Nem og hurtig levering, tingene var pakket fint og sikkert, var lidt nervøs da jeg blandt andet bestilte maling, men det var fint pakket ind og i en pose, så det var sikret hvis det skete uheld
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Fin web-handelsplatform
Fin web-handelsplatform. Så så dog gerne en mulighed for fragtfri levering til afhentning i lokal Jem&Fix butik.
Tingene kom til tiden det var helt fint…
Tingene kom til tiden det var helt fint og i orden
Perfekt og Danmarks bedste kundeservice
Må bare rose jer - altid gode priser og meget hurtig levering. Og er der noget galt, så agerer I med det samme og får bragt det i orden.
Alt fungerede upåklageligt
Det gik hurtigt og nemt.
Jeg havde bestilt et cover til vores…
Jeg havde bestilt et cover til vores pool, men desværre var det udsolgt. Jeg fik en venlig besked og mine penge kom retur. Så lige denne handel, var jo ikke den optimale oplevelse. Men vi handler meget i jemogfix og jeg giver gerne 5 stjerner, fordi jeg synes de har de ting som jeg har brug for til en god pris. Medarbejderne er venlige og butikkerne er pæne og overskuelige.
Så dejligt med hurtig levering!
Jeg bestilte to ting i forgårs, og allerede i dag blev de leveret. Nemt og hurtigt, og begge dele virker upåklageligt.
God hjemmeside og hurtig levering.
Spild af penge….
Købte et badebassin til kr 599,- som var fuldstændig spild af penge.
På billeder ser poolen flot ud, men reelt ligner den noget, der er ved at falde sammen.
Smidt ud og køber aldrig hos Jem&Fix igen.
Hurtig levering og pris for træpillerne…
Hurtig levering og pris for træpillerne er ok i forhold til markedet.
Jeg er SÅ tilfreds med Jem & Fix (Og…
Jeg er SÅ tilfreds med Jem & Fix (Og Jer i Tølløse afd. få lige en ekstra ✨️)
Hjemmesiden er altid god og opdateret.
Gode vare til fair priser.
God service i der hvor vi handler (Tølløse)
Og så kan man skrive til Jem & Fix via e-mail. Den service er jeg særligt glad ❤️
I fortjener alle virkelig MAX point 👍️
Jeg købet en hundpool og det kom næste…
Jeg købet en hundpool og det kom næste dag og hun er glad for den
Det var nemt at bestille og varen kom…
Det var nemt at bestille og varen kom hurtigt. Det bliver ikke til 5 stjerner, da vi skulle betale for fragt, selvom vi købte for et forholdsvist højt beløb (799,- kr.)
Skulle købe en ventilator
Skulle købe en ventilator. Jem & fix havde ingen, - hvad heller ikke andre havde - men de anbefalede at se på nettet, og der var en i restordre. Fik hurtigt svar tilbage, at de ville sende, så snart den kom hjem. Der gik kun 3 dage, så havde vi den
Fint produkt til en god pris og hurtig levering
Fint produkt til en god pris og hurtig levering!
Meget hurtig betjening og levering
Meget hurtig betjening og levering. Der manglede en del på buskrydderen, som straks blev eftersendt. Meget fin service. Vil klart købe hos Jem og Fix igen
Dejlig oplevelse med online bestilling
Dejlig oplevelse med online bestilling. Hurtig levering uden problemer.
Hurtig levering og fin vare.