4,5

God oplevelse

Jeg var noget skeptisk med at handle hos JenJenHouse, da det er et kinesisk firma. Jeg valgte dog og tage chancen, og blev positivt overrasket.
Jeg købte et par dansesko, som passer som de skal. De er flotte og ligner præcis dem på billedet. Herudover kom de hurtigere end beregnet, hvilket jo altid er dejligt.

26. oktober 2023

Besvarelse fra JenJenHouse

Mange tak for din bestilling. Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med denne købsoplevelse. Support fra kunder som dig hjælper vores virksomhed med at vokse og udvikle sig. Du kan være sikker på, at vi vil betjene dig med samme eller bedre standard i fremtiden.

Kan ikke komme i kontakt med dem!!!

Jeg har modtaget en kjole som i kvalitet ikke lever op til mine forventninger. Derfor vil jeg sende den retur og have mine penge igen. Men jeg har læst at jeg skal have en returseddel fra dem og ligge i, men det er åbenbart umuligt at få. De svarer ihvertfald ikke på mine henvendelser.
Og jeg skal returnere kjolen inden 7 dage!!!!
De har kontaktet mig og beklaget.
Jeg har fået pengene tilbage og fået lov til at beholde kjolen.
Øv øv så fik jeg sgu også lige en told regning på 392,- oven i !!
Det står der ikke rigtig noget om på hjemmesiden😱

6. februar 2015

fra skeptisk til fantastisk

Da jeg skulle giftes besluttede jeg mig for at købe min kjole igennem JenJenHouse. Alle i min omgangskreds frarådet mig det, og mente at chancen var for stor til denne anledning. men.. og jeg må sige at jeg er glad for, at jeg holdt ved min beslutning. festen blev blandt andet huskede for den fanstatisk kjole.
Fra bestillingen til modtagelse, fik jeg besked om status af min kjolen.
og da jeg så modtog pakken og fik den at se, var jeg fuldstændig mundlam, den var så fantastisk flot, jeg har aldrig se så flot en kjole før. Jeg havde en syriske til back up, og da hun så den, roste hun hvor flot den sad på mig, og at syningerne var så professionelt lavet! på trods af de få pengene den kostede! Jeg kan ikke andet en anbefale det.

23. august 2014

Fin kvalitet og hurtig levering

Jeg bestilte en brudepigekjole, som var af fin kvalitet og leveringen foregik smertefrit. Og kommunikationen var også helt fin undervejs i bestillingen.

Siden stammer fra Kina, til dem der skulle være i tvivl, og de kommunikere helt fint på engelsk.

14. maj 2014

Perfekt kvalitet, perfekt design og perfekt levering!

Jeg faldt pladask for den kjole jeg ville have, købte den i samme farve som på billedet efter mine egne mål.
& jeg må indrømme, aldrig har jeg været så bange da jeg modtog pakken. Det kommer fra den anden ende af verdenen, og det kunne være syet dårligt og det kunne være den slet ikke passede mig - men den sad perfekt, og der er ingen løse tråde eller noget som helst! Det eneste minus, som gør at virksomheden kun får 4 stjerner, er at længden er 5-10 cm for lang, og derfor bliver jeg nødt til at betale en syerske, men det er sku det værd!
Derudover var jeg heldig at den ikke blev taget i tolden, men dette var jeg indstillet på, da jeg havde læst de danske anmeldelser på trustpilot og læst deres firmabeskrivelse inden jeg bestilte. Så de penge jeg havde forventet til told, går bare til syerske. fred med det.

Syerske tiden tog 5 dage mindre end forventet, og selve fragten tog kun 48 timer, så jeg klaget bestemt ikke!
Anbefaler virksomheden til alle!

14. februar 2014

PAS PÅ pakker fra KINA. Husk moms og told.

Jeg sidder med en efterregning på 408 kr for en kjole til 929 kr. Man skal selvfølgelig betale moms når man importerer varer fra lande udenfor EU, men at DHL også kræver 150 kr plus moms (187,5) for at opkræve momsen som de skal betale til SKAT, var jeg ikke klar over. Hvis jeg havde købt for mere end 1150 kr havde regningen været endnu større da jeg også skulle betale told. HUSK AT MAN BESTILLER FRA KINA...!!!

27. september 2013

Kjære Lene Westergaard,

Takk for at du handler fra JenJenHouse.com og dele din shopping erfaring med oss.

Vi beklager å høre at du må betale for ekstra penger som må være importavgift og skatt. Vi har uttalt politikk om mulige import toll avgifter på vår side med vanlige spørsmål: http://www.jenjenhouse.com/about/help.php?page_id=8. (Det tredje punktet)

Enkelte land kan kreve en toll importavgift og skatt som kundene må betale, kan du sjekke med ditt lokale tollsted for mer informasjon.

