En 6. stjerne herfra. Jeg købte en vare som desværre forsvandt i pakkeposten. Ganske kort tid efter lå der så en pakke i postkassen fra Janehof! Bedre behandling og kundeservice kan man ikke bede om!... Se mere
Der er store valgmuligheder af smykke materialer - og portoen er billigere end andre sted. Ved ikke lige om det kan passe... Ved tvivls spørgsmål kan man spørge chatten som popper up. Der er tit... Se mere
Jane hof er helt sikkert et besøg værd og har mange flotte andreledes smykkedele. Ind imellem er hun lidt dyr men det kan man jo bare lade være med at købe. Samtidig kører hun et poientsystem, nå... Se mere
En rigtig god og seriøs butik. Du får nøjagtig det du har bestilt, og set på billedet, til super lave priser. Du får privat mail hvis der er spørgsmål om din ordre og stor tålmodighed, hvis du selv... Se mere
www.janehof.dk Vi har alt til brug for smykkefremstilling, smykker, negle tilbehør og hår acceories. Vi har alt til din smykkefremstilling, perler, tilbehør, snører, øreringe, kæder og alt du skal bruge. Desusden stort udvalg af vedhæng, charms (al la Pandore) perler med store huller, smykker, ure og meget mere. Vi har online chat så du altid kan fange os.
Super!
Bestilte tre slags faldskærmsline snor og 3 knapper dertil søndag aften og har modtaget dem med posten i dag tirsdag. Jeg fik opdatering via mail da mit køb var opstartet og afsendt. Super viden.
Kan varmt anbefale janehof til andre :)
Det har været en stor oplevelse at handle med Janehof... Super hurtig levering, og da jeg fik noget fejl leveret, kom det rigtige dagen efter... Handler gerne igen.. Mange stjerner herfra
super gode produkter og service
Gode holdbare produkter til gode priser leveret hurtigt.
Simpelthen perfekt
Jane leverer altid meget hurtigt og forretningen har et godt og bredt sortiment til rimelige priser. Ligesom man altid kan få hjælp hvis man støder på et problem.
Suveræn
Det er sådan et dejligt sted og købe sine smykkedele,altid gode vare,dejlig og hurtig betjening. Og så får man en lille sød gave med i sin ordre,dejligt
Rigtigt fint
Jeg bestilte nogle små plastikposer hos Janehof og alt var som det skulle være!
Super super
Har handlet hos Janehof i et par år, og altid fået den bedste service.
Det var nemt og jeg kunne hele tiden følge med i min ordre, som kom dagen efter allerede ;o)
Super godt sted at handle gør det bestemt igen.
Hurtig levering, nem ombytning
Stort udvalg, nem og funktionel hjemmeside. Lyn hurtig levring. Nemt og hurtigt at få byttet en vare der var i stykker
Charlotte.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos Janehof. Dejligt med en lille overraskelse også.
Super service, kan klart anbefales
Jeg havde købt 2 pakker perlestave. Da jeg skulle bruge dem, var jeg ikke tilfreds med kvaliteten. Jeg skrev til butikken og spurgte om der evt kunne være en fejl på et parti.
Jeg fik svaret tilbage, at de ikke havde kunnet finde noget galt, men jeg var velkommen til at returnere og de ville sende 2 nye poser.
I dag har jeg så modtaget 5 poser og kvaliteten er helt fin. Det kalder jeg en super service og en super måde at håndtere kundeklager, så jeg kan kun anbefale butikken.
Jeg har flere gange købt hos Jane Hof, og varerne er altid kommet lynhurtigt og har været i orden.
god service og hurtig levering
kan højst anbefales, stort udvalg, hurtig levering - og så er der en lille "lykkepose" med, med hver bestilling ;-) Den bliver min næbo's pige hver gang glad for :-)