Nem og hurtig levering, tingene var pakket fint og sikkert, var lidt nervøs da jeg blandt andet bestilte maling, men det var fint pakket ind og i en pose, så det var sikret hvis det skete uheld
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Bedømmelse af online handel hos hjem og…
Bedømmelse af online handel hos hjem og fiks. Var i top👍 inden varen var modtaget havde jeg et spørgsmål, fik en god behandling via kundeservice. Modtog varen, men i mellemtiden fik vi vores pool pumpe til at virke, derfor havde vi ikke brug for ny. Kundeservice meldte retur via mail, at vi blot kunne returnere varen i vores lokale hjem og fiks, i stedet for at sende pakke retur. Kan helt klart anbefale Hjem og fiks til andre. God kundeservice. 👍
Lynhurtig levering
Hurtigt og god service
Jeg bestilte hegn for halvanden uge…
Jeg bestilte hegn for halvanden uge siden. Har først i dag fået en sms om, at mine varer bliver leveret i morgen.
Pengene for mine varer blev trukket for fem dage siden, hvilket jeg finder uacceptabelt.
Gode produkter og priser men havde…
Gode produkter og priser men havde betalt dyre penge for levering med fragtmand fordi jeg bla. havde købt en tung granit parasol fod som jeg ikke selv Kunne bære. Ved bestilling kunne man skrive instrukser og jeg skrev at varerne meget gerne måtte sættes oppe ved min dør på 1. sal. Ved levering fik jeg en opringning fra fragtmanden som havde sat en palle foran min opgang og han var så kørt igen. Så fik ingen hjælp til opbæring så kunne ligeså godt selv have fragtet det hjem, og ikke betalt 300 kr. for levering. Måtte have hjælp af en nabo til at bære parasol foden op til 1. sal.
Hurtig ekspedition og fremsendelse.
Hurtig ekspedition og fremsendelse.
Hurtig og nem efter vi troede de havde…
Hurtig og nem efter vi troede de havde i butikken så vejledte de os i at købe på nettet
Jeg er ikke imponeret
Da gulvventilatoren var udsolgt i alle butikker, bestilte jeg den online med 1-2 dages levering. Det var den 25/06, og i dag er det den 07/07 – og jeg har stadig ikke modtaget ventilatoren.
Når jeg trykker på linket for at følge pakken, står der: “Pakken er ikke kommet i GLS’ besiddelse endnu.”
Det når jo at blive vinter, inden jeg får den. Jeg er bestemt ikke imponeret.
Hurtig levering 👍forskellige farver ☹️
Hurtig levering 👍
Købte 40 mur udluftning ventiler. Halvdelen var i mere lys i farven, og det ser dumt ud. Det kunne de godt have kigget på..
Let og fleksibelt
Let og fleksibelt, samt hurtigt.
At bytte ting udestår og se hvordan det sker.
Problemfrit
Nemt at bestille, hurtig levering og rimelige priser.
Ingen problemer.
I har ikke annullere det jeg har ikke…
I har ikke annullere min ordre,jeg har ikke får penge tilbage den er Reservation til jer