Janmikkelsen Anmeldelser 7

2,3

2,3

Under middel

ADVARSEL - talentløst skrædderarbejde

Jeg afleverede 4 par jeans til reparation hos Jan Mikkelsen i Gentoftegade. Der var slidt hul i dem alle bagpå. Jeg fik at vide, at det godt kunne repareres. Det var alle gamle jeans, men også yndlings jeans, så jeg synes, at det var det værd at få dem lavet. Reparationerne er lavet så dårligt, at alle fire par jeans er ubrugelige og ikke til at redde. Lapperne er zigzagget fast, så de ikke kan pilles op. Lapperne er så tykke, at jeg føler, at jeg ikke kan samle benene, og det ligner, at jeg har ble på. Det er så talentløst et arbejde. Jeg har givet Jan besked, og han har set, hvordan det ser ud, men han kunne ikke gøre noget. Heller ikke give mig de 1.300 kr. retur, som det har kostet at få ødelagt mine bukser endnu mere, end de var i forvejen. Jeg var for lang tid om at reklamere. De får i hvert fald ikke lov til at lave noget som helst for mig igen. Kæmpe advarsel.

12. februar 2025

Ødelagt Gunmetal kjole og krænkelse af GDPR

Vi havde indleveret en Gunmetal (sølvfarvet), kjole til rensning hos renseriet Jan Mikkelsen, Gentoftegade.

En uge senere modtog jeg en ødelagt kjole, hvor stoffet åbenlyst er blevet fejlbehandlet, idet farven er ætset væk og kjolen fremstår med store sorte plamager jf fotos sendt til Trustpilot mhp dokumentation ✔️

Jan Mikkelsen har senere sendt en mail, hvor han beder om et kontonummer mhp en reduceret erstatning.
50% af kjolens pris.

Det er 8 dage siden, jeg sendte Jan Mikkelsen mine bankoplysninger, men da jeg intet havde hørt fra renseriet, tillod jeg mig at rykke for et skriftligt svar.

Men i stedet for at besvare min mail, har Jan Mikkelsen valgt at ringe til en tredjepart (min mands arbejde), og til en person, jeg ikke har autoriseret til at svare på mine vegne omkring min kjole!

Jan Mikkelsen har på ingen måde ret til at kontakte tredjepart uden mit samtykke, når han har min direkte mailadresse.

Jan Mikkelsens urigtige oplysninger til tredjepart og trusler om politianmeldelse (?) betragtes ikke alene som manipulerende og grove, men også som uhjemlede, hvorfor relevant myndighed vil blive inddraget, så Jan Mikkelsen kan lære, at det i Danmark ikke er tilladt at kontakte nogen som helst tredjepart uden samtykke.

Ét er at få ødelagt en rigtig flot kjole. Værre er det at erfare en ekstremt grov håndtering, trusler og forvridning af fakta.

Hvad Jan Mikkelsen ikke har lært er, at såfremt en servicevirksomhed laver fejl eller ødelægger andre menneskers egendele, så lægger man sig fladt ned og betaler prompte. Man skal ikke benytte sig af passivitet, så den betalende kunde skal rykke flere gange.

Det tog Jan Mikkelsen en uge at (fejl-)rense en kjole.
Dernæst tog det Jan Mikkelsen en uge at finde ud af, hvad fejlen var (vi måtte også her rykke for et svar). Ligesom det tog Jan Mikkelsen over en uge at få overført en beskeden erstatning, som Jan Mikkelsen i øvrigt får dækket af sin ansvarsforsikring.

Endeligt har Jan Mikkelsen ikke et retskrav på at kræve en kvittering for en beklædningsgenstand, der ikke er indkøbt hos ham. Det kunne jo være, at kjolen var en gave eller, at fakturaen ganske enkelt var smidt ud.

Og til dig Jan Mikkelsen. De trusler, du kom med i telefonen, dem skal du sende pr mail, så vi kan gå videre med dem.

2. maj 2025

Vanvittige priser!

Min mor indleverede fire betræk til havehynder for mig.
Hun tog sedlen med hjem til mig uden at se på den.
356 kr for rens af fire betræk!!!
Det er mere end jeg har købt de fire betræk for!!!

Hold jer væk derfra … det var langt bedre før, da det hed Sofort Rens!!!

17. maj 2024

Dyrt og dårligt - de holder kunderne for nar

Hold jer endelig væk fra dette renseri.

Jeg indleverede en brudekjole i håb om at de kunne rense den - de har trods alt hofleverandør mærket - men det er mig en gåde hvordan de har fået det.

Jeg betaler 3200kr for rens af brudekjole hvilket i øvrigt er noget mere end hvad de skilter med. Derefter får jeg en brudekjole tilbage stadig med pletter - og det er endda fra en brudekjole som ikke fik så mange pletter da det var solskin den dag jeg blev gift. Da jeg gør dem opmærksom på det vil de ikke gøre noget ved det - sådan er det bare. Mage til dårlig service skal man lede længe efter.

7. marts 2023
Vis anmeldelser på alle sprog. (7 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto