRITIK! at vores ene barns bestilling bliver glemt og hun skal sidde og vente 15 minutter, imens vi andre bliver nødt til at spise for at være sikker på at få varm mad. Vi spørger endda ved bestilling for at sikre, at der er bestilt seks retter, hvor tjeneren bekræfter.
Vores børns frugtspyd var decideret for gamle og uappetitlige.
Vi bestiller ekstra pommes fritter og sovs ved igen selv at henvende os, da det kommer er det koldt.
Vi rydder selv af bordet.
Da vi skal have dessert, bestiller vi uden hasselnødder, og vi får serveret med hasselnødder. Tjeneren tager bestillingen tilbage, men pludselig sidder vi og venter på en dessert der pludselig er blevet glemt?????
Vi spørger efter den flere gange.
Da vi så endelig får den, bliver den ene serveret halv størrelse af den anden, hvor vi får at vide: “så må I dele lidt”. Det er simpelthen under alt kritik.
Tjenerne stod 7 mennesker i baren og sludrede og var fuldstændig ligeglade! Hold nu op hvor har det været ringe og dårlig og mildest talt ELENDIG service.
Der bliver ikke svaret på mail.
Tag ansvar!!!