Men vi bryr oss om ditt tilfelle. Jeg har rapportert saken til vår manager. Hun tar over saken din snart. Vennligst ikke bekymre deg for det.

Takk for tiden din.

Super oplevelse!!

Har fået den flotteste brudekjole fra jenjenhouse, den er meget flottere end forventet, glæder mig så meget til mit bryllup :O) Den er meget fin syet og passer perfekt efter de mål jeg gav dem, sko = passer perfekt, diadem = rigtig flot, slør = flot håndarbejde. Handler gerne der igen.

24. juni 2013

Fin kundeservice ved reklamation

Jeg bestilte en rimelig dyr kjole (sammenlignet med de andre kjoler) på Jenjenhouse.com. Hende jeg kommunikerede med var rigtig sød og jeg havde ikke noget problem med det sproglige i oversættelserne. De fik hurtigt sendt kjolen afsted, men desværre levede kjolen ikke op til mine forventninger. Kjolens finish var simpelthen ikke pænt.
Jeg skrev tilbage til dem og vedhæftede billeder af kjolen. Den manager jeg skrev sammen med var meget forstående og hun tilbød mig at tilbagebetale 40 % af kjolens pris eller at få et tilgodebevis på det fulde beløb, hvis jeg sendte kjolen retur. Desværre har jeg jo betalt over 800 kr. i told som er mistet, så jeg takkede ja tak til de 40 %.

4 stjerner for god kundeservice og 2 stjerner for den kjole jeg modtog.

14. juni 2013

Kære Maria,

Tak for shopping fra JenJenHouse.com og dele din shopping oplevelse hos os.

Vi er kede af at høre, du er så utilfreds med vores påklædning. Normalt i JenJenHouse vil hver finsished kjole nøje inspiceret af vores Quality Control afdeling for at sikre, det er sendt ud i en perfekt stand.

Anyway, hvis kjolen er virkelig lavet med nogle mangler, vil vi helt sikkert tage ansvaret. Jeg har rapporteret din sag til vores manager. Hun vil overtage din sag rettidigt, og vi tror, ​​at hun vil arbejde ud af en top løsning for dig til sidst. Vær venlig ikke at bekymre dig om det.

Tak igen for din tid.

Smuk kjole, men for lidt info.

Jeg havde stor glæde af at læse andre anmeldelser af JenJenHouse herinde, så jeg ville også lige dele min erfaring.
Umiddelbart var jeg meget forbeholden overfor at bestille en gallakjole over nettet. Jeg bestilte kjolen efter mine egne mål, og jeg må sige, at jeg er meget imponeret. Kjolen sidder perfekt på mig, og farven stemmer godt overens med den, man ser på billedet. Så ikke én eneste ond bemærkning om denne!
Desværre har hele leveringsprocessen trukket ned på min oplevelse. Efter at have læst herinde, var jeg indstillet på at betale told for min kjole, men fragtfirmaet (DHL) leverede en dårlig service, og derfor fik jeg min kjole 4 dage for sent.
Men kjolen er meget smuk, og jeg glæder mig til at gå til galla i den! 1500 kroner alt i alt for en kjole syet specielt til mig - jeg klager ikke!

16. april 2013

Regn med at skulle betale told, når pakken kommer hjem.

Jeg bestilte en galla kjole fra deres hjemmeside, og blev overrasket, da jeg fulgte min pakke via tracking nummeret, over at se, at min pakke blev sendt fra Kina!! Der står ikke noget sted på deres hjemmeside, at kjolerne bliver syet i Kina! Jeg skulle derfor regne flere hundrede kroner oven i prisen til betaling af told, som jeg i forvejen syntes var høj. Heldigvis havde jeg råd til at betale tolden, da den kom til Danmark, men hvad nu hvis jeg ikke havde?
Hvis man kigger på siden "om os" står der heller ikke noget om, hvor deres hovedsæde er eller hvilket land de kommer fra eller noget. Det er noget jeg vil være mere opmærksom på, alle de fremtidige steder jeg vil handle på nettet, fordi når man skal regne med told oveni prisen, er det pludselig ikke så billigt mere.
Dog er der ikke nogen finger at sætte på kjolen, den er flot og i god kvalitet.

12. april 2013

Positiv handel

Jeg har bestilt 3 kjoler og tilbehør til...
Kjolerne er i go kvalitet og kom 3 dage før tiden
Men desvære sku jeg betale 1300 kr ekstra for told oveni

20. marts 2013

Fantastisk kjole

Jeg var en smule skeptisk, da kjolerne er meget billige, jeg læste diverse anmeldelser, de fleste var positive, og tænkte at jeg ville prøve at bestille en brudekjole + andre ting.
Jeg har lige modtaget mine vare, 5 dage før tid :)
Jeg har fået en rigtig flot brudekjole, den er syet rigtig flot, og har ingen fejl eller mangler, så jeg glæder mig til at bære den + alt det andet tilbehør jeg bestilte på siden, på min bryllupsdag.
Kontakten til jenjenhouse har også været rigtig god,
Så alt i alt en god service, og en fantastisk flot brudekjole.

