Nem og hurtig levering, tingene var pakket fint og sikkert, var lidt nervøs da jeg blandt andet bestilte maling, men det var fint pakket ind og i en pose, så det var sikret hvis det skete uheld
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Godt materiale og et bredt sortiment…
Godt materiale og et bredt sortiment til markedets bedste priser. Dog kunne det være ønskeligt med en eller to medarbejdere med kompetencer inden for branchen i butikkens daglige gang.
Det er en anmeldelse rettet direkte til Matthæus gade i København
Det er en anmeldelse rettet direkte til butikken på Matthæus gade i København.
Personalet var virkelig serviceminded, jeg købte en flagstang, hvor jeg skulle have et andet flag monteret, det klarede personalet for mig, de opfyldte alle mine ønsker, jeg tog flagstangen i hånden og gik hjem, men ups jeg havde glemt min arbejdscomputer i butikken, og da jeg opdagede det er par dage efter, kontaktede jeg butikken, og de havde i mellemtiden gjort et stort stykke arbejde for at finde frem til mig. Jeg har kun rosende ord om den hyggelige butik på Vesterbro.
Dyrt men godt
Fint overblik
Fint overblik. Det var en god oplevelse og hurtig levering.
Fornuftige priser.
Hvis I skulle have haft 5 stjerner…
Hvis I skulle have haft 5 stjerner skulle varen være tilgængelig i min lokale butik, men jeg kunne KUN købe denne vare på webshoppen!
Kunder er alfa omega for at få en butik…
Kunder er alfa omega for at få en butik til at fungere, og ærgeligt at man ikke formår at udfører en ordelig kundeservice.
Forventer at når butikken laver en fejl, så vil de også hjælpe med at rette op på det. Desværre var det ikke tilfældet da jeg handlede i jem og fix i Nykøbing Mors.
Eksperten havde slået en vare for meget ind. Da jeg ringede der over, fik jeg lovning på at få mine penge tilbage. Da jeg så mødte op for at få mine penge tilbage, ville de ikke give mig pengene tilbage. Jeg måtte komme tilbage en uge senere når vedkommende var på arbejde igen.
Fik den undskyldning, at de ikke.gør noget så snart man gå ud af butikken.
Mega ærgelig oplevelse.
Alt var fint,varen levering og prisen
Hurtig leverimg
Bestilte bordben lørdag aften. Mandag formiddag blev de afsendt. Tirsdag modtog jeg dem :-D Virkelig hurtig service - dejligt.
Meget tilfreds.
Leverede tagrender på et par dage.
Leverede tagrender på et par dage.
Prisen for fragt er lidt underlig, da det i nogle tilfælde kan svare sig at bestille ad to gange.
god oplevelse
Alt blev leveret (det er jo ikke en selvfølge….), og vognmanden kom i aftalt tidsrum- han ringede endda i forvejen, så tidspunktet passede 100%
Hurtig levering ved online butikken
Hurtig levering ved online butikken. God oplevelse.
Fik hvad jeg bestilte.
God rådgivning og hurtig levering
God rådgivning og hurtig levering
I juni købte jeg på Jem&fix’ hjemmeside…
I juni købte jeg på Jem&fix’ hjemmeside en bjælkehytte Lasita Maja Bingham produceret i Estland (Lasita Maja er firmaets navn) for 28.000 kr. Jeg har tidligere købt en større bjælkehytte direkte hos en anden producent (fra Litauen) og her var der ingen problemer med kvaliteten, så med den erfaring besluttede jeg at købe en hytte på blot ca. 12 m2 hos et kendt, dansk firma.
Desværre viste det sig, at mere end halvdelen af de længste bjælker på 3 m og 4 m (dvs. halvdelen af hytten) er så skæve og forskruede, at de hverken kan falde i hak med fjer og not eller med sidevæg.
Jeg har naturligvis klaget til Jem&fix med det resultat, at kundeservice (for det meste anonymt, og i ét tilfælde med fornavn ”Paulina”) enten forklarede, at de er i kontakt med producenten, eller forblev tavs i længere perioder. Jeg troede ellers, at gohsting kun er udbredt i dating og på sociale medier og ikke som måde at håndtere klager på en stor dansk virksomhed. De har desuden forlangt billeder på hver forvredet bjælke, som de fik.
Det er tydeligt, at sælgeren, dvs. Jem&fix ønsker at vaske hænder og frasige sig ansvaret. Jeg vil derfor advare alle andre på alle mulige kanaler: lad være med at handle hos Jem&fix og især lad være med at købe nogle produkter fra Lasita Maja, den estiske producent af bjælkevrag!
Og skandalen fortsætter: kundecentret har efter flere dages pause bedt om endnu flere billeder! Det er jem&fix løsning på problemet: at trække sagen i langdrag med håb om, at kunden opgiver. Men det gør jeg ikke!
Vare og leveringspriser.
Jeg bestilte en saks til beskæring af planter, som ikke kunne købes i butikken. Leveringen kostede desværre det samme som varen selv.
Vare var defekt men service i top