En 6. stjerne herfra. Jeg købte en vare som desværre forsvandt i pakkeposten. Ganske kort tid efter lå der så en pakke i postkassen fra Janehof! Bedre behandling og kundeservice kan man ikke bede om!... Se mere
Der er store valgmuligheder af smykke materialer - og portoen er billigere end andre sted. Ved ikke lige om det kan passe... Ved tvivls spørgsmål kan man spørge chatten som popper up. Der er tit... Se mere
Jane hof er helt sikkert et besøg værd og har mange flotte andreledes smykkedele. Ind imellem er hun lidt dyr men det kan man jo bare lade være med at købe. Samtidig kører hun et poientsystem, nå... Se mere
En rigtig god og seriøs butik. Du får nøjagtig det du har bestilt, og set på billedet, til super lave priser. Du får privat mail hvis der er spørgsmål om din ordre og stor tålmodighed, hvis du selv... Se mere
www.janehof.dk Vi har alt til brug for smykkefremstilling, smykker, negle tilbehør og hår acceories. Vi har alt til din smykkefremstilling, perler, tilbehør, snører, øreringe, kæder og alt du skal bruge. Desusden stort udvalg af vedhæng, charms (al la Pandore) perler med store huller, smykker, ure og meget mere. Vi har online chat så du altid kan fange os.
God service og hurtig ekspedition
Du får hvad du har bestilt i løbet af få dage. Hjemmesiden er lidt kedelig, men dog overskuelig.
Gode og forskellig artet varer. Kan kun anbefale Jane Hof
Super god i alt
Super dejlig og nem hjemmeside - god service og hurtig levering.👍👍👍👍👍
Kan kun anbefales
Godt udvalg i god tid!
Varerne ankom hurtig efter bestillingen - og i min postkasse, hvilket var ret belejligt. Det hele så fint ud - ligesom på hjemmesiden.
Jeg nævner igen - det er verdensklasse.
Alt er som forenet helt i top.
Lyn hurtig levering og fin personlig kommunikation :)

SUPER...!!!
Super betjening. Kom som lovet og hurtigt så ingen klager herfra...:-)
God betjening
Hurtig levering og gode ting man får hos jer er godt tilfreds

FIne varer!
Jeg har bestilt og modtaget mange fine smykkematerialer og altid med hurtig levering. Havde dog på et tidspunkt en ærgelig oplevelse med nogle urekasser som gentagne gange ikke virkede og til trods for opfordring blev de ikke checket inden afsendelse. End ikke et undskyld eller beklagelse fra Jane.hof fik jeg, og det synes jeg er lidt dårlig kundeservice.

Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt, varer levede op til forventningerne
Suveræn service & handel
En absolut perfekt handel med et troværdigt firma & med flot service.
Altid i orden
Hurtig og nemt at handle online. God service når jeg har spørgsmål. Hurtig levering.
Fuld tilfreds
Jeg har a flere omgange handlet hos Janehof, jeg får mine varer som lovet og man får altid en suprer service.
Tak Jane
FIk hurtigt svar på mine spørgsmål og havde mulighed for at hente min vare samme dag, da jeg pludselig stod og manglede.
Er dybt imponeret. Varerne blev sendt bare få timer efter jeg bestilte og jeg havde dem næste dag med posten
Super fin og hurtig betjening
Bestilte noget faldskærmsline hos Janehof.dk og fik det i løbet af to dage, plus en lille gave i form at et spænde til armbånd.
Super hurtig og professionel betjening. Det er nok ikke sidste gang jeg handler hos Janehof.dk
DE FLOTTE VARER STÅR GODT TIL DEN FLOTTE SERVICE
Var glimrende tilfreds med varerne, priserne og servicen
Verdensklasse
Hurtig levering, høj kvalitet og god formidling/faktura oversigt :)
Ikke godt nok
Bestilte noget om aftenen den 8/7. Læste på trustpilot at de havde hurtig levering.
Løgn og latin. Sidder nu her på 4. dagen og har ikke modtaget noget. Bestilte fra anden shop samme aften/tid og fik det dagen efter!!!
Skrev til dem at det synes jeg ikke var godt nok og fik en lidt sur mail at de kunne jo ikke gøre for at post Danmark var langsomme med at bringe ud i mit område og jeg ville modtage min pakke om mandagen.
Hvorfor kunne post Danmark så godt bringe ud fra den anden shop dagen efter, spørger jeg mig selv?
(Begge shops ligger nogenlunde lige langt væk)!!

forkert størrelse
har købt et par gange derinde men det sidste jeg købte ville jeg have noget tråd der skulle være 1mm men da jeg får det hjem var det 2mm.
har prøvet at ringe og emaile til dem men ikke noget respons.
det for dårligt tror det var sidste gang jeg bestilte derfra

Mange spændende ting
Janehof har mange spændende ting og til billige penge. Super service og hurtig levering.
Dog ville jeg dog ønske, at man selv kunne vælge farver, på fx træperlerne.