18. marts 2013

Flot kjole - leveret før tid :)

Vi fandt en den flotteste kjole hos JenJenHouse og bestilte den til levering senest den 17. december. Bestilling og orientering fra butikken kører lige efter en snor.

Kjolen er kommet i dag - 3 dage før den skulle og det er nøjagtig den kjole vi har bestilt og størrelsen er helt perfekt.

Jeg kan kun anbefale JenJenHouse.

14. december 2012

Køb ikke her fra...

Jeg bestilte en kjole fra siden, med god tro om at jeg fik den kjole jeg havde bestilt, men det fik jeg ikke... jeg fik en kjole som overhovedet ikke lignede eller mindede om den. Oven i det havde jeg betalt ekstra for at få den syet den lige til mig, hvilket den heller ikke var.
Jeg var så skuffet at jeg selvfølgelig skrev til Jenjenhouse, hvor jeg efter kort tid fik svar om at de havde gjort alt efter bogen. Jeg har nu skrevet med dem igennem 2 måneder snart, hvor vi stadig ikke er kommet til enighed.
De er nu villige til give pengene retur, men ikke betale for fragten, selvom det er dem som har lavet fejlen.
Værst af alt er at de efter min klage ændrede billedet på hjemmesiden af den kjole jeg betalte for til en kjole jeg fik.
Jeg er dybt skuffet og utrolig sur over min behandling - jeg råder ingen andre til at købe kjoler derfra.

12. oktober 2012

Dear Matilde Nøhr Foss,

Thanks for shopping from JenJenHouse.com!

We are sorry that you are not satisfied with your dress. We always put the customer's satisfaction in the first place and we are more than willing to solve the problem you have encountered.

Can you tell us your order number? We'd like to give you a top solution.

Look forward to your reply.

Ret blandet oplevelse

Ret blandet oplevelse at handle hér. Billederne de benytter stemmer ikke altid overens med kjolen du modtager.

En god idé er at billede af den kjole du ønsker - sådan som de laver den. Det kan betyde en verden til forskel.

De havde syet målene forkert oveni - ret uheldigt.

Men ellers har de været søde til at svare næsten fra dag til dag - tilføjet ændringer til kjolen uden ekstra betaling - og leveringen foregik på under én uge.

24. juli 2012

Dear Kiarra,

Thanks so much for your feedback here.

We are glad to know that you are satisfied with our service. And we're always doing our best to improve our service and products to satisfy all of our customers.

Welcome to shop from us again :)

Jenjenhouse.com

Jenjenhouse
Er nem at få kontakt med og informere rigtig fint inden køb.
Efter du har betalt og det viser sig at kjolen ikke passer eller er defekt.
Står du ganske alene.
Jenjenhouse forsvinder.
Der er ingen kontakt ingen returmuligheder intet af hvad de så fint skriver på deres hjemmeside.
Så tænk dig om, kjolen kan nemt blive en dyr oplevelse.*
Efter denne besked, kontaktede JenJenhause mig endelig og tilbød at betale halvdelen af kjolens beløb tilbage...ikke halvdelen af mine udgifter.
Egentlig er det kun en tredjedel af hvad kjolen har kostet mig, jeg fik tilbage.
Det vil sige, de resterende 800 danske kroner kjolen har kostet mig - er penge smit ud i den blå luft.
Kjolen (der er med ærmer) er kæmpe stor i udskæringen, klippet forkert.
Ærmerne hviler ikke på skuldrene - som de burde.
Hvis jeg skulle have en skrædder her i landet til at sy den ind med mange små læg (ca. 18 cm - i udskæringen ) vil dette kunne ses - og det bliver en meget dyr kjole bagefter - for det tager tid og arbejdslønnen er dyr.
Jenjenhause ville ikke have kjolen retur.
De har solgt mig en defekt kjole.
Jenjenhause har været en meget dyr og en meget dårlig, dårlig og skuffende oplevelse.

19. juni 2012

Dear Rita,

Thanks for shopping at JenJenHouse.com!

We are sorry for the inconvenience caused. We always put the customer's satisfaction in the first place and we are more than willing to solve the problem you have encountered.

We checked our system and we've already made an agreement regarding your order. Would you please check your mail box? Thanks for your time and support!

Kopier

Dette firma sælger kopi varer og misbruger rettigheder billederne.
Man får ikke det de reklamere med !

23. maj 2012
Vis anmeldelser på alle sprog (118 anmeldelser)