Altid meget hjælpsom
Altid meget hjælpsom, tager sig tid til sine kunder
1000 Tak for altid en god behandling.
Lagergårdsvej 1 - 3, 2820, Gentofte, Danmark
Altid meget hjælpsom, tager sig tid til sine kunder
1000 Tak for altid en god behandling.
Vi har tidligere brugt andre værksteder til vores alfa MiTo, men skiftede, da vi havde et problem med vand indtrængen i bilen, som ingen kunne finde en løsning på. Jensen Auto fandt hurtigt problemet og fik løst det. Siden har vi kun brugt Jensen auto og vi oplever altid god service, fair priser og faglige kompetente mekanikere.
Jeg har været kunde hos Jensen Auto i flere år nu med min Alfa Romeo Giulietta. Jensen Auto vandt mig som tilfreds kunde, da et konkurrerende værksted overkomplicerede en opgave. Pga. Jensens erfaring med italienske biler, vidste de præcis hvad der skulle fixes: en ledning. Det kostede mig 125 kr., og sparede mig for flere tusind. Jeg føler mig altid tryg i hænderne på Jensen Auto.
Vi var på en Nordals tur for at se de "gamle steder". Instrumentbrættet viste at en pære ikke virkede. Nærmeste værksted ifht hvor vi overnattede var Jensen Auto. Vi drejede ind og spurgte om det kunne løses med det samme. Ja, var svaret og inden jeg fik talt ud var pæren skiftet. Betaling, Mobilepay. Stedet virker absolut som en del af lokalmiljøet, hvor man hjælper med det man kan. Vi kommer gerne igen.
Som ikke-bilkyndig er det tit svært at vide, om et værksteds anbefalinger er reelle eller ej. Hos Jensen Auto er man dog aldrig i tvivl. (Til tider vil de sågar anbefale dig ikke at få lavet en reparation, som de ellers kunne have tjent penge på.)
Både kundeservice og kvalitet er fra øverste hylde, og jeg er utroligt glad for endelig at have fundet et værksted, jeg fuldt ud stoler på. Min eneste grund til ikke at anbefale dem skulle være, at det så vil blive sværere at få tid hos dem i fremtiden, men ikke desto mindre den største anbefaling herfra.
Seks stjerner - intet mindre! Har brugt Jensen i mange år og når man kører Alfa er det vigtigt at man har et værksted som ved alt om ens bil. Her er et mærkeværksted som ikke kun leverer yderst kompetente og professionelle reparationer - det sker også til den rigtige pris. Sætter du samtidig pris på god service er Jensen stedet.
Jeg har brugt Jensen auto i henved 10 år....
Keld, Carsten og Jake er alle super personer. Man kan stole på dem, og man ved at ens bil er i gode hænder... Prisen er god og betjeningen i top... Jeg kan varmt anbefale Jensen Auto, og burde egentlig have gjort det for mange år siden - men bedre sent end aldrig!
Din Alfa er i de bedste hænder hos Jensen Auto! Altid tid samme dag eller senest dagen efter. Jensen kan i 9 ud af 10 tilfælde alene ud fra en kort beskrivelse over telefonen svare på, hvad der er galt. God og seriøs dialog med mekanikerne! Det er guld værd at have et godt værksted!
Jeg punkterede mit højre forhjul på helt nye vinterdæk på vej til arbejde, og var super skuffet. Jeg Googlede nærmeste mekaniker, og heldigvis lå Jensen Auto lige ved mit arbejde, og de tog glædeligt imod min bil.
Heldigvis kunne det lappes, og mest af alt var det opmuntrende at mekanikeren smilede og var flink, så jeg fik et indtryk af at de var glade for at hjælpe mig.
Ærgerligt og uheldigt med en regning for skruen der punkterede dækket, men en regning jeg med glæde betaler for den hurtige og gode service.
Mange tak!