Jarlkrone El Anmeldelser 17

3,8

3,8

God

Så blev vores juleaften redet.

Så blev vores juleaften redet.
Lille juleaften stod vores komfur af kl 16.00.
Jens fik sat os i forbindelse med et videvare firma, som havde et komfur til os, og Jens kom og installerede det.
Kl 18.15 havde vi fået tilsluttet komfuret, og vi kunne fortsætte med juleforberedelserne.

23. december 2024

800kr for ingenting

Fik lige pludselig en faktura 4 måneder efter de havde været i min lejlighed i 5 minutter uden at gøre noget. Nu skal jeg så betale 800 kr for at de er kørt hen til min lejlighed (som ligger 50 m væk fra dem) og pr påbegyndt arbejdstime efter de kom 3 timer for sent. De kunne ikke rigtig hjælpe mig, hvilket de åbenbart kunne konstatere på 2 minutter. Jeg tog derfor kontant til en anden elektriker, som ordnede det hele på 10 minutter. Det virker meget mystisk det hele.

16. august 2024

Supergod og effektiv service

Jarlkrone El har leveret exceptionel god service og rådgivning, og Jens var både effektiv og hjælpsom, da vi pludselig stod midt i en uoverskuelig el-skade.

Bedste anbefalinger.

3. oktober 2023

Hurtig og god service

Ringede til Jalkrone mandag morgen omkring en mindre opgave og de stod på min adresse 1.5 time senere. Arbejdet blev udført på under en time, så alt i alt den perfekte oplevelse.

Kan derfor også klart anbefale dem til andre.

19. december 2022

Hvorfor er Jarl Krone berettiget til 5 *…

Hvorfor er Jarl Krone berettiget til denne bedømmelse.
Det er fordi, de svarede hurtigt de kom hurtigt de fiksede det hurtigt. Og ikke nok med det var de monster venlige og ikke mindst professionelle.
Jeg kan kun anbefale dem, de vil helt sikket være min første prioritet fremover
Jens 1000 tak for den hurtige og gode hjælp
Klaus

2. maj 2023

Super service og hurtig respons

Vi stod uden strøm fredag aften og ringede til Jarlkrone - der var hurtig respons, super service og professionelt arbejde. Samtidig meget behagelig. Jeg bruger gerne Jarlkrone en anden gang.

21. oktober 2022

Super Service

Super Service. Jeg har haft nogle el-opgaver i min lejlighed på Amager. Det var nemt og hurtigt at få en aftale i stand, og endnu mere vigtigt - medarbejderen kom som aftalt. Jeg har brugt Jarlkrone EL flere gange og er meget tilfreds.

7. september 2022

Hurtig og god hjælp

Hurtig og god hjælp

Da vi havde købt en ny vaskemaskine og montøren fra Elgiganten gjorde os opmærksomme på et problem med vores el, som han ikke måtte røre ved, var gode råd dyre, da det var mellem jul og nytår. Mange firmaer kunne ikke hjælpe før 14 dage efter. Med en lille søn på 5 måneder var det for længe at vente. Ringede til Jarlkrone, der heldigvis kunne komme indenfor et par timer. Da der igen var problemer dagen efter, kom de igen med det samme. Tusind tak for hurtigt og venlig hjælp.

31. december 2021

Super service, da relæet pludselig slog fra fredag formiddag, og køleskab mm. ikke havde strøm. Kom inden for en time og fandt defekt stikkontakt efter en grundig fejlsøgning. Afværgede dårlig weekendstemning.

17. september 2021

Super elektriker der overholder sine aftaler og levere til tiden

Skulle have renoveret el i en 1 værelses lejlighed på Amager.

Opgaven stod på i over flere måneder da jeg skulle have nyt badværelse. Der blev savet et el kabel over og andre små ting i perioden af andre håndværkere. Hver gang stod Jens og hans medarbejdere der for at hjælpe.

Der skulle nyt el ind i badeværelse til vaskemaskine og ind nye udtag til loft i gangen samt en del andre ting.

Jens og hans medarbejdere kommunikere meget professionelt og overholder sine aftaler hver gang.

Jeg kan kun medgive de bedste anbefalinger til Jens hos Jarlkrone El og jeg har anbefalet ham til venner og familie. Keep up the good work.

Regning blev betalt i september 2019.

16. september 2019

Professionelt arbejde

Jeg skulle have sat nogle lamper op i min nye lejlighed og søgte samtidig rådgivning omkring el i forbindelse med lejligheden, da jeg ikke havde meget forstand på dette. Her var Jarlkrone meget behjælpelige og vi havde en god snak under hele forløbet.
Jeg ville selv bruge Jarlkrone EL en anden gang...

8. december 2014

Dårlig service og kommunikation over for kunderne

Jeg fik laver noget el i min lejlighed. Arbejdet er fint nok. Men jarlkrone er aldrig til at få fat på hvis, man har spørgsmål og så beskyldte han mig for ikke at betale. Dette tiltrods for jeg overførte det aftalte beløb den dag fakturen kom. Det virker som om der ikke er styr på tingene og serviceniveaut er virkelig lavt over for kunderne.

25. oktober 2014

Er dette din virksomhed?