Jan de isolatieman Anmeldelser

4,1

Hele goede ervaring met Jan de Isolatieman, snelle levering, super aardig aan de telefoon, denken mee en als kers op de taart een geweldige chauffeur die al het materiaal kwam brengen. Zullen hier zek... Se mere

PIR + Gips gekocht. Al twee maanden laten gipsplaten los. Al weken "beschadigde" gipsplaten opnieuw aan te verlijmen. Ontkennen productiefout, afgedaan met een korting. Kijk zelf tegen serieuze st... Se mere

Onlangs het plan opgevat om onze hardhouten voorgevel van ons huis te vervangen voor Keralit. Twee deskundigen geraadpleegd en advies gevraagd over de aanschaf van o.a. het isolatiemateriaal. Zij advi... Se mere

NOOIT MEER NAAR JAN DE ISOLATIEMAN was mijn eerdere review. Enige tijd geleden had ik een review gegeven omdat ik totaal verkeerd geïnformeerd was en onnodig spullen had gekocht wat niet nodig was.... Se mere

1. Butik med isoleringsmateriale
  2. Isolatør
  3. Leverandør af isoleringsmateriale

Jan de Isolatieman levert u isolatiemateriaal van hoogwaardige kwaliteit, zoals PIR-isolatie, steenwol, glaswol, XPS of EPS. Daarbij hanteren wij altijd de scherpste prijzen. Op die manier bent u bij ons verzekerd van de beste prijs-kwaliteitsverhouding! Jan de Isolatieman levert door heel Nederland. Wij lossen het materiaal, inclusief alle bijbehorende accessoires, graag op het terrein van uw bouw- of renovatieproject. Het maakt daarbij niet uit of u bijvoorbeeld één plaat of een hele vrachtwagen vol heeft besteld: iedere klant is welkom.

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

4,1

Gips nat, beschadigd en slechte klantenservice

Bestelling van 3000 euro gedaan. Bestelling werd geleverd op te kleine pallet waardoor alle gipsplaten doorbogen en uitstaken, de leverancier kreeg de bestelling bijna niet (en onveilig) uit de vrachtwagen door het verkeerd boeken van een vrachtwagen (geen kooiaap). Vervolgens was de bestelling zeiknat, blijkbaar in de regen gestaan voor levering. Resultaat alle gipsplaten nat en beschadigde hoeken. Klantenservice zegt doodleuk dat natte/beschadigde gipsplaten 4ak nog normaal gebruikt kunnen worden. Bij aanraking vallen de platen al uit elkaar. Klantenservice weigert mee te denken om gipsplaten om te ruilen maar zegt beschadigde gipsplaten normaal zijn en toch over gestuct worden. Nu in afwachting van ophaling en terugbetaling. Zeer teleurgesteld. Hier zal ik zakelijk en particulier niet meer bestellen.

Update 07Mar, gipsplaten afgehaald en geld retour. Gebeld door de klantenservice dat ze dit helemaal verkeerd hebben ingeschat na aankomst van de gipsplaten met excuses dat dit niet zo had gemogen inclusief de verkeerde inschattings fout van de klantenservice. Hiervoor 2 extra sterren gegeven voor het nemen van verantwoordelijkheid achteraf.

28. februar 2025
Jan de isolatieman-logo

Besvarelse fra Jan de isolatieman

Beste Martijn,

Bedankt voor je feedback. We vinden het ontzettend jammer om te horen dat je ervaring met onze levering en service niet naar verwachting is geweest. We begrijpen je teleurstelling en willen graag verduidelijken dat het inderdaad wel eens voorkomt dat er een kleine schade aan een gipsplaat zit, die vaak makkelijk weggewerkt kan worden. In sommige gevallen stellen klanten zelf voor om de platen te behouden en een compensatie te ontvangen, maar wellicht hebben we in dit geval niet goed ingeschat hoe we het beste met de situatie om moesten gaan.

De 44 gipsplaten zijn inmiddels keurig opgehaald en we zullen het bedrag uiteraard zo snel mogelijk terugstorten. We waarderen je geduld en hopen dat we in de toekomst toch nog een betere ervaring kunnen bieden.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en mocht je verdere vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Jan de Isolatieman

afhalen was Oké

afhalen was Oké, echter bij thuiskomst bleek ik 1 paneel te weinig te hebben ontvangen. Ook blijken alle panelen fiks krom te zijn, waardoor alleen lijmen net mogelijk is en ze ook vast geschroefd moetn wordn

15. februar 2025

Since my pay,ment untill delivery was…

Since my pay,ment untill delivery was more then 10 days.
In your website sais that next day you deliver.
Even after long conversation on phone and e-mail still i had to wait to much.
I hope next time will be faster.

14. februar 2025
Jan de isolatieman-logo

Besvarelse fra Jan de isolatieman

Thank you for your feedback. We understand that the delivery took longer than expected, and we appreciate your patience.

After further clarification, we were able to process your order without VAT. Initially, the provided details did not match, which required us to follow up to ensure everything was correct. While we understand that this may have caused some delay, it is important for us to work accurately and in accordance with regulations.

In the end, you received your order correctly and VAT-free. We hope to welcome you again in the future and ensure an even smoother process next time. If you have any further questions, feel free to contact us.

Best regards,
Team Jan de Isolatieman

Zeer tevreden over het geleverde…

Zeer tevreden over het geleverde materiaal. Duidelijk omschreven, snel geleverd en goed te volgen met track en trace. Zeer vriendelijke man ook die leverde....helemaal tevreden ik twijfel niet om volgende bestellingen te plaatsen bij deze firma 😊

24. januar 2025

Goede service ruime keuze en voorraad…

Goede service ruime keuze en voorraad ,klein minpuntje is dat de platen waar osb of gipsplaten op gelijmd zit niet recht of in de midden gelijmd zijn en er wordt met de lijm geknoeid zodat de platen vast op elkaar zitten, wanneer je deze los trek gaar het papier van de gipsplaat stuk

25. januar 2025