En 6. stjerne herfra. Jeg købte en vare som desværre forsvandt i pakkeposten. Ganske kort tid efter lå der så en pakke i postkassen fra Janehof! Bedre behandling og kundeservice kan man ikke bede om!... Se mere
Der er store valgmuligheder af smykke materialer - og portoen er billigere end andre sted. Ved ikke lige om det kan passe... Ved tvivls spørgsmål kan man spørge chatten som popper up. Der er tit... Se mere
Jane hof er helt sikkert et besøg værd og har mange flotte andreledes smykkedele. Ind imellem er hun lidt dyr men det kan man jo bare lade være med at købe. Samtidig kører hun et poientsystem, nå... Se mere
En rigtig god og seriøs butik. Du får nøjagtig det du har bestilt, og set på billedet, til super lave priser. Du får privat mail hvis der er spørgsmål om din ordre og stor tålmodighed, hvis du selv... Se mere
www.janehof.dk Vi har alt til brug for smykkefremstilling, smykker, negle tilbehør og hår acceories. Vi har alt til din smykkefremstilling, perler, tilbehør, snører, øreringe, kæder og alt du skal bruge. Desusden stort udvalg af vedhæng, charms (al la Pandore) perler med store huller, smykker, ure og meget mere. Vi har online chat så du altid kan fange os.
perfekt og en hurtig levering
er andebefalet af en kolega
hej det er super gode ting man for hos jer når man handler og fantastisk hurtig levering så er det billigt rigtig god fornøjelse til ander kunder
Super fed butik
Hurtig levering & elsker kvaliteten og udvalget :-)
nemt og hurtigt til rimelige penge
Nemt, hurtigt og ordenlig pris. Handler der gerne igen.
mange spændende varer at vælge imellem
dejligt at handle med Jane, altid venlig og imødekommende. Skønt at man også kan tjatte med hende. Er god til at finde en løsning, hvis man får lavet en fejlbestilling.
Kan også ringe og få en snak.
super hurtig service
Hvis jeg bestiller inden kl 12 på en hverdag, har jeg som regel varene den efterfølgende dag. Super hurtig service!
hurtig ekspedition, stort udvalg, ikke sidste gang jeg handler her
m.v.h.. Dianne
Altid hurtig og korrekt levering
Har nu handlet der flere gange og får næsten altid mine varer dagen efter. Der har ikke været fejl i leveringen, og så følger der nogen gange en lille gratis gave med ordren. Sød tanke :-)
Fantastisk sevice, selv ved fejl
Jeg havde bestilt lidt smykker som ankom næsten lige efter at jeg havde bestilt dem. Der manglede dog en vare. Da jeg gjorde opmærksom på det sendte hun varen med det samme. Rigtig glad for det hele
Hurtig og nem handel
Dejlig hurtig og nem handel. Hjemmesiden var fint overskuelig og ingen problemer med at få ordren igennem.. Så det var første +
Der gik 1 dag og så havde jeg mine vare, hvilket var dejlig hurtig. Og varen var i super kvalitet og til billige penge! Tak! :-)
Billige og varierede smykke materialer med mere end god service :-)
Ved tvivls spørgsmål kan man spørge chatten som popper up.
Der er tit udsalgs dage med store fordele.
Bestilte ordre kommer altid kort tid efter bestilling, pænt og sikkert pakket ind.
Når man så pakker op - er der sørme en gratis gave med :-) Sødt træk
SUPER BUTIK,DEJLIGT UDVALG,SUPER BETJENING
JEG HAR HANDLET/JEG HANDLER PÅ FLERE FORSKELLIGE NETBUTIKKER NOGLE MED GOD BETJENING OG GODT UDVALG...MEN JANEHOF HAR DOG DET BEDSTE UDVALG OG EN SUPER BETJENING DEJLIGT MAN KAN CHATTE MED HENDE PÅ HENDES SIDE SAMT RINGE OG HØRE NÆRMERE HVIS DER LIGE ER NOGET MAN IKKE KAN HITTE UD AF....JEG HAR DELT HENDES SIDE PÅ F.B..DA JEG HAR FLERE VENINDER DER LAVER SMYKKER..OG FORTALT ALLE DEM JEG KENDER OM BUTIKKEN...JEG HAR KUN ROS,DOG ER DET ET LILLE MINUS OG DET ER AT DER IKKE ER VARE NR PÅ DE TING MAN MODTAGER..JEG FÅR ET ANDET STED FRA HVOR DER ER VARE NR PÅ ALLE DE SMÅ LYNLÅSPOSER,DET GØR TINGENE EN DEL LETTERE NÅR MAN GERNE VIL GENBESTILLE....JEANETT..
hurtigt, nem og godt udvalg
bestilte, betalt, og det ankom dagen efter - dejlig nemt.
Flotte varer til flotte priser
Leveringen kunne nu godt være lidt hurtigere, men ellers en dejlig butik at handle i
fantastisk service!
Kan kun anbefale Jane Hof. Hurtig levering, god information via mail. Gode varer til fornuftige priser.
Hurtig levering og fine varer
Der er meget hurtig levering, men en af mine varer var i stykker, så måske skal man lige tjekke inden man sender ting med på limet sten.
Alt var perfekt
Nem hjemmeside, og super hurtig levering
Bestiller om eftermiddagen, så blir det pakket klar og sendt, så jeg har min pakke dagen efter!!!!!!