JC Anlæg Hedehusene
Fik et tilbud på anlæg af græsplæne af Jesper fra JC Anlæg i Hedehusene. Umiddelbart et fint tilbud og han kunne starte et par dage senere. Opgaven gik ud på grubning, fordeling af jord, oprensning planering og såning af græs.
Jesper kom og startede på opgaven som aftalt, men efter et par timer, skulle han lige hente noget. 2 timer senere kom der en sms med besked om at han kom igen dagen efter, hvilket han gjorde og her gik han virkeligt til den. Det glædede os men derfra så vi ham ikke i 10 dage, hvorefter han kom et par timer. Vi fik os en snak om opgaven og hvordan det så ud. Han forsikrede at han ville fortsætte og gøre jobbet færdigt. Men allerede dagen efter kom han ikke. Jeg ringede til ham og han garanterede at han ville komme senere på dagen og at han ville færdig helt færdig ved fyraften 2 dage senere. Han kom dog ikke som lovet, ej heller dagen efter, og på den dag han ville være færdig, kom han og sagde at dagene havde drillet men at han ville være færdig om 2 dage. Det blev han desværre ikke, da han igen udeblev. Dog kom han på den dag han han havde sagt han ville være færdig, men blot for at fortælle at nu var det desværre for vådt til at han kunne arbejde. Jeg sagde at det var skidt for jeg skulle have plantet hæk den kommende weekend og planterne var på vej. Som kompensation sagde Jesper at han ville grave renden til hækplanterne så det var nemt for os at sætte dem. Flot, tænkte jeg. Så var der alligevel lidt fornuft i manden. Han valgte så at grave en dyb rende og efterfølgende, fordele jorden rundt på min grund, så nu var der ikke noget jord at sætte hækken i. Jeg ringede til ham og han beklagede. Han skulle nok komme med noget jord så vi kunne sætte hæk.
Vi må så vente til foråret med at få ordnet græsplænen. Jesper var så, så “flink” at sende en regning med ordene “Slutafregning” hvilket jo tydeligt fortalte at han ikke havde tænkt sig at gøre opgaven færdig. Ydermere var der påført 6 timers arbejde for at grave renden til hækken samt en pris på 1.900 kr. plus moms for den jord han var kommet med.
Jeg kontaktede Jesper og forklarede at vi jo havde en fastprisaftale for opgaven og det ikke kunne deles op ligesom jeg selvfølgelig ikke ville betale for jord og gravearbejde når det nu var hans tilbud om ar gøre os en tjeneste. Jesper var ligeglad. Han kunne ikke vente indtil foråret på at få betaling. Dog gav han et afslag for det jord han var kommet med.
Så alt i alt, en øv sag hvor Jesper på ingen måde overholdt aftalen og tillod sig at tage betaling for det han kaldte en tjeneste.
Vi kan på ingen måde anbefale Jesper og JC Anlæg i Hedehusene. Vi har valgt en anden til at lave arbejdet færdigt for Jesper skal ikke ind og ødelægge mere på vores matrikel.
7. marts 2021