3,5

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

En langtrukket og ærgerlig oplevelse…

En langtrukket og ærgerlig oplevelse…
Vi skulle have nyt gulv i vores nye hjem, og har tiltro til at dem der udfører arbejdet har kompetencerne til det. Det var desværre ikke tilfældet, de efterlod en lærling alene hos os, som aldrig havde arbejdet med det gulv før, og en kollega til ham, lige havde sagt han skulle koncentrerer sig og ikke lave så mange fejl. Vi oplevede at de havde dårlig kommunikation, og ofte måtte kører igen for at hente eller indkøbe materialer eller værktøj. Vi har generelt oplevet mange fejl, mangler og skader ved at have dem til at lægge vores gulv. Det tog længere tid og undervejs var der mange fejl og mangler, og også nogle efter. De er flinke og imødekommende, men det nytter bare ikke noget, hvis arbejdet ikke udføres ordentligt og professionelt. Til slut fik vi en dyrere regning end det tilbud vi havde godkendt, og det var tiltrods for at de havde beklaget hele processen og selv kaldt den uprofessionel og ikke omtalt en dyrere regning. Vi ville tale med Morten om dette, men er lige siden blevet ignoreret, både pr. Mail, opkald og sms. Vi har nu betalt den fulde regning, men vil på ingen måde anbefale dem til andre, og advarer decideret andre mod at anvende dem.
Mvh Lucas & Helene

19. februar 2026

Dårlig stil - der blev rettet

Opdatering:

Efter adskillige drøftelser fik Morten rettet op på opgaven og vi fik et flot slut resultat.

Morten stoppede ikke før vi var tilfredse.

Jeg ringede til Jelu og bad om et tilbud på linoleum i vores bryggers. Vi aftalt kl 9.00 tirsdagen efter. Kl 9.10 ringede jeg til Morten og spurgte om han var på vej, han har var 15 km væk, men lovede at være der 20 min senere.

Morten var en rar mand og viste os nogle flotte gulve. Vi besluttede os og aftalte at han skulle sende et tilbud. Efter en uge ringede jeg og spurgte om det var på, ja det var det.

Nu er der gået 3 uger og jeg har stadig intet hørt.

Jeg finder en anden.

22. september 2025

Godt, flot arbejde

Vandskadet køkkengulv er nu skiftet med linoleum. Meget omhyggel!igt Fugtighedsprocenten skulle være OK før begyndelsen.
Og gulvmanden var både omhyggelig og grundig.
Der er mange brådne kar i denne branche.
Men her er det ug+kryds og slange

1. oktober 2024

Hej Jørn
Tak for de rosende ord og behageligt samarbejde på din opgave.
Vh

Jeres medarbejder arbejder fredag

Jeres medarbejder arbejder fredag, lørdag, søndag udenfor almindelige bore/ larme tidspunkter. Ved høflig henvendelse om at stoppe, er svaret " det vil jeg skide på, jeg skal være færdig". Sådan et firma vil jeg aldrig bruge eller anbefale til andre. :(

16. juni 2024

Hej Lena
Tak for din tilkendegivelse omkring en medarbejder.
Da jeg har flere biler ude at køre vil du så oplyse hvor det er I mødtes?
Jeg tager selvfølgelig denne situation alvorlig da det ikke er acceptabel opførelse.
Jeg tager en snak med den involverede medarbejder.
Endnu tak og forsat god søndag.
Morten

Lægning af plankegulv

Lægning af plankegulv. Vores oplevelse var

* Håndværker med manglende erfaring i gulvtyper og forsinket i processen

* Gulvet har uprovokeret fået to skader, som "tilfældigvis" ligger på samme tværgående linje. (Jelu ikke villig til at udbedre, da fugt niveau har været 68% mod anbefalet 65)

