1,3

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1,3

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Nu har jeg haft 2 af deres armbånd

Nu har jeg haft 2 af deres armbånd, det samme skete med begge 2... de lyser som om de er fuldt opladt mens de sidder i laderen, men så snart man fjerner dem fra kablet, vil de ingenting... Har nu prøvet at kontakte dem på deres support, men kan hverken komme i kontakt med dem, eller for den sags skyld lave en bruger på deres supportlinje.

8. februar 2018

Up3 armbånd

Fik en Up3 armbånd i gave, som desværre gik i stykker. Da det var indenfor garantien skrev jeg til Jawbone, som erkendte fejlen. Da de ikke længere havde den samme model, skrev de, at jeg ville få pengene tilbage, sendt på en check. Dette er nu mere end 2 måneder siden, og jeg har - til trods for flere henvendelser - stadig ingen penge modtaget. Aldrig har jeg været udsat for så dårlig en stil...

19. december 2017

Armbåndet slides for hurtigt

Jeg har brugt Jawbone UP armbånd i 3 år. Det slutter nu. Deres armbånd holder bare ikke! Jeg er på armbånd nr. 10, eller deromkring, for de bliver slidt ved hængslet og derefter går det over. De første mange gange var Jawbone Support (ikke forretninger, hvor det var købt! Men virksomheden selv) virkelig flinke og sendte uden ret meget bøvl et nyt armbånd med posten og en retur kuvert til det gamle. Jeg skrev hver gang at de har brug for at finde en bedre løsning eller en bedre gummi.

Men siden vinteren 2016 er det som om Jawbone virksomheden er afgået ved døden helt stille. Ingen reaktion længere, når jeg kontakter dem - hverken på mail eller via web formularen. I marts købte jeg et nyt armbånd selv og tænkte ok så er de 2 års reklamationsret vel teknisk set også udløbet. Men nu er det gået i stykker igen - det holdt ikke engang 4 måneder med normalt brug. Det er simpelthen ikke godt nok, så farvel, Jawbone. R. I. P.

14. juli 2017

Ingen mening med deres 2 års garanti....

Købte en Jawbone 3 i december 2015. Nu 1 år efter, er remmen knækket. Men deres 2 års garanti dækker ikke. De mener der er tale om slitage...
Nu er det jo ikke en ting der tages af og på og ej heller bruges til andet en at have siddende på armen. Så hvad slitagen går ud på har jeg svært ved at forstå.

23. februar 2017

Umulig opsætning af UP3

UP3leveres i en æske uden vejledning til opsætning.

"Den" findes på nettet. De første 3 trin går godt. Så skal man downloade en app. Hvilke app forklares ikke. Der er mange. Der var flere, som skulle virke til en UP3 og android. De kunne bare ikke få kontakt til armbåndet.

Det lykkes heller ikke, at gøre det fra bluetooth. Det giver hele tiden fejl.

Efter en hel dag med download af app - forsøg med at forbinde enhederne fandt jeg endelig en der virkede. Men der skulle bruges adskillige forsøg før det lykkedes.

Fik meddelelser om at sætte armbåndet til smartphonen, enten via af usb stik eller via høretelefon udgangen, men der medfølger ingen kabler. (Hvis de overhovet eksistere.)

Håber, at den praktiske værdi er bedre!

Lukke systemet er besværligt og ringe. "Opladeren" har et specielt usb stik, som ikke er let at sætte til armbåndet.

Meget dårlig oplevelse, som medførte en dårlig stemming.

17. februar 2016
Vis anmeldelser på alle sprog. (281 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto