Prima bedrijf. Alles wordt snel en goed bezorgd. Wat wel jammer is, is dat er voorheen grote maten verkocht werden en ze daar op enkele basics mee gestopt zijn. De kwaliteit van de kleding is prima. U... Se mere

Het begint al leuk bij de bevestigingsmail, zo grappig geschreven. Toen het pakketje, staat ook al zo iets komisch op speciaal voor de bezorger. Dan open je het pakje en zit er weer een leuke labe... Se mere

Sinds een kleine 2 jaar fan geworden van dit kledingmerk. Vooral de travelstof is favoriet. Heerlijk draagbaar. Kreukt niet dus makkelijk mee te nemen op vakantie. Maar ook de andere materialen en s... Se mere

Grote bestelling gedaan. Twee mooie broeken en een shirt gehouden. De rest retour gedaan (had dubbele maten besteld, dit was mijn eerste bestelling). Het retourpakketje bleef vasthangen bij het sortee... Se mere

1. Dametøjsbutik
  2. Haute Couture-modehus

Al sinds 2014 biedt Je m’appelle mode voor vrouwen die er goed gekleed en verzorgd uit willen zien. Een casual en stijlvolle look die de hele dag comfortabel zit. Elke dag! Kleding waarin je je goed voelt en echt jezelf kunt zijn. Om die reden heet het merk 'Je m’appelle'. Wekelijks wordt een gelimiteerde ‘ready to wear’ collectie gelanceerd die past bij het moment, het weer en de trends. Verrast worden met stijlvolle items en geïnspireerd worden met complete sets is hier de norm.

4,8

Svarer typisk inden for 2 uger

Allert blijven

Drie bestellingen terug gestuurd, wacht nog steeds op de terugbetaling.
Heb er een hekel aan als je daar achteraan moet gaan!

9. april 2025
Je m'appelle-logo

Besvarelse fra Je m'appelle

Bonjour Lydia,

We snappen dat wachten ontzettend vervelend is, en daarom verwerken wij onze retouren direct, zodra deze bij ons zijn binnengekomen. Dit gebeurd binnen 6 werkdagen, nadat jij het pakketje hebt ingeleverd!
Is deze tijd al verstreken, laat het ons dan snel weten! We zijn bang dat er dan iets anders aan de hand is, en we helpen je hier graag mee verder ;)

Salut,

De Meiden van Je m'appelle

Travelstof pilt snel

Goede ervaring met het bedrijf en ik was aanvankelijk heel enthousiast over de gekochte broeken (van travelstof; ik wilde nooit meer anders!) maar helaas zijn ze allebei binnen een half jaar gaan pillen. Dat is echt veel te snel. Heel jammer. Bovendien beweert de website dat Travelstof niet pilt, alleen door bepaalde wrijving. Het pillen is ontstaan op het zitvlak, dus alleen zitten veroorzaakt al schade. En we zitten allemaal wel eens toch?
Ik kon deze review niet kwijt op hun website, bij de broeken zelf, maar vind dat mensen dit moeten weten dus vandaar maar hier.

9. april 2025

Klantenservice is super, maar graag wat verjongen!

Klantenservice is super, mooie stoffen en jleding blijft lang goed. Nadeel is dat ik vind dat het de laatste jaren minder leuke en vlotte kleding is geworden. Aantal jaar geleden veel leuke Jurkjes, voor jongere vrouwen. Voelt nu alsof er meer op de oudere vrouw wordt ontworpen en meer voor comfort ipv leuke en vlotte designs.

23. marts 2025

Snel geleverd

Snel geleverd, maar ook het terugsturen gaat probleemloos. Dat gebeurde een enkele keer maar meestal is de maat goed. Mooie kleding van goede kwaliteit.
Ook dat er kortere lengtes zijn is voor mij ideaal.

22. februar 2025

De service van deze zaak is echt top

De service van deze zaak is echt top! Had 3 broeken besteld en met 1 een probleem met de stiksels. Stuur een mailtje met foto op avond en ochtend erna al reactie dat een nieuwe broek is verstuurd. Daar kunnen veel winkels een voorbeeld aan nemen. Echt supersnelle reactie en zeer klantvriendelijke oplossing.

21. marts 2025

Gewoon top

Altijd tevreden en als iets een keer toch helemaal aan de verwachtingen voldoet is het retour proces makkelijk.
Ik raad het iedereen aan

20. marts 2025

Enorm klantvriendelijk en hulpvaardig team!

Ik heb wel vijf keer een andere broek moeten bestellen voordat ik de goede pasvorm en maat te pakken had. De broek ontving ik gratis bij de aanschaf van een paar sneakers. En ondanks dat het dus onderdeel was van een actie kreeg ik steeds opnieuw een klantvriendelijke en hulpvaardige reactie van het Je m'apelle team. Ze gingen zelfs met me meezoeken naar de juiste broek, echt top! En de uiteindelijk gevonden broek, een prachtige grijze flaired jeans, is prachtig. Ik krijg er nog steeds complimenten over met daarbij de vraag waar ik hem vandaan heb. Bij Je m'apelle natuurlijk!

16. september 2024