* Afslutningen mod eksisterende gulv er ikke tilpasset ordenligt og gynger +-1cm

24. april 2023

Pålidelighed og kvalitet

Jelu Gulvbelægning fjernede vinylen i mit gamle badeværelse, rettede gulvet op og sikrede et korrekt fald, installerede afløb og genopsatte den nederste række fliser. Der var i alt tre håndværkere involveret, men alt blev koordineret af Jelu. Fra den indledende opmåling til afleveringen blev alle aftaler holdt. Den opstillede tidsplan holdt til punkt og prikke, og slutprisen endte med at blive billegere end det oprindelige overslag (jeg havde med vilje ikke bedt om et fast tilbud). Alle håndværkere var meget venlige og ryddede op efter sig, og de lavede alle et rigtig godt stykke håndværk. Som lille privatkunde kan jeg varmt anbefale firmaet.

23. september 2023

Besvarelse fra Jelu Gulvbelægning ApS

Mange tak for de fine ord.
Det har være en gensidig fornøjelse at arbejde sammen med dig - og for dig. Tak for det.
Håber I får glæde af jeres nye bad i mange år.
Vh.

Fantastisk arbejde

Fantastisk arbejde. god service, og hurtig respons.

Kan godt anbefale dem :)

19. maj 2022

Hej Morten
Tak skal du ha'.
jeg lader rosen gå videre til Kennet.

vh.

Jelu rykker

Jelu holder aftaler, giver god rådgivning og rigtigt godt håndværk. En fornøjelse.

31. marts 2021

Hej Klaus
Tak for rosen. Det glæder mig, at I er glade for gulvet.
Mvh. Henning Bast Nielsen

Jelu gulve er fuldstændig fantastiske

Jelu gulve er fuldstændig fantastiske
Alt gik efter planen, selv de mest små og det jeg vil mene umulige opgaver klarede de uden besvær da vi skulle ha’ revet gammelt gulv op, rettet den skæve beton op og lagt nyt gulv og ha’ lavet udlusninger.

De kom som aftalt alle dage og afsluttede til tiden og en fair pris :-)

19. november 2020

Besvarelse fra Jelu Gulvbelægning ApS

Tak for de fine ord, Mads.
Det glæder mig at høre, at I er glade for det udførte arbejde.
Vi sætter en ære i, at levere kvalitetsarbejde. Og vigtigst af alt er, at vores kunder er tilfredse.
Så det glæder os, at høre at I har haft denne oplevelse.
Håber I vil nyde jeres nye gulve i mange år.

Linoleumsgulv

Fik lagt linoleum i køkken og gang, hvor slutresultatet for så vidt var i fint, men undervejs opstod der problemer, så en opgave der skulle have taget tre dage at løse strakte sig over næsten tre uger.

Da de i første omgang var færdige måtte vi konstaterer, at samlingerne ikke var pæne. Herudover fremstod der større ridser. Samlingerne blev udbedret, men efterfølgende var der steder, hvor linoleumsgulvet havde sluppet underluget og måtte sættes på plads igen.

16. oktober 2020

Hej Mikkel.
Jeg er glad for at høre, at det endte godt med en ”lille” omvej.
Hvilket jeg skal være den første til at beklage.
Jeg besigtigede det påtalte dagen efter at arbejdet var afsluttet d. 23.9.20 og samme dag som det blev påtalt. Efter besøg bestilte jeg ny tråd og belægning hjem til området med de 2 svejsninger. Dette kom hjem ugen efter. Svejsningerne blev skiftet mandag d. 5.10.20. Efterfølgende er bule varmet ned.

Mange tak for din tålmodighed.

Jelu Gulvbelægning ApS

Super håndværk

Jeg kan varmt anbefale Jelu gulvbelægning i Hillerød. De har 16-17. december 2015 lagt nyt linoleumsgulv i vores køkken, som er blevet superflot, fordi det er målt ud på mm og lagt med stor præcision. Og så kom de på klokkeslet, ikke kun ved opmålingen.
Super håndværk og super timing.
Jannik Holm

25. december